reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

To się pojawiam. ;-) W dwupaku. :baffled:
Ale w sumie dzień się dopiero zaczął,a Mężu mi ostatnio napisał smsa,że w piątek o 19:37 wiezie mnie na porodówkę,bo o 22:49 urodzi się Kuba. :szok: :-D Ajjj,chciałabym,żeby to się spełniło... :sorry:
Boli mnie już coraz mocniej w kroczu,brzuchu i krzyżu. A do tego doszły bóle sutków. :szok: Na dodatek Kubulek od 2 dni jest jakoś mniej ruchliwy - nie wiem,czy to "cisza przed burzą",czy co... :sorry:
Ogólnie czuję się tak,jakbym zaraz miała dostać okres albo yyy miałoby mnie przeczyścić. Dziiiwne uczucie. :zawstydzona/y:

Oleńko,szybkiego rozwierania i krótkiego etapu parcia! :-) No,chyba,że Antosia już jest na świecie... :cool2:

Viltutti,Kroczku, czekamy na wieści. :-)

Ancona,życzę z całego serducha,żeby się w końcu Hubercik zdecydował... No ileż można Brata i Mamę smucić? ;-)

Idę wywiesić jedne pranie,wstawię drugie,odwiozę Zuzię do szkoły i muszę jechać do miasta do pasmanterii... Pokażę Wam później,co zrobiłam wczoraj wieczorem. :-p
A popołudniu chcę ogarnąć okna i pościel zmienić. ;-)

reklama
Witam się porannie,

Ola, ancona, viltutti niech już te wasze szkraby nie robią sobie żartów i wyłażą, no bo ile można czekać.

Kroczku daj znać jak wizyta.

Generalnie widzę, że bezobjawowo mają się już tylko jednostki. Niby dopiero połowa miesiąca, a już mamy podwyższony stan gotowości :no:

U mnie ciągle bez zmian. Bóle i skurcze pojawiają się, ale łagodnieją jak wezmę magnez i buscopan. Tylko ciągle odczuwam senność. Przespałam pół wczorajszego dnia, całą noc i dalej mi się oczy kleją.

A teraz czekam na informację na temat waszych zachcianek, bo chętnie się zainspiruję.

reklama
Do góry