Cześć Laski
Ja o dziwo jestem po przespanej prawie całej nocy bo raz tylko wstałam na siusiu
K dzisiaj pojechał zawieźć podanie o przesunięcie wyjazdu, a ja chyba z tych nerwów spać już nie mogłam, to chociaż zrobiłam mu śniadanko do pracy
Wczoraj prasowałam małemu ubranka i przyznam, że nigdy w życiu tyle czasu nie spędziłam przy żelazku a to jeszcze nie wszystko... Całe szczęście, że zabrałam się za to teraz bo później to nie wiem jakbym to ogarnęła. Została mi jeszcze torba i jej skompletowanie ale niestety czekam jeszcze na kasiorkę z Zusu bo od tego miesiąca to oni mi płacą i podobno wypłacają dopiero 10 czyli wcześniej nie ma opcji, że coś kupię bo i za co
A podobno wanienki będą w Biedrze a skoro jeszcze jej nie mamy to może się tam zaopatrzę, Widziałyście może je w gazetce?? Nie wiem, może nie są warte zachodu?? Tak jak bluzeczki dla Małego z Lidla, które po praniu tak się rozciągnęły, że się szok....
Nosz kur..... pi...pi... ciagle klody pod nogi!!!! Odrzucili wniosek o kredyt bo znalezli jakis wpis w BIG. BIK mamy czysty ale w BIGu sie czegos dopatrzyli. Nie mam pojecia czego!!!! I w dodatku nie poinformowali kogo sie to tyczy czy mnie czy meza. Pewnie chodzi o jakas *******e mandat lub cos podobnego. Musialam sie porejestrowac na stronach tych rejestrow dlugu i powysylac zapytania o co chodzi. Mama stwierdzila przed chwila ze jeszcze wczesniej urodze przez te stresy. I stwierdzila ze chyba mi sie brzuch opuscil. Ehh nadrobie Was pozniej jak Tymek pojdzie spac.
Kochana musisz być dobrej myśli. Wiem, że łatwo się mówi ale nerwy tu nic nie dadzą. Znajdziecie ten wpis w BIGu, wszystko się wyjaśni i przydzielą Wam ten kredyt. A tak w ogóle to jest chora sytuacja z tymi kredytami ... Obnażą człowieka i na koniec wystawią kwitek albo i nie..
moi_pas Czas leci szybciutko co? :-) Ja mam gości w tą sobotę miała wpaść kuzynka męża z ciuszkami dla Małego a do tego dokopcowała się jeszcze jedna z mężem i córką i jej brat z narzeczoną bo nie widzieli jeszcze naszej stancji.... Czyli nie wystarczy sałatka tylko trzeba zrobić normalną kolację ...ahh
gosia13586 Niestety tak ;D chociaż zawsze mi się wydawało, że te kobiety w ciąży przesadzają