reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witajcie

Ja wczoraj kolacje miałam dość dziwną: dwa pączki, miseczka kapusty z grzybami i chlebek oraz dwie szklanki koktajlu z kefiru i truskawek :D
Nic mi się nie działo :p a myślałam, że po takiej dawce może być ciekawie :D
Moj mąż skomentował "może śledzika" :p
Ale kto najlepiej zrozumie smaki kobiety w ciąży jak tylko druga ciężarna :D
Dzisiejszych wieczornych smaków nie mam jeszcze do końca sprecyzowanych.......

Zovitka GRATULACJE !!

śledzika to ja bym zjadła :O

No u mnie dziś zupka porowa, z pieczarkami, klopsami z mięsa mielonego, makaronem i serkami topionymi... Super prosta, super szybka i super pyszna :tak:... Jeśli, któraś będzie chętna to służę przepisem.

ja chce ale na pw bo inaczej zgubię :)

No nie, po tych waszych postach się taka głodna zrobiłam, a w lodówce nie ma nic ciekawego:( Buuu... A z mężem się pożarłam, to go nie namówię, żeby mi w deszczu poszedł do sklepu. Teraz radźcie, co mam robić, paskudy wy!

Powiedz mężowi z teatralnie zgnębioną miną, że nie dla żony, lecz dla dziecka swego nie narodzonego musi udać się do sklepu- natychmiast :D

viltutti się wkurzyła i poszła rodzić :D

reklama
Ho, ho, ho... że ja poszłam rodzić :] jasssne...
Ale jednak namyśliłam się na jutrzejszy szpital. Taktyka jest taka, że jadę i wyję od progu że już nie chcę być w ciąży i niech robią co chcą :cool2:
Jak ich nie ruszy to powiem żeby pobadali co chcą a jak nic ciekawego nie mają mi do powiedzenia to spadam do domu. Kuniec.
Może się nie rozmyślę przez noc.. :confused2:

Zivitka gratulacje
Grazka gratuluję

Ja pikole caly czas mam wrazenie ze mam pelny pecherz ide do toalaty a tam nic albo dwie kropelki:crazy: o co kaman?
Ja tak miałam przed porodem... latałam latałam aż wody odeszły - nie to żebym Cię chciała straszyć bo Ty masz jeszcze czas...

Lizzy przez Ciebie męża pognałam po salceson!! na szczęście wczoraj kupił (jaki domyślny), tylko u mnie musztardy brak :(

No u mnie dziś zupka porowa, z pieczarkami, klopsami z mięsa mielonego, makaronem i serkami topionymi... Super prosta, super szybka i super pyszna :tak:... Jeśli, któraś będzie chętna to służę przepisem.
Ja chcę, tylko za śladem Dagmar poproszę na PW co by nie zginęło

Mi mąż na jutro żurek z wkładką ugotował więc pewnie będzie na późną kolację dzisiaj.

Ja mam dzisiaj tak świetny humor dzięki wam jak dawno nie miałam. Normalnie banana nie mogę przegonić.

Dagmar mówisz i masz!!! Tylko daj mi znać czy doszło bo coś dziwnego mi wyskakiwało i nie wiem czy wysłało czy nie :baffled:?
Auliya Tobie też już wysyłam i też daj mi znać czy doszło :-)

Wow- witamy OLAFKU :) no a dla rodziców oczywiście gratulacje :)

Ho, ho, ho... że ja poszłam rodzić :] jasssne...
Ale jednak namyśliłam się na jutrzejszy szpital. Taktyka jest taka, że jadę i wyję od progu że już nie chcę być w ciąży i niech robią co chcą :cool2:
Jak ich nie ruszy to powiem żeby pobadali co chcą a jak nic ciekawego nie mają mi do powiedzenia to spadam do domu. Kuniec.
Może się nie rozmyślę przez noc.. :confused2:

Wycie skończy się oxy jak będzie twój gin. Porodu na oxy nie polecam :/

Dagmar mówisz i masz!!! Tylko daj mi znać czy doszło bo coś dziwnego mi wyskakiwało i nie wiem czy wysłało czy nie :baffled:?
Auliya Tobie też już wysyłam i też daj mi znać czy doszło :-)

mammm pychota :) Dziękuję

Dobranoc:)

reklama
a ja w tej ciazy mam cos dziwnego,na widok sledzia,na mysl o salcesonie,pasztecie jakos tak mnie otrzasa:eek: niewiem czemu tak,przed ciaza za salceson np dalabym sie pokroic,ale to nic na widok sledzia to mam taka jazde jak bym cos strasznego zobaczyla:confused2:
Auliya mnie juz nic nie wystraszy;-)

Truskawkowa moge sie zalozyc ze przez Twoj post juz nie pojdzie jutro do szpitala:-D

Do góry