reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Loka wysłałam,

Wrzuciłam też przepis na wątek kulinarny jakby co ;-)

dzieki :)

Kochane a mnie VKubolek od południa straszy bo słabo się rusza:( Niby ruszy się troszke i 2-3h cisza:-( A poza tym mimo ze lekarz juz mi nie wrozyl tego chyba fiknal glowka w dol tak mi sie wydaje:/

Ehhhh ide spac:(

Mój tez teraz ma dni takie ze prawie sie nie rusza - najpierw sie martwilam ale wydaje mi sie teraz ze ma mniej miejsca i dlatego tak czasem ma ze sie nie rusza zbytnio. A ja tez na wszystkie delikatne ruchy nie reaguje po tych jego kopniakach :)

Oj dziewczynki.. z tymi lodami to padam :) Agutka pierwszy raz słysze o poaczkach :)

Viltutti trzymam kciuki za twoj szpital :)

milenka30 - gratulacje :)

Jedzenie i seksualne podteksty, jakby ktoś zaczął czytać ten wątek od dzisiejszych stron mógłby sobie niezłe zdanie o ciężarówkach wyrobić;)

Milenka gratulacje:-)

Oj tam ,oj tam zaraz sobie zdania wyrabiac trzeba o czyms gadac co by przed tymi porodami nie zwariowac;-)

Agata tylko zebys z tych schodow nie spadla jak Cie tak gonic bedzie:rofl2:

Dajecie dziś czadu :)
Ja mam jadłospis raczej bez szału typu salceson lub kiszona zapijana śmietaną :rofl2: ale...
babka z pobliskiego sklepu śmieje się ze mnie bo drugi dzień wpadam po wagon mamby, no tak jest rozkosznie kwaśna, że wpierdzielam na raz :sorry:

Hej, ja na chwilę, bo kłaść się trzeba! My po szkole rodzenia i dziś było o karmieniu- ciekawie, ale trochę jestem tym wszystkim przerażona, bo my się porodu boimy, a to co najtrudniejsze to potem.
Witam chłopaka pierwszego@-}--
A salceson? Bleeeeeeeeeee

Dobranoc kobitki!

Ja tylko na szybko - chwilę mnie nie było i już nadrobić się nie da ;-)
Cieszę się, że macie takie smaki. Mi ostatnio nic nie wchodzi ... no może poza lodami :-) za to w końcu zrealizowałam moje ostatnie marzenie o kąpieli w pianie, więc piszę z wanny :-) niestety muszę skrócić tą przyjemność, żebby przypadkiem nie zasnąć, bo dzień był baardzo długi.

Zovita, Milenka, Grażka - gratuluję rozwiązania :-) dużo siły i zdrowych maluszków :-)

reklama
Ancona gratulacje kochana, ale dal ci do wiwatu synek nie ma co :-D ale teraz juz z gorki. Jeszcze raz gratuluje.
A ja znowu nie spie, mam tego dosc pomalu:-(

Do góry