reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Zovitka serdecznie gratuluję :-)

Marcia raz dziennie to raczej nie czyszczenie, a zwykłe wypróżnianie (że się tak dosadnie wyrażę) :-D

Niunia może coś z pęcherzem się dzieje.

Wyłamuje się z lodowego szaleństwa, bo już 5 dni pod rząd je żarłam i teraz chcę coś innego. Tylko jeszcze nie wiem co. Chociaż w sumie salceson nieźle brzmi :eek:

reklama
Witajcie

Ja wczoraj kolacje miałam dość dziwną: dwa pączki, miseczka kapusty z grzybami i chlebek oraz dwie szklanki koktajlu z kefiru i truskawek :D
Nic mi się nie działo :p a myślałam, że po takiej dawce może być ciekawie :D
Moj mąż skomentował "może śledzika" :p
Ale kto najlepiej zrozumie smaki kobiety w ciąży jak tylko druga ciężarna :D
Dzisiejszych wieczornych smaków nie mam jeszcze do końca sprecyzowanych.......

Zovitka GRATULACJE !!

No u mnie dziś zupka porowa, z pieczarkami, klopsami z mięsa mielonego, makaronem i serkami topionymi... Super prosta, super szybka i super pyszna :tak:... Jeśli, któraś będzie chętna to służę przepisem.

Zovitka GRATULACJE

salceson-bleeeeeeeeeeeeeee

Ja zjadłam chlebek z białym serkiem, ogórkiem i papryką i....już mam zgagę:wściekła/y::wściekła/y: Ale to nic, bo wczoraj wieczorem tylko wode piłam i......tez zgaga była:eek:

No nie, po tych waszych postach się taka głodna zrobiłam, a w lodówce nie ma nic ciekawego:( Buuu... A z mężem się pożarłam, to go nie namówię, żeby mi w deszczu poszedł do sklepu. Teraz radźcie, co mam robić, paskudy wy!

reklama
Niunia, a wiesz że pomysł dobry :-) Na razie zrobiłam sobie bułę z samym masłem, po studencku!

Truskawkowa, Viltutti milczy, bo się na syna obraziła, że nie chce z brzucha wyłazić;)

Do góry