reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam nowe mamy :-) Dopisujcie się do tableki. Widzę, że nas jest już sporo i bardzo mocno się z Tego cieszę.

Dziewczyny, ja mdłości miałam w każdej ciąży - zarówno w pierwszej jak i drugiej, no i teraz też mam. Przy drugiej ciąży doszły jeszcze wymioty, i wierzcie mi, w ogóle nie jest to lepsze. Wymiotowałam do ośmiu razy dziennie. Jak rano zaczynałam, tak pojawiały się nowe mdłości. Co zjadłam, to od razu zwracałam. Każdy zapach mnie drażnił. W rezultacie chodziłam cały czas głodna i schudłam około 7 kg. Także zdecydowanie wolę mdłości ;-)
ni_kusia - to może chcesz troszkę mdłości, bo ja je odczuwam przez cały dzień? ;-)

reklama
Niestety kochane beta wczorajsza 219 więc już po wszystkim. Trzymam za Was kciuki i za wasze fasoleczki, a sama nie trace nadziei , że uda się następnym razem ;-)

Niestety kochane beta wczorajsza 219 więc już po wszystkim. Trzymam za Was kciuki i za wasze fasoleczki, a sama nie trace nadziei , że uda się następnym razem ;-)

Kochana - bardzo mi przykro:( Ale próbuj od razu, mi się udało zaraz po;-) Trzymam dalej za Ciebie kciuki &&&

Misiarska - a dawaj, co tam ;-) Niech chociaż komuś będzie lepiej ;-p

Ja jakoś mam dużo dobrej energii teraz. W tej poprzedniej ciąży od początku czułam, jakby fasolka ze mnie wszystko wysysała, a teraz jest inaczej. I więcej wiary mam, ze będzie dobrze ;-)

Jaga bardzo mi przykro! Trzymam kciuki żeby się szybko udało!!!

Ja jutro wybieram się na bete.. zobaczymy

Hejka - ale tu dzisiaj ruch :) Witam nowe koleżanki :) i Gratuluję :),
Jaga strasznie mi przykro, trzymaj się i bądź dzielna, następnym razem na pewno się uda.
Mnie dzisiaj ogarnęła niemoc, w robocie już ledwo siedziałam, przyszłam do domu i od razu położyłam się spać, ale podrzemałam chwilke bo przyszłą straszna burza, zaraz coś zjem i chyba dalej idę nyny :)
Miłego popołudnia

Jaga przytulam mocno!

Nicia czekamy jutro na dobre wieści. Mnie też kusi, żeby zrobić ale chyba już wolę trwać w tej niepewności:sorry:

reklama
Wlasnie pije lekka kawke bo idziemy zaraz z mezusiem na kolacyjke :-) a taka spiaca jestem,ze mam nadzieje dzieki kawie to zmeczenie minie i milo spedzimy czas. Niestety bardzo rzadko sie zdarza taka okazja,zeby corcia spala udziadkow i zebysmy my mogli spedzic czas razem we dwojke. Trzeba korzystac poki czas :-)

Do góry