reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ola gratuluje!

ja tylko n chwilke sie witam. Wkurzylam sie na meza i sie poklucilismy. A teraz mamy caly dzien razem sedzic bo i do lekarza i do szpitala..ehh.. ja mu kiedys pewne czlonki poodrywm.

Milego dnia dla Wszystkich - doczytam was pewnie w niedziele bo wczesniej bedzie ciezko.

reklama
Yupiii witamy Antosię!!! gratulacje Ola!

Co do zachcianek Agunia to mi się marzą gofry z bitą śmietaną i jagodami, dzisiaj chyba sobie przyrządzę namiastkę - gofry z paczki, owoce z mrożonki - zobaczymy czy spełnią moje oczekiwania:-D

agutkaZG ciekawe czy przepowiednia się spełni;-)

a ja dziś obudziłam się z bólem gardła i ogólnym rozbicem, bleeee - muszę chyba się czosnkiem na faszerować - no bo co to ma być tyle planów a ja taka zdechła...buuu

agutkaZG mnie tak czyściło przed porodem właśnie, biegałam do kibelka aż mi wody odeszły po 19... a po 21 był syn na świecie już więc może masz w domu jasnowidza - jeszcze 6 numerków niech typuje na jutro jeśli dzisiaj urodzisz :)
Olu gratulacje !!!

Agunia dziś w menu mleko z płatkami lion, zaraz chyba po lody sięgnę, mąż obiecał świeżą rybkę (ma dziś urlop na załatwianie papierków) a na obiad chyba pizza z daGrasso bo już z tydzień mam na nią ochotę.

Jeszcze wam tylko wczorajszą rozmowę z synem zacytuję:
"- mamo urodzisz mi dwa dzidziusie?
- w brzuszku mam tylko jednego dzidziusia ale chcemy, żeby kiedyś się pojawił drugi, żeby była was 3ka
- to jak urodzisz zrobisz krok i będziesz w ciąży i zrobi Ci się duży brzuch i urodzisz mi drugiego dzidziusia :)"

wypomnę mu przy 3ciej ciąży albo po 3cim porodzie jak by zaczął marudzić, że przecież sam zamawiał :-D
-----------------------------------------------------------------------
Dziewczyny pora na jakiegoś chłopca, który pierwszy dołączy do naszych dziwwcząt?

Ostatnia edycja:
Teraz chyba sami chłopcy w kolejce.
Hubercik Ancony, Olek Viltutti, Kubuś Agutki :-)
tylko ciekawe czy w takiej kolejności ;-)

Ostatnia edycja:
Oluś gratuluję!!! W końcu dziecko podjęło decyzję i to dobrą, biorąc pod uwagę dostępność czasową tatusia.

Ale macie dzisiaj pyszne jedzonko, ja też chcę!!! A najbardziej przemawiają do mnie naleśniki z serem. Kurcze, ciekawe czy można zamówić je na dowóz?:eek:

Edysiek proszę mnie natychmiast wykreslić z kolejki! Ja jestem osoba uczynna i wychowana i nie będę się przed nikogo wpychać, bo to nie jest kulturalne :-) A poza tym muszę się jeszcze nażreć na zapas :rofl2:

Jeja ale wy mi tu jedzeniowe zachcianki wymyslacie,teraz po tygodniowej glodowce wracam do pozerania co popadnie,ale gofry bym zjadla (moze zrobie jak mi do popludnia nie przejdzie) a obiad to niewiem zjadlabym zupe ogorkowa i placki ziemniaczane ale mhhhh czy chce mi sie je robic:-ppomysle.

reklama
Agunia tak mi się nasunęłaś, po ostatnich akcjach :sorry: Ale specjalnie na końcu Cię wpisałam.
Dobrze lepiej edytuję posta i niech inne wpychają się do kolejki ;-)

Patuśka właśnie mi się nie spieszy i malutka ma przykaz siedzieć w brzuchu do kwietnia :tak:

A najlepiej moja córka stwierdziła, że Kinia urodzi się 10 dni przed czasem, bo skoro ona tak się urodziła to siostrzyczka też tak musi. No cóż mus to mus :-D

Do góry