reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

ależ wy tworzycie.

Mamy pytanie: czy którąś z was też boli krocze, jakby ktoś was skopał? Ja mam problem nawet z założeniem bielizny, bo ciężko mi prawą nogę unieść do góry. :angry:

reklama
OLA ja widziałam na 3usg w tym dwa razy na 4d ale jakaś nie pewnosc sie tli;-)

AGMAA tez mam zdięcie pipci a i tak mam obawy.

DJMKA mam to samo, w łazience krzesło stoi bo inaczej bym sie nie rozebrała.

DJMKA mnie już od półtora miesiąca boli krocze :D kość łonowa i okolice, o pachwinach i stawach biodrowych nie wspomnę. Ubrać się ciężko, a w nocy przewrócić z boku na bok to okropność... Uroki ciąży :)

Patuśka ja się nie łudzę łatwym porodem. Z Młodym się nastawiałam i wyszło jedno wielkie nic. Teraz nie nastawiam się na nic. Po prostu czekam. Choc nie ukrywam, że w przyszłym tygodniu mogłabym rodzić ;)

Milenka ja też mam taką niepewność co do płci. Młody to się rozłożył, że wątpliwości nie było, a ona jakaś nie skora do współpracy. Choć lekarz obstawia dziewczynkę.

Agata mnie nic oprócz krocza nie boli. No, nie licząc brzucha, bo ten, co chwilę sprawia jakieś problemy ;-)

hehe a mnie nic nie boli, tylko trocje zoladek, zaserwowalam sobie dzis frytki, co prawda sama usmazylam z ziemniaczkow, ale tluste byly, ale mieta zaparzona i juz lepiej!

Emma wraca do domciu! super, bardzo sie ciesze!

Agunia, mleko? mi nic nie leci, ale nie wiem czy sie cieszyc, czy nie :szok: jeszcze moze mam czas!

No mi lekarz na kazdej wizycie mowil, ze chlopak, wiec chyba nie ma mowy o pomylce!

ale mi maly ostatnio w brzuszku maly szaleje, przeciaga sie, wygina, nie wiem co on tam robi, przed chwila zjadlam dwie kanapeczki- wiem wiem pozno... ale bylam glodna i znowu szaleje hehe
a wczoraj to juz przeszedl samego siebie, tylko zdjecia nie zdazylam zrobic, mialam dwa szczyty i po srodku wklesly pepek, az sie sama przestraszylam, a maz to az sie przestraszyl hehe

uciekam, jutro rano pobranie krwi i to morfologia, WR, HIV, i jakies HBS antygeny czy cos w podobie, a potem obiecalam kolezance, ze z nia pojade wybierac suknie slubne :-)

Mialam wam wiecej odpisac wieczorem ale nie dam rady. Humor nadal kiepski. Wszystko mnie denerwuje. Zreszta nie tylko ja mam dzisiaj zly humor wiec ogolny nastroj w domu do d...

A do tego wszystkiego skurcze mnie dzisiaj mecza, brzuszek ciazy a mlody strasznie sie w dole rozpycha ze az chwilami wszystko boli. Juz dwie nospy dzisiaj lyknelam a ostatnio byly takie dni ze nie bralam wcale.

Nie odpisze Wam wszystkim, tylko do Madzik - super ze Emma takie postepy robi i ze do domku sie szykuje. To jutro juz cala rodzinka w komplecie bedzie.

Uciekam do lozka.

'Ola10' 0- ja tez nie mam grama tez siary... I bardzo mnie zaceikawilo o tej herbatce...
a gdzie ja mozna kupic? W aptece? ja mam okazje by mi ktos ja przywiozl czy wyslal wiec nawet jutor moglbym zamowienie zlozyc ale nie wiem gdzie takowa dostac?

Jak juz ja kupisz to podaj nazwe prosze!!

Ja z tego wzgledu ze moial;abym miec porod wywolywany a wtedy bede w 38tyg, no a ze 'wywolywany' to sie zastanawiam ze jak moje cialo bedzie wiedziec ze ma juz produkowac to mleko??
wiem, I czytam czesto ze wy to macie jiz od paru ladnych tygodni wczesniej.. wiec fajnie bo macie prozynajmiej prawie gwarancje ze bedziecie miec ten pokarm dal waszych maluszkow!
Zastanwiam sie jak bedzie u mnie...

pozdrowionka!

Ostatnia edycja:
reklama
'Ola10' 0- ja tez nie mam grama tez siary... I bardzo mnie zaceikawilo o tej herbatce...
a gdzie ja mozna kupic? W aptece? ja mam okazje by mi ktos ja przywiozl czy wyslal wiec nawet jutor moglbym zamowienie zlozyc ale nie wiem gdzie takowa dostac?

Jak juz ja kupisz to podaj nazwe prosze!!

Ja z tego wzgledu ze moial;abym miec porod wywolywany a wtedy bede w 38tyg, no a ze 'wywolywany' to sie zastanawiam ze jak moje cialo bedzie wiedziec ze ma juz produkowac to mleko??
wiem, I czytam czesto ze wy to macie jiz od paru ladnych tygodni wczesniej.. wiec fajnie bo macie prozynajmiej prawie gwarancje ze bedziecie miec ten pokarm dal waszych maluszkow!
Zastanwiam sie jak bedzie u mnie...

pozdrowionka!

Wiem że w aptece jest najlepszy wybór takich herbatek , mi kazali pić napary z anyżu . A bratowej bardzo pomogła taka 815_01_9927.jpg

Załączniki

• 815_01_9927.jpg
    815_01_9927.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 37
Do góry