reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Za to koleżanka z troszkę mniejszym co prawda biustem, jedną herbatkę wypiła i miała taki nawał, że karmiła syna do 2 lat :D Więc nigdy to powiedziane nie jest jak to będzie do końca. Zależy zapewne od organizmu ;)

Czesc mamusiu
Co do mleka to nie ma reguły. Ja mam siare a jestem płaska jak deska a poprzednie dziecko po cc karmiłam do 7 miesiąca
spokojnie będzie jak będzie nie należy się stresowac bo nastawienie też jest bardzo ważne
Pozdrawiam slonecznie

Ja pierdylę... każdego ranka budzę się i myślę że już gorszej nocy nie mogę mieć... a każda kolejna udowadnia mi jak bardzo się mylę. No dzisiaj to mi łzy w oczach stają jak pomyślę że trzeba będzie wieczorem położyć się znowu :crazy:
2h snu to zdecydowanie zbyt mało.

Ja pierdylę... każdego ranka budzę się i myślę że już gorszej nocy nie mogę mieć... a każda kolejna udowadnia mi jak bardzo się mylę. No dzisiaj to mi łzy w oczach stają jak pomyślę że trzeba będzie wieczorem położyć się znowu :crazy:
2h snu to zdecydowanie zbyt mało.

PODPISUJE SIE DWOMA RACZKAMI!!!
Wczoraj to samo przed pojsicem spac powiedzialam mezowi.. ze nie lubie chodzic spac!!!
zeby nie powiedziec: ZNIENAWIDZILAM CHODZENIE SPAC! :szok:

no a u mnie skoro budze sie jak dzisiaj co godzine to wrecz bezsensu chodzenia spac...
do tego nadal mam ten okropny suchy kaszel ktory wcale mi nie ulatwia `starania sie zasypiac`,...
ach ach.. ciekawe na kiedy I co powiem moj lekarz I na kiedy to wywolanie zaleci.. chyba bede dni odliczac.....

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-)
U mnie też ani kropelki siary, z jednej strony trochę mnie to zaczyna niepokoić ale o ile jeszcze dobrze pamiętam w pierwszej ciąży też wcześniej nic nie leciało a mleczko później było.
Chyba jednak przy najbliższej okazji zakupię herbatkę na laktację, żeby już była w domu. I raczej kupię taką ziołową do zaparzania, a nie rozpuszczalną. Choć chyba opcja z karmi dużo lepiej mi się podoba ;-)

Madzik super, że Emma już idzie do domu ;-)
Viltutti, Neti współczuję nieprzespanych nocy. Ja o dziwo tej nocy nawet dobrze spałam.
Viltutti a nie możesz w dzień odespać? Przydałoby się trochę więcej snu, tym bardziej że już za tydzień możesz nie spać z zupełnie innego powodu.

Z tymi bólami to tak różnie, jak się nachodzę to boli mnie krocze i kręgosłup. Choć ostatnio jakby mniej. Tylko biodro ciągle daje o sobie znać. Za to brzuch mnie teraz boli codziennie :baffled: Już nie mam wątpliwości, że codziennie mam jakieś skurcze.

Ancona
ale uparciuch z Hubercika :tak:

Do góry