reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witajcie

Ja wczoraj kolacje miałam dość dziwną: dwa pączki, miseczka kapusty z grzybami i chlebek oraz dwie szklanki koktajlu z kefiru i truskawek :D
Nic mi się nie działo :p a myślałam, że po takiej dawce może być ciekawie :D
Moj mąż skomentował "może śledzika" :p
Ale kto najlepiej zrozumie smaki kobiety w ciąży jak tylko druga ciężarna :D
Dzisiejszych wieczornych smaków nie mam jeszcze do końca sprecyzowanych.......

Zovitka GRATULACJE !!

śledzika to ja bym zjadła :O

No u mnie dziś zupka porowa, z pieczarkami, klopsami z mięsa mielonego, makaronem i serkami topionymi... Super prosta, super szybka i super pyszna :tak:... Jeśli, któraś będzie chętna to służę przepisem.

ja chce ale na pw bo inaczej zgubię :)

No nie, po tych waszych postach się taka głodna zrobiłam, a w lodówce nie ma nic ciekawego:( Buuu... A z mężem się pożarłam, to go nie namówię, żeby mi w deszczu poszedł do sklepu. Teraz radźcie, co mam robić, paskudy wy!

Powiedz mężowi z teatralnie zgnębioną miną, że nie dla żony, lecz dla dziecka swego nie narodzonego musi udać się do sklepu- natychmiast :D

viltutti się wkurzyła i poszła rodzić :D

reklama
Ho, ho, ho... że ja poszłam rodzić :] jasssne...
Ale jednak namyśliłam się na jutrzejszy szpital. Taktyka jest taka, że jadę i wyję od progu że już nie chcę być w ciąży i niech robią co chcą :cool2:
Jak ich nie ruszy to powiem żeby pobadali co chcą a jak nic ciekawego nie mają mi do powiedzenia to spadam do domu. Kuniec.
Może się nie rozmyślę przez noc.. :confused2:

Zivitka gratulacje
Grazka gratuluję

Ja pikole caly czas mam wrazenie ze mam pelny pecherz ide do toalaty a tam nic albo dwie kropelki:crazy: o co kaman?
Ja tak miałam przed porodem... latałam latałam aż wody odeszły - nie to żebym Cię chciała straszyć bo Ty masz jeszcze czas...

Lizzy przez Ciebie męża pognałam po salceson!! na szczęście wczoraj kupił (jaki domyślny), tylko u mnie musztardy brak :(

No u mnie dziś zupka porowa, z pieczarkami, klopsami z mięsa mielonego, makaronem i serkami topionymi... Super prosta, super szybka i super pyszna :tak:... Jeśli, któraś będzie chętna to służę przepisem.
Ja chcę, tylko za śladem Dagmar poproszę na PW co by nie zginęło

Mi mąż na jutro żurek z wkładką ugotował więc pewnie będzie na późną kolację dzisiaj.

Ja mam dzisiaj tak świetny humor dzięki wam jak dawno nie miałam. Normalnie banana nie mogę przegonić.

Dagmar mówisz i masz!!! Tylko daj mi znać czy doszło bo coś dziwnego mi wyskakiwało i nie wiem czy wysłało czy nie :baffled:?
Auliya Tobie też już wysyłam i też daj mi znać czy doszło :-)

Wow- witamy OLAFKU :) no a dla rodziców oczywiście gratulacje :)

Ho, ho, ho... że ja poszłam rodzić :] jasssne...
Ale jednak namyśliłam się na jutrzejszy szpital. Taktyka jest taka, że jadę i wyję od progu że już nie chcę być w ciąży i niech robią co chcą :cool2:
Jak ich nie ruszy to powiem żeby pobadali co chcą a jak nic ciekawego nie mają mi do powiedzenia to spadam do domu. Kuniec.
Może się nie rozmyślę przez noc.. :confused2:

Wycie skończy się oxy jak będzie twój gin. Porodu na oxy nie polecam :/

Dagmar mówisz i masz!!! Tylko daj mi znać czy doszło bo coś dziwnego mi wyskakiwało i nie wiem czy wysłało czy nie :baffled:?
Auliya Tobie też już wysyłam i też daj mi znać czy doszło :-)

mammm pychota :) Dziękuję

Dobranoc:)

reklama
a ja w tej ciazy mam cos dziwnego,na widok sledzia,na mysl o salcesonie,pasztecie jakos tak mnie otrzasa:eek: niewiem czemu tak,przed ciaza za salceson np dalabym sie pokroic,ale to nic na widok sledzia to mam taka jazde jak bym cos strasznego zobaczyla:confused2:
Auliya mnie juz nic nie wystraszy;-)

Truskawkowa moge sie zalozyc ze przez Twoj post juz nie pojdzie jutro do szpitala:-D

Do góry