reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ola gratuluje!

ja tylko n chwilke sie witam. Wkurzylam sie na meza i sie poklucilismy. A teraz mamy caly dzien razem sedzic bo i do lekarza i do szpitala..ehh.. ja mu kiedys pewne czlonki poodrywm.

Milego dnia dla Wszystkich - doczytam was pewnie w niedziele bo wczesniej bedzie ciezko.

reklama
Yupiii witamy Antosię!!! gratulacje Ola!

Co do zachcianek Agunia to mi się marzą gofry z bitą śmietaną i jagodami, dzisiaj chyba sobie przyrządzę namiastkę - gofry z paczki, owoce z mrożonki - zobaczymy czy spełnią moje oczekiwania:-D

agutkaZG ciekawe czy przepowiednia się spełni;-)

a ja dziś obudziłam się z bólem gardła i ogólnym rozbicem, bleeee - muszę chyba się czosnkiem na faszerować - no bo co to ma być tyle planów a ja taka zdechła...buuu

agutkaZG mnie tak czyściło przed porodem właśnie, biegałam do kibelka aż mi wody odeszły po 19... a po 21 był syn na świecie już więc może masz w domu jasnowidza - jeszcze 6 numerków niech typuje na jutro jeśli dzisiaj urodzisz :)
Olu gratulacje !!!

Agunia dziś w menu mleko z płatkami lion, zaraz chyba po lody sięgnę, mąż obiecał świeżą rybkę (ma dziś urlop na załatwianie papierków) a na obiad chyba pizza z daGrasso bo już z tydzień mam na nią ochotę.

Jeszcze wam tylko wczorajszą rozmowę z synem zacytuję:
"- mamo urodzisz mi dwa dzidziusie?
- w brzuszku mam tylko jednego dzidziusia ale chcemy, żeby kiedyś się pojawił drugi, żeby była was 3ka
- to jak urodzisz zrobisz krok i będziesz w ciąży i zrobi Ci się duży brzuch i urodzisz mi drugiego dzidziusia :)"

wypomnę mu przy 3ciej ciąży albo po 3cim porodzie jak by zaczął marudzić, że przecież sam zamawiał :-D
-----------------------------------------------------------------------
Dziewczyny pora na jakiegoś chłopca, który pierwszy dołączy do naszych dziwwcząt?

Ostatnia edycja:
Teraz chyba sami chłopcy w kolejce.
Hubercik Ancony, Olek Viltutti, Kubuś Agutki :-)
tylko ciekawe czy w takiej kolejności ;-)

Ostatnia edycja:
Oluś gratuluję!!! W końcu dziecko podjęło decyzję i to dobrą, biorąc pod uwagę dostępność czasową tatusia.

Ale macie dzisiaj pyszne jedzonko, ja też chcę!!! A najbardziej przemawiają do mnie naleśniki z serem. Kurcze, ciekawe czy można zamówić je na dowóz?:eek:

Edysiek proszę mnie natychmiast wykreslić z kolejki! Ja jestem osoba uczynna i wychowana i nie będę się przed nikogo wpychać, bo to nie jest kulturalne :-) A poza tym muszę się jeszcze nażreć na zapas :rofl2:

Jeja ale wy mi tu jedzeniowe zachcianki wymyslacie,teraz po tygodniowej glodowce wracam do pozerania co popadnie,ale gofry bym zjadla (moze zrobie jak mi do popludnia nie przejdzie) a obiad to niewiem zjadlabym zupe ogorkowa i placki ziemniaczane ale mhhhh czy chce mi sie je robic:-ppomysle.

reklama
Agunia tak mi się nasunęłaś, po ostatnich akcjach :sorry: Ale specjalnie na końcu Cię wpisałam.
Dobrze lepiej edytuję posta i niech inne wpychają się do kolejki ;-)

Patuśka właśnie mi się nie spieszy i malutka ma przykaz siedzieć w brzuchu do kwietnia :tak:

A najlepiej moja córka stwierdziła, że Kinia urodzi się 10 dni przed czasem, bo skoro ona tak się urodziła to siostrzyczka też tak musi. No cóż mus to mus :-D

Do góry