Witam
Ewelinka- pokój prześliczny. Jeśli mogę coś zasugerować to nie ustawiłabym wanienki obok łóżeczka z obawy że zachlapię pościel:-) ale to tylko takie moje widzimisie.
Rila- super że wyniki coraz lepsze
Neti- jak zima u Was? odpuściło już? a w brzuszku widzę małego piłarza nosisz, albo piłkarkę;-)
Agunia-n a te skurcze to cie bolą? czy tylko czujesz że brzuchol się pręży.
Ancona- dowcipniś z Hubercika, sam nie wie czy wychodzić czy nie. wyobrażam sobie twoje zniecierpliwienie. ale bądż dzielna to już niedługo
Kroczek- no to mnie nastraszyłaś z tym natychmiastowym rodzeniem po krążku. Mi ściaga dzisiaj o 19.
trochę się stresuje. a najlepsze jest to że jak rano wstaje to jestem gotowa na poród a im bliżej wieczora to myślę " matko tylko nie teraz bo jesteem taaka zmęczona i muszę się wyspać":-)
Marcia- współczuję remontowego bałaganu. u mnie na dole szwagier się wziął za remont w przybudówce, a że my na razie też ja użwamy to wszystko się nosi na górę
już po mału się wkurzam bo on strasznie się grzebie i pewnie do wielkanocy się nie wyrobi a dzisiaj się dowiedziałam że beda jeszcze płytki skuwać z podłogi
nie ogarniam ich sposobu myślenia akurat teraz im się remontów zachciało
Viltutti- ja też już golenia nóg nie ogarniałam i w końcu potraktowałam je depilatorem-spokój na ok 2-3 tyg. a goliłam je na leżąco na łóżku i synek mi pomagał
i mowił" ale fajnie jak koszenie trawy kosiarką":-)
Madziolina- ja liczę tak skoro termin mam na 3-04 to 9 miesiąc zaczęłam 3-03. tyg. już odpuszczam bo na suwaczku inaczej z om inaczej a mała i tak już na 2 tyg. do przodu
Agmaa- przykro mi z powodu przyjaciółki. w takich momentach trudno cokolwiek powiedzieć , pocieszyć, tym bardziej że sama za moment bedziesz tulić swojego maluszka.
Ja też jeszcze nie mam kosmetyków dla Antosi tzn. mam próbki johnsonna takie małe buteleczki ale nic pozatym.
truskawkowa- zdrówka dla synka. Znowu krtań
przecież nie dawno miał to samo prawda? czy mi się coś pomyliło? bkidulek niech szybko wraca do zdrowia
Edysiek- ja też mam taryfę i nastawiam pralkę na 5 żeby do 7 zdążyło się wyprać i wieszam rano po przebudzeniu. też przeczytałam Srokę i dlatego jeszcze nic nie kupiłam;-) pewnie kupię te rosmanowskie bo sama też ich używam i Alan też. Ruchów nie liczę chyba że mała jest nad wyraz spokojna to wtedy zwracam na nie wieksza uwagę. mi ginka powiedziała ze ma byc ich 10 w ciagu dnia