reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

To się pojawiam. ;-) W dwupaku. :baffled:
Ale w sumie dzień się dopiero zaczął,a Mężu mi ostatnio napisał smsa,że w piątek o 19:37 wiezie mnie na porodówkę,bo o 22:49 urodzi się Kuba. :szok: :-D Ajjj,chciałabym,żeby to się spełniło... :sorry:
Boli mnie już coraz mocniej w kroczu,brzuchu i krzyżu. A do tego doszły bóle sutków. :szok: Na dodatek Kubulek od 2 dni jest jakoś mniej ruchliwy - nie wiem,czy to "cisza przed burzą",czy co... :sorry:
Ogólnie czuję się tak,jakbym zaraz miała dostać okres albo yyy miałoby mnie przeczyścić. Dziiiwne uczucie. :zawstydzona/y:

Oleńko,szybkiego rozwierania i krótkiego etapu parcia! :-) No,chyba,że Antosia już jest na świecie... :cool2:

Viltutti,Kroczku, czekamy na wieści. :-)

Ancona,życzę z całego serducha,żeby się w końcu Hubercik zdecydował... No ileż można Brata i Mamę smucić? ;-)

Idę wywiesić jedne pranie,wstawię drugie,odwiozę Zuzię do szkoły i muszę jechać do miasta do pasmanterii... Pokażę Wam później,co zrobiłam wczoraj wieczorem. :-p
A popołudniu chcę ogarnąć okna i pościel zmienić. ;-)

reklama
Witam się porannie,

Ola, ancona, viltutti niech już te wasze szkraby nie robią sobie żartów i wyłażą, no bo ile można czekać.

Kroczku daj znać jak wizyta.

Generalnie widzę, że bezobjawowo mają się już tylko jednostki. Niby dopiero połowa miesiąca, a już mamy podwyższony stan gotowości :no:

U mnie ciągle bez zmian. Bóle i skurcze pojawiają się, ale łagodnieją jak wezmę magnez i buscopan. Tylko ciągle odczuwam senność. Przespałam pół wczorajszego dnia, całą noc i dalej mi się oczy kleją.

A teraz czekam na informację na temat waszych zachcianek, bo chętnie się zainspiruję.

reklama
Do góry