reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Za to koleżanka z troszkę mniejszym co prawda biustem, jedną herbatkę wypiła i miała taki nawał, że karmiła syna do 2 lat :D Więc nigdy to powiedziane nie jest jak to będzie do końca. Zależy zapewne od organizmu ;)

Czesc mamusiu
Co do mleka to nie ma reguły. Ja mam siare a jestem płaska jak deska a poprzednie dziecko po cc karmiłam do 7 miesiąca
spokojnie będzie jak będzie nie należy się stresowac bo nastawienie też jest bardzo ważne
Pozdrawiam slonecznie

Ja pierdylę... każdego ranka budzę się i myślę że już gorszej nocy nie mogę mieć... a każda kolejna udowadnia mi jak bardzo się mylę. No dzisiaj to mi łzy w oczach stają jak pomyślę że trzeba będzie wieczorem położyć się znowu :crazy:
2h snu to zdecydowanie zbyt mało.

Ja pierdylę... każdego ranka budzę się i myślę że już gorszej nocy nie mogę mieć... a każda kolejna udowadnia mi jak bardzo się mylę. No dzisiaj to mi łzy w oczach stają jak pomyślę że trzeba będzie wieczorem położyć się znowu :crazy:
2h snu to zdecydowanie zbyt mało.

PODPISUJE SIE DWOMA RACZKAMI!!!
Wczoraj to samo przed pojsicem spac powiedzialam mezowi.. ze nie lubie chodzic spac!!!
zeby nie powiedziec: ZNIENAWIDZILAM CHODZENIE SPAC! :szok:

no a u mnie skoro budze sie jak dzisiaj co godzine to wrecz bezsensu chodzenia spac...
do tego nadal mam ten okropny suchy kaszel ktory wcale mi nie ulatwia `starania sie zasypiac`,...
ach ach.. ciekawe na kiedy I co powiem moj lekarz I na kiedy to wywolanie zaleci.. chyba bede dni odliczac.....

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-)
U mnie też ani kropelki siary, z jednej strony trochę mnie to zaczyna niepokoić ale o ile jeszcze dobrze pamiętam w pierwszej ciąży też wcześniej nic nie leciało a mleczko później było.
Chyba jednak przy najbliższej okazji zakupię herbatkę na laktację, żeby już była w domu. I raczej kupię taką ziołową do zaparzania, a nie rozpuszczalną. Choć chyba opcja z karmi dużo lepiej mi się podoba ;-)

Madzik super, że Emma już idzie do domu ;-)
Viltutti, Neti współczuję nieprzespanych nocy. Ja o dziwo tej nocy nawet dobrze spałam.
Viltutti a nie możesz w dzień odespać? Przydałoby się trochę więcej snu, tym bardziej że już za tydzień możesz nie spać z zupełnie innego powodu.

Z tymi bólami to tak różnie, jak się nachodzę to boli mnie krocze i kręgosłup. Choć ostatnio jakby mniej. Tylko biodro ciągle daje o sobie znać. Za to brzuch mnie teraz boli codziennie :baffled: Już nie mam wątpliwości, że codziennie mam jakieś skurcze.

Ancona
ale uparciuch z Hubercika :tak:

Do góry