reklama
Viltutti
Fanka BB :)
Kroczku... jak tak czasem miewam jak się nażrę niestety, u mnie to zwykła niestrawność.
Właśnie doszłam do wniosku, że potrzebuję niewolnika do golenia... bo muszę się kłaść na podłodze w łazience żeby ogolić nogi w okolicy kostek tam z tyłu. Nie pytajcie jak to wygląda jakby ktoś wszedł to na bank by uznał że dostałam udaru czy coś...
Właśnie doszłam do wniosku, że potrzebuję niewolnika do golenia... bo muszę się kłaść na podłodze w łazience żeby ogolić nogi w okolicy kostek tam z tyłu. Nie pytajcie jak to wygląda jakby ktoś wszedł to na bank by uznał że dostałam udaru czy coś...
madziolina_p
Witam porannie.
Evelinka piękny pokoik.
Ermilka, tak, leżę na Goduli, bo w razie czego mają tu dobry oddział dla wcześniaków.
Teraz czekam na KTG, a później na obchód, bo w nocy miałam silne skurcze i chyba znów mi się skróciła szyjka. No a już miało być tak pięknie
bidulko, trzymaj sie tam, ale dobrze, ze jestes pod opieka lekarzy, tak bezpieczniej mimo wszystko!
Witam się i ja
Wszystkim chorowitym brzuchatkom i ich rodzinom zycze zdrowka
Agunia jeszcze parę dni niech Młody wytrzyma w brzuchu to i podrośnie jeszcze i dobijecie do 36 tyg. A skoro skurcze się znów pojawiły to moźe faktycznie dobrze ze jestes w szpitalu.
Ancona małymi kroczkami do przodu Ale faktycznie Hubercik robi Ci psikusy, raz chce wyjsc innym razem znow nie
Loka udanego spotkania z kolezanką
Moja mama wczoraj rozmawiała z lekarzem gin w szpitalu w którym pracuje o to jak to jest z porodami po wyjeciu pessara. On podobno po wyjeciu swoim pacjentkom kaze jeszcze ze dwie godz posiedziec w poczekalni czy akcja porodowa sie nie zaczyna Różnie to bywa wtedy ale zastanawiam się wlasnie czy nie zagadac lekarza ze skoro mam obciazony wywiad polozniczy to może lepiej bylo zdjac mi pessar w szpitalu i zostawić już na cc
no to moze posiedz, choc roznie to moze byc, jak ktos chce szybko urodzic to nie urodzi i na odwrot hehe
Kroczku... jak tak czasem miewam jak się nażrę niestety, u mnie to zwykła niestrawność.
no ja nogi jeszcze daje rade, gorzej z okolicami intymnymi... tam na wyczucie, bo z lusterkiem mi sie nie chce :-(
madziolina_p
a sluchajcie wg suwaczka jestem w 35 tyg, ale niektore kalkulatory interpreytuja to jako 36 tydz i rozpoczecie 9 m-ca? sama nie wiem :/
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Viltutti co za patent Komicznie to musi wyglądać Ale nie przejmuj się ja okolice intymne gole tak że pożal się borze
Madziolinka ja w swojej książce mam że od 36 tyg zaczyna się 9 miesiąc i mimo że chciałabym to naciągnąć to jednak wole trzymać się tych tygodni co na sówaczku Zresztą jakbyś np trafiła na oddzial to powiesz że masz 35 tydz a nie 36 Ale co to jest tydzień
Madziolinka ja w swojej książce mam że od 36 tyg zaczyna się 9 miesiąc i mimo że chciałabym to naciągnąć to jednak wole trzymać się tych tygodni co na sówaczku Zresztą jakbyś np trafiła na oddzial to powiesz że masz 35 tydz a nie 36 Ale co to jest tydzień
Evelinkaaa
Kroczku nio strasznie nieprzyjemny ten ból, ja ostatnio mam tak coraz częściej tylko po prawej str albo centralnie cały dół brzuszka
Viltutti i znów rżę do komputera a mąż tylko podejrzliwie zerka ja tez mam już mega problem z goleniem ale mąż obiecał pomoc jutro :-)
Madziolinka u Mnie na suwaczku jest 36 tydz. 4 dni co oznacza że leci mi teraz 37 tydzień i tak tez liczy mój lekarz :-) w książce którą mam 9 miesiąc liczy się od rozpoczęcia 36 tygodnia ciąży :-)
Viltutti i znów rżę do komputera a mąż tylko podejrzliwie zerka ja tez mam już mega problem z goleniem ale mąż obiecał pomoc jutro :-)
Madziolinka u Mnie na suwaczku jest 36 tydz. 4 dni co oznacza że leci mi teraz 37 tydzień i tak tez liczy mój lekarz :-) w książce którą mam 9 miesiąc liczy się od rozpoczęcia 36 tygodnia ciąży :-)
Hej Laski
Jak mija wam poranek??
Ja śpię ostatnio jak zabita. Dzisiaj obudziłam się o po 10 a czułam się jakby była najwyżej 6.
Miałam wczoraj strasznego doła... dowiedziałam się, że moja przyjaciółka, która stara się z mężem o dziecko od dwóch lat poroniła w 10tc... Nie wiedziałam co mam powiedzieć, jak ją pocieszyć, jak wesprzeć... Straszne uczucie. Biedna nie chciała mnie martwić biorąc pod uwagę mój stan ale jak pojechała zobaczyć serduszko Maleństwa Pani dr miała dla niej tak straszne wieści nie wytrzymała i zadzwoniła. :-( Ale to taka dobra duszyczka, że boję się, że się załamie... :-(
Dzisiaj muszę dokupić środki do pielęgnacji dla Szymka bo wczoraj mnie olśniło, że nic nie mam!!!! Polecacie jakąś konkretną firmę?? Nivea, hipp??? Muszę jeszcze gdzieś kupić wanienkę, przewijak i materac bo to już nie jest śmieszne i boję się, że obudzę się z ręką w nocniku.
Jak mija wam poranek??
Ja śpię ostatnio jak zabita. Dzisiaj obudziłam się o po 10 a czułam się jakby była najwyżej 6.
Miałam wczoraj strasznego doła... dowiedziałam się, że moja przyjaciółka, która stara się z mężem o dziecko od dwóch lat poroniła w 10tc... Nie wiedziałam co mam powiedzieć, jak ją pocieszyć, jak wesprzeć... Straszne uczucie. Biedna nie chciała mnie martwić biorąc pod uwagę mój stan ale jak pojechała zobaczyć serduszko Maleństwa Pani dr miała dla niej tak straszne wieści nie wytrzymała i zadzwoniła. :-( Ale to taka dobra duszyczka, że boję się, że się załamie... :-(
Dzisiaj muszę dokupić środki do pielęgnacji dla Szymka bo wczoraj mnie olśniło, że nic nie mam!!!! Polecacie jakąś konkretną firmę?? Nivea, hipp??? Muszę jeszcze gdzieś kupić wanienkę, przewijak i materac bo to już nie jest śmieszne i boję się, że obudzę się z ręką w nocniku.
Agmaa nocniki jak dziecko podrośnie... z pielęgnacyjnych to ja tylko oliwkę johnsona odradzam bo duzo dzieci ma uczulenie, ale to i tak tylko jak byś do masaży potrzebowała. U mnie przy starszaku na zmianę johnson 3 w 1 był i oilatum bo miał bardzo przesuszoną skórę po mamusi...
reklama
madziolina_p
tez przylaczam sie do pytania o kosmetyki, bo tez nie mam, a faktycznie nocnik to pozniej :-)
ja slyszalam, ze te kosmetyki z Rossmana z serii baby dream sa fajne, ale ja nie stosowalam, a do doswiadczonych mamusiek, moze Wy cos podpowiecie?
ja slyszalam, ze te kosmetyki z Rossmana z serii baby dream sa fajne, ale ja nie stosowalam, a do doswiadczonych mamusiek, moze Wy cos podpowiecie?