reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

patuśka a właśnie miałam pisać że mi ochoty na kebaba narobiłaś ale skoro niedobry był to już mi przeszło :-) za to zjadłabym jakąś rybkę. Jakiego łososia albo coś wędzonego!

Ola wszystko do torby mam. Tylko w różnych miejscach i jakby co to pewnie bym była lekko spanikowana że o czymś zapomnę. Może jutro wyciągnę chociaż torbę i najpotrzebniejsze rzeczy powrzucam, a na resztę zrobię listę. Także poproszę jeszcze o kopniaka jutro żeby się nie wymigała ;-)

Ola masz rację olej skurczę i odpoczywaj ;-) skoro Antośka się nie może zdecydować tak samo jak Hubercik Ancony to trudno ;-) A kiedy Twój mąż teraz wyjeżdża i kiedy wraca? Czyli kiedy kolejny termin ewentualnego wyjścia??

reklama
Hej wieczornie!
Moja najmłodsza dwójka spi, reszta grzecznie w łóżeczkach. Druga czyta SIesicką "Przez dziurkę od klucza", trzeci Jacka Wacka i Pankracka a najstarszy już chyba ćwiczy oko. Ostatnio są dużo na dworze i wieczorem padają na twarz. Mój M tez wybył
Pralka sprawuje sie ok, chociaż ucze się tego sprzętu. Wymaga eksperymentowania i wprawy wielkiej. Podoba mi się, ze waży ubranie i zawsze myślałam, ze wsadzam ok7 kg ciuchów a tu mi pokazuje 3,5kg :szok:, do tego pokazuje ile mam wsypać detergentu np. 70% Wydłuzenie programu= mniej prądu co też moge regulować. I takie tam różne różności. Najgorzej, ze programy są takie raczej długie. Oczywiście te co poznałam. W poprzedniej ukochany był taki godzinny :-D
Patuśka, ja chyba jestem najbardziej wyluzowana z kwietniówek. Serio. Torba do szpitala? A co to takiego??? Łóżeczko? Wanienka? Wózek? I tak ze wszystkim.
Ola, ja mojego trzeciego urodziałam na nieregularnych skurczach co zanikały po położeniu się, więc nie bądź taka wyluzowana do końca ;-) Podjedź na badanie moze, co? Bo ja nawet nie wiedziałam kiedy osiągnęłam 5cm rozwarcia. A moje doswiadczenie do trzeciego porodu to dwie niekończące sie indukcje. Jedna 3 dni a druga dwa...Zupełnie nie rozpoznałam porodu :-)
Marcia - nie stresuj się kobietko i tak jestes logistycznie lepiej ustawiona niż ja, łózeczko już zamówiłaś i malowanie masz, do tego komoda. Super :-)
A ja juz kiedys pisałam, ze skurcz nie równa się ból porodowy a ból nie równa się skurcz. Tak mi powiedziała pani dr i kurde miała rację!!!!!

Jotemka, no dooobra. Niech będzie, że Ty jesteś największy luzak, a ja zaraz po Tobie;)

Boję się, że się strułam. Czemu nie mogę mieć smaków na buraczki albo marchewkę, tylko zawsze na takie syfy?! Mądry Polak po szkodzie...

Witam :)

ja meza na kolacje do Burger Kinga wyciagnełam :-D

Co do facetów - mojem trzeba placem wskazac co zrobic i to jeszcze zasem tez zmeczony wraca i mu sie nie chce. No ale narazie jakos idzie, zobaczymy co bedzie jak Maluch przyjdzie na świat.

Co do torby - to ja tez nie mam spakowanej, co nieco przygotowane tylko.

Kroczek fajnie ze jutro masz wizyte, lepiej sprawdzić jak nie jestes pewna co to :)

Mam wyniki moczu - juz jest ok. Jutro od rana jedziemy z mezem do przychodni pediatrycznej, a pozniej na wizyte i do szpitala na obejrzenie oddziałów :) Miłego wieczorku

Buuu... ja się boję marzyc o kebabach i innych takich bo mnie potem "rura pali" jak mawia Magda8805. Zjadłam dziś frankfurteki peiczone w ciescie francuskim i teraz cierpię, bo mnie rura pali. I nawet rennie nie poradziło sobie :-( No nic, wsunę jabłko zawsze pomaga mi na jakieś takie dziwne klimaty wieczorne.
Muszę rozwiesić pranie i nie chce mi się jak jasny gwint...

Eee, to mój mąż to skarb jest :) o co poproszę, to zawsze mi pomoże bez gadania. Jeszcze się cieszy, że może mi ulżyć :) Ostatnio mi nawet skarpetki ubierał, bo tak mnie plecy bolały, że się schylić nie mogłam :happy:
Dziecinka moja starsza padła o 20.30 w ubraniu, bez kolacji i kąpieli... czyli jutro pobudka o 5 rano i tekst: "Mamo, chcę śniadanko!"
Do przedszkola nie idzie, to rano ją wrzucę pod prysznic i też dobrze będzie. Niech sobie mała śpi, jak zmęczona ;)

Witam :)

ja meza na kolacje do Burger Kinga wyciagnełam :-D

Co do facetów - mojem trzeba placem wskazac co zrobic i to jeszcze zasem tez zmeczony wraca i mu sie nie chce. No ale narazie jakos idzie, zobaczymy co bedzie jak Maluch przyjdzie na świat.

Co do torby - to ja tez nie mam spakowanej, co nieco przygotowane tylko.

Kroczek fajnie ze jutro masz wizyte, lepiej sprawdzić jak nie jestes pewna co to :)

Mam wyniki moczu - juz jest ok. Jutro od rana jedziemy z mezem do przychodni pediatrycznej, a pozniej na wizyte i do szpitala na obejrzenie oddziałów :) Miłego wieczorku

L-oka do mojego ulubionego szpitala?? ;-) Ja muszę pogadać z moim ginem co się zmieniło w moim ulubionym szpitalu , bo trzy lata przerwy jakby nie było....

reklama
Do góry