reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja to dzis podejde do Rossmana i popatrze te kosmetyki, ale np Ziajka wiem, ze jest dobra, slyszalam, ze Hipp tez, mam probke nivea i johnsona, wiec moze najpier te mala buteleczke wykorzystam i zobacze, ktore bedzie dobre to kupie, mam Rossmana obok siebie wiec na szybko mozna. Pieluch tez jeszcze nie mam, hehe a noi jeszcze w aptece na pepuszek, do brodawek i nie wiem co jeszcze :/
A jakie chusteczki do dupci? Pampers? bo krem to zielony linomag- stary sprawdzony przepis i juz!
A jakie chusteczki do dupci? Pampers? bo krem to zielony linomag- stary sprawdzony przepis i juz!
sandra910107
madziolina_p Zakupiłam jakiś czas temu pampersa 6 opakowań za 25 zł w tesco i mam jedne Nivea ale to ze względu na plastikowe opakowanie do nich .
Ostatnia edycja:
Dziewczyny jestem, ale teraz że pogoda ładna to w pracy cos sie dzieje, gdyby któraś miała ochote to zapraszam do siebie na pysznee lody :-) A mi sił przybyło, chyba dlatego że ciągle w ruchu jestem:-) A fakt, wieczorem jestem juz zmęęczona i zasypiam po 21 z synkiem i dzisiaj nawet przespałam całą noc.
Pozdrawiam i miłego słonecznego dnia
Pozdrawiam i miłego słonecznego dnia
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
No dziewczyny zostawić Was na chwile i juz tyle naskrobiecie
Byłam na chwile z mama na dworze bo taka piekna pogoda ze az szkoda, ale jak to pisze Rila po tylu miesiacach na kanapie jestem niepelnosprawna ruchowo
Ola w żadnym wypadku nie chcialam Cie straszyc choc nie powiem mnie tez nie usmiecha sie taka kolej rzeczy Jak to mówią różnie może być ale Tobie życzę porodu z rana jak jesteś wyspana No i Antosia musi wyjsc do konca tygodnie poki tata jest w domu
Truskawkowa widze że Twój synek co chwile coś łapie jak moja chrześnica Tydzień w przedszkolu, dwa tyg choroby i tak od kilku miesięcy
Jotemeczka a cóż to za gradowe chmury u Ciebie nadciągnęły
A ja dziś dostałam kurierem książkę " Pierwszy rok życia dziecka" i widzę, że bardzo dobrego zakupu dokonałam bo treści dużo i ze spisu wydaje się być sensowna
Byłam na chwile z mama na dworze bo taka piekna pogoda ze az szkoda, ale jak to pisze Rila po tylu miesiacach na kanapie jestem niepelnosprawna ruchowo
Ola w żadnym wypadku nie chcialam Cie straszyc choc nie powiem mnie tez nie usmiecha sie taka kolej rzeczy Jak to mówią różnie może być ale Tobie życzę porodu z rana jak jesteś wyspana No i Antosia musi wyjsc do konca tygodnie poki tata jest w domu
Truskawkowa widze że Twój synek co chwile coś łapie jak moja chrześnica Tydzień w przedszkolu, dwa tyg choroby i tak od kilku miesięcy
Jotemeczka a cóż to za gradowe chmury u Ciebie nadciągnęły
A ja dziś dostałam kurierem książkę " Pierwszy rok życia dziecka" i widzę, że bardzo dobrego zakupu dokonałam bo treści dużo i ze spisu wydaje się być sensowna
Jotemka
Ksiazka jest super, korzystałam od pierwszego dziecka, polecamJotemeczka a cóż to za gradowe chmury u Ciebie nadciągnęły
A jeśli chodzi o te chmury to więcej napisałam , ale widocznie taki czas, kilka rzeczy się nałożyło...
reklama
Jotemka
Dobra wiadomosc: przywiezli mi wlasnie pralke Electrolux EWF1408WDL - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD
Teraz muszę się nauczyc obslugi ;-)
Teraz muszę się nauczyc obslugi ;-)