reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ola- no jak dziś wyciągają to może być różnie rzeczywiście! Tobie teraz ciało odmawia posłuszeństwa? Ja od 3 miesięcy opisuję siebie jak osobę niepełnosprawną ruchowo!!! ;-)

Ja to dzis podejde do Rossmana i popatrze te kosmetyki, ale np Ziajka wiem, ze jest dobra, slyszalam, ze Hipp tez, mam probke nivea i johnsona, wiec moze najpier te mala buteleczke wykorzystam i zobacze, ktore bedzie dobre to kupie, mam Rossmana obok siebie wiec na szybko mozna. Pieluch tez jeszcze nie mam, hehe a noi jeszcze w aptece na pepuszek, do brodawek i nie wiem co jeszcze :/

A jakie chusteczki do dupci? Pampers? bo krem to zielony linomag- stary sprawdzony przepis i juz!

Dziewczyny jestem, ale teraz że pogoda ładna to w pracy cos sie dzieje, gdyby któraś miała ochote to zapraszam do siebie na pysznee lody :-) A mi sił przybyło, chyba dlatego że ciągle w ruchu jestem:-) A fakt, wieczorem jestem juz zmęęczona i zasypiam po 21 z synkiem i dzisiaj nawet przespałam całą noc.

Pozdrawiam i miłego słonecznego dnia

Oliwia, lody??? humor mam tak parszywy, ze tylko lody mi pomogą..... Wpraszam sie z przyjemnoscią i bez zażenowania

No dziewczyny zostawić Was na chwile i juz tyle naskrobiecie:)

Byłam na chwile z mama na dworze bo taka piekna pogoda ze az szkoda, ale jak to pisze Rila po tylu miesiacach na kanapie jestem niepelnosprawna ruchowo:zawstydzona/y:

Ola w żadnym wypadku nie chcialam Cie straszyc choc nie powiem mnie tez nie usmiecha sie taka kolej rzeczy:baffled: Jak to mówią różnie może być ale Tobie życzę porodu z rana jak jesteś wyspana:-D No i Antosia musi wyjsc do konca tygodnie poki tata jest w domu:tak:

Truskawkowa widze że Twój synek co chwile coś łapie jak moja chrześnica:( Tydzień w przedszkolu, dwa tyg choroby i tak od kilku miesięcy:no:

Jotemeczka a cóż to za gradowe chmury u Ciebie nadciągnęły:shocked2:

A ja dziś dostałam kurierem książkę " Pierwszy rok życia dziecka" i widzę, że bardzo dobrego zakupu dokonałam bo treści dużo i ze spisu wydaje się być sensowna:tak:

Jotemeczka a cóż to za gradowe chmury u Ciebie nadciągnęły:shocked2:

A ja dziś dostałam kurierem książkę " Pierwszy rok życia dziecka" i widzę, że bardzo dobrego zakupu dokonałam bo treści dużo i ze spisu wydaje się być sensowna:tak:
Ksiazka jest super, korzystałam od pierwszego dziecka, polecam
A jeśli chodzi o te chmury to więcej napisałam :ninja2:, ale widocznie taki czas, kilka rzeczy się nałożyło...

reklama
Do góry