Evelinkaaa
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki ale dzisiaj naskrobałyście aż nie pamiętam co komu odp Ja dzisiaj po przebudzeniu miałam plan na odkurzenie mieszkanka, pójście do sklepu po świeże bułeczki, śniadanko, kawka i wylegiwanie się z laptopikiem na balkonie na pięknym słoneczku :-) oczywiście takie były plany a skończyło sie tak że dopiero usiadłam bo jak poszłam do sklepu spotkałam sąsiadkę i wpadła z synkiem na kawkę, zjadłam śniadanko i mąż zadzwonił ze na chwilę wpadnie jego kuzyn z żoną i tak zleciało do 16 mąż przyszedł z pracy pojechaliśmy na zakupy, obiad i dopiero usiadłam i tak to jest jak sobie zaplanuje jakiś dzień, więc jutro bez planów jedynie na 12 KTG a potem zobaczymy ;-)
U Mnie nocki takie sobie przez ten katar zatokowy, jest straszny ! ale dzisiaj budziłam się tylko 2 razy a wstałam o 9 wiec i tak nie ma tragedii ale był taki okres że płakać mi się chciało że zbliża się noc i trzeba spać a tu spania nie było :-)
Ola w nocy się zastanawiałam nad Tobą czy urodziłaś czy może przeszło :-)
Kroczku idź sprawdź jutro co tam się dzieję dla swojej spokojności :-)
Jotemka i jak tam pralka się sprawiła :-)
Milenka super że masz tą konsultację, tylko nie potrzebne te wczorajsze nerwy, teraz oby do wtorku :-)
Agunia trzymaj się !
Przepraszam ze reszcie nie odp ale nie pamiętam
U Mnie nocki takie sobie przez ten katar zatokowy, jest straszny ! ale dzisiaj budziłam się tylko 2 razy a wstałam o 9 wiec i tak nie ma tragedii ale był taki okres że płakać mi się chciało że zbliża się noc i trzeba spać a tu spania nie było :-)
Ola w nocy się zastanawiałam nad Tobą czy urodziłaś czy może przeszło :-)
Kroczku idź sprawdź jutro co tam się dzieję dla swojej spokojności :-)
Jotemka i jak tam pralka się sprawiła :-)
Milenka super że masz tą konsultację, tylko nie potrzebne te wczorajsze nerwy, teraz oby do wtorku :-)
Agunia trzymaj się !
Przepraszam ze reszcie nie odp ale nie pamiętam