dagmar
Fanka BB :)
Ja miałam 7, potem kupiłam 9kg i ta 9kg padła :-( Gwarancja skończyła się w... grudniu. A teraz juz wiem, ze muszę dokupić przedłuzenie gwarancji - w rodzinei wielodzietnej to niepisany obowiazek. Zużycie sprzętu agd jest duzo intensywniejsze niż w mniejszych.
Dagmar, a jaką firme pralkową obstawiasz?
ja teraz mam 2 lata Samsunga.
Super ma opinie wśród "naprawiaczy"
Oj Jotemka współczuję problemów zdrowotnych i pralkowych! Obyście szybko na prostą wyszli. Ale Ty i Dagmar to takie heroski nasze jesteście! Dacie radę ze wszystkim. Szkoda że tych ciuszków tak niewiele masz. Może warto na allegro jakiejś paki poszukać.
Jak dobrze że mój mąż nie pali papierosów i nigdy tego nie robił. Sam jest wielkim przeciwnikiem palenia. Mam nadzieję że nasze dzieci wrodzą się w rodziców i też nie będą zaczynały.
Ja siedzę nadal w stresie i czekam na wieści z banku! :-( no i gościu od wiertarki też się nie odezwał :-( coś czarno to widzę. Chyba skończy się zgłoszeniem przestępstwa tak jak u Ciebie Dagmar.
Jedyny pozytyw dzisiejszego dnia jest taki że śliczna pogoda za oknem, a ja się dzisiaj czuję całkiem nieźle. Energii mam więcej i skurcze mniej dokuczają. Nawet synek spokojniejszy i mogę normalnie posiedzieć przy laptopie bez wbijającej się w żebra stopy. Oby tak do końca dnia, tylko same dobre wiadomości! Czego i Wam wszystkim życzę.
my też czekamy na twoje wieści z banku?
wez sobie kochana kup pralke w czym takim jak Euro Agd i tam sa raty 40x0%
Co do chorowitek to zycze duzo zdrowka!
Apropo dotykania brzuszka, ja jeszcze z miesiac temu mega sie wkurzalam jak ktos chcial brzuszka dotknac, ale moi znajomi o tym wiedza i nagminnie tego nie robia, to ostatnio to bylo poprodtu cos nowego, bo oni nie maja wokol siebie takich ,,przypadkow" :-)
Dziekuje za opinie na temat aparatu, jeszcze sie zorientuje, ale uparlam sie i musze miec dobry aparat, bo teraz bedzie co uwieczniac! a nie mam nic innego oprocz telefonu komorkowego i aparatu w nim :-)
Jesli chodzi o palenie to ja palilam do pierwszego dnia dowiedzenia sie, ze jestem w ciazy, a maz nie pali od 3.01.2013 roku!!! sam rzucil i jestem z niego dumna, bo on palil ponad paczke dziennie, a ja ok 6-7 papierosow, wiec nie bylam hardcorem, ale ja tez lubilam palic...
Przepraszam, ze nie odpisuje personalnie, ale ja tez od soboty popoludnia tu nie zagladalam i nadrabiam :-)
W tym tyg- szkola rodzenia w srode, usg, walentynki i spotkanie ze znajomymi- piatek i sobota- meble do przedpokoju beda zakladane i zaczynami wielkie porzadku, bo bedzie juz pawlacz i szafki i malowanie malego pokoiku i pomalu bedzie finito! A licze, ze w tym tyg przyjda moje zamowienia!
Udalo mi sie tez na tablicy kupic w Warszawie od babeczki dwie koszule do karmienia nieuzywane, wkladki laktacyjne- bo babeczka nie karmila jednak i 2 staniki do karmienia i to moj rozmiar i jak to powiedziala, najwyzej je Pani wyrzuci i wiecie za ile? za 20 zl!!! ja o lubie takie okazje!
Eh... ale sie rozpisalam!
Teraz poluje na komode, kolyske drewniana i moze łozeczko turystyczne, a tak to pomalu bedzie juz wszystko przygotowane!
supr z tymi koszulkami c się udalo, no naprawdę super
Witajcie
Zycze zdrowka Z pralką nie umiem doradzic, wiem ze naprawa dorga, ale tak jak madziolina pisala chyba poszulkalabym okazji w jakiejs siecowce i wziela na raty - zawsze mniej odczujesz niz na raz. Co do ubranek to Cie rozumiem - ja nie mialam nic i tez wszystko kompletowalam od nowa.
Trzymam kciuki za meza my nigdy nie palilismy ale wiem jaki to ciezki nałóg do rzucenia
spokojnie czekaj na kontakt bedzie dobrze
Dagmar no tak to u nas tez w tych przepisach jest napisane , ze nic nie jasno, i na wszystko malo czasu. Oby tylko dowalić nigdy pomóc i doradzic Wspolczuje i trzymam za was kciuki. A jak Ty sie czujesz? wizyta z synkiem u endo nie denerwuj sie - Twoje nerwy nic nie zmienia a Lusi moga zaszkodzic!
Dzięki, wiem, że to nic nie da ale denerwuję się, bo chyba znów go czeka szpital i to pewnie w marcu- kwietniu.
Ciężko mi będzie dać radę :/
Jotemka- zdrówka dla całej rodzinki. Co do pralki ja bym nie naprawiała, teraz już taki sprzęt robią że 4-5 lat zaczyna się sypać. Nasza zmywarka za miesiąc ma koniec gwarancji i właśnie wzywaliśmy serwis bo wody nie grzała. a moja koleżanka pracuje w branży Agd/Rtv mówiła żebym nigdy w życiu nie dała się namówić na przedłużenie gwarancji.
Mika- trzymam kciuki za męża. Mój nie pali od września ja od sierpnia. Nawet sobie nie wyobrażałam ile kasy szło na fajki. Ja co prawda jak Madziolina paczka na 2-3 dni ale przyznać się muszę że palić lubiłam.
Marcia- trzymam kciuki za pozytywne wieści z banku, a gościa z Allegro podałabym na policję koniecznie nie ma co pobłażać takim gnidom.
Madziolina- super okazja z tymi zakupami. Ja muszę się wybrać do lumpka po jakieś koszule do szpitala. do porodu położna kazała męża t-shirt ale on ma wszystkie pod szyję a ja wolę coś w wycięciem.
Właśnie mam pytanie: czy w Polsce jak się maleństwo już urodzi to kładą je mamie na piersi czy brzuchu?
Ja w tym tygodniu też mam dużo do pozałatwiania i tak się staram porozkładać wszystko żeby mój organizm szoku nie doznał po tygodniach leżenia. Jutro laboratorium póżniej na 11.30 Alan ma testy alergiczne a na ok 13 położna przychodzi. w środę mam nadzieję ginka-zaraz bedę dzwonić czy ma wolny termin, czwartek-lidl bedą tanie okleiny na meble i chce kupić na szafę Antosi bo jest stara i nie pasuje do reszty. Pewnie jeszcze zachaczę o szkołę podst. z zapytaniem o zerówkę dla Alana.
K. był dzisiaj w "naszej" podstawówce- 300 m od domu i się pytał od kiedy zapisy a oni że pani dyrektor jeszcze nie zdecydowała czy zerówki będą w tym roku. Nosz k..a ustalają bzdury że 5-latki do zerówki ale zerówki likwidują następna jest już daleko musiałabym go wozić sam. ewentualnie przedszkolna ale tam nie chcę. Wkurzyłam się bo wogóle się tego nie spodziewałam. Już od dawna powtarzam Alanowi że w tym roku pójdzie do tej szkoły a tu klops, pozatym tutaj już by został i kontynuował całą podstawówkę a tak po roku zerówki gdzie indziej znowu przenosiny do innej placówki. niech ktoś pomyśli o tych 5-latkach jaki to stres dla nich. echh się wygadałam
czyli nie tylko u nas cyrk z zerówką :/
Masakra jakaś.