reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

no i skąd ja wezmę o tej godzinie salceson:szok: jesteście okrutne, bo ja takich rzeczy nie jadam - może szynka z musztarda da rade.
Widać mi lepiej bo zachcianki wracają, a od wczoraj zaczęłam się kłócić - mąż stwierdził, że zdrowieje:rofl2::rofl2:

grypsko miałam takie, że nic tylko spałam, wlokłam się pod prysznic, zmieniałam pościel i ubranie i tak w kółko. Mogłabym w tym stanie przegapić poród:rofl2::rofl2:

A z tymi lodami to jesteście szalone;-)

reklama
Kochane a mnie VKubolek od południa straszy bo słabo się rusza:( Niby ruszy się troszke i 2-3h cisza:-( A poza tym mimo ze lekarz juz mi nie wrozyl tego chyba fiknal glowka w dol tak mi sie wydaje:/

Ehhhh ide spac:(

Zrobić loda? A Bozia rączek nie dała? :-D Eeee,ja dziś wolę jednak zimne. :-p

Hehehe no padłam poprostu :D :D :D zaraz tu urodzę a torba nie do końca spakowana :D

Ale sie tu włączyły seksualne podteksty hehehe przypomniał mi sie jeden tekst ale boję się, że mnie ochrzanicie za wulgaryzmy :D

Kroczek moja tez ma dni ze prawie wcale sie nie rusza tzn ja mam takie wrazenie ale to tylko takie odczucie bo mozesz akurat ruchow nie czuc bo kopie w plecy np., ja jak za dlugo mam cisze to zazwyczaj gadam, drapie brzuszek tak delikatnie I wtedy maluda daje znaki.

Kochane a mnie VKubolek od południa straszy bo słabo się rusza:( Niby ruszy się troszke i 2-3h cisza:-( A poza tym mimo ze lekarz juz mi nie wrozyl tego chyba fiknal glowka w dol tak mi sie wydaje:/

Ehhhh ide spac:(

Bo pewnie już mu ciasno i dlatego tak. :tak: Nie martw się. :-*

Hehehe no padłam poprostu :D :D :D zaraz tu urodzę a torba nie do końca spakowana :D

Ale sie tu włączyły seksualne podteksty hehehe przypomniał mi sie jeden tekst ale boję się, że mnie ochrzanicie za wulgaryzmy :D

"Everybody pączki - raz do buzi,raz do rączki" ? :-p O Jezuniu,przepraszam. :-D :zawstydzona/y:

reklama
Salceson... blee, nie dla mnie. Sledzika z biedronki wsuwalam wczoraj jakos po 23 :cool: dzisiaj padlo na paszteciki z pieczarkami. A na zgage juz nie zwracam uwagi bo co bym nie zjadla to i tak ja mam.

Z tym czyszczeniem to ja wiem ze raz dziennie to nic, ale i tak jest roznica bo wczesniej chodzilam np. co drugi dzien. A teraz od 3 dni codziennie i jak mnie przycisnie to musze na juz leciec bo biegunkowo przyciska. Wiec cos tam sie jednak dzieje. Przepraszam za opis.

Niunia z tym sikaniem to pewnie Ci dzidzia schodzi nisko i uciska. Ja tez moglabym latac co pare minut tylko po to zeby wysikac dwie kropelki.

Viltutti trzymam kciuki za ten Twoj szpital. Oby Ci cos sensownego powiedzieli. Bo jak nie to uciekaj do domu molestowac meza!! Ja juz wiele razy pisalam ze. Wywolywane porody sa najgorsze. Wiec zycze Ci zeby sie synus po dobroci dal wyeksmitowac

Kurcze pisze z telefonu i juz mi sie oczy zamykaja. Wiec ide spac. dojutra

Do góry