reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Widzę że nie tylko ja wymęczona jestem! Od tygodnia gdzieś czuję jakbym coś mega męczącego robiła i musiała koniecznie odpocząć. A robię dużo, leżę! Jeszcze Wy jak na chodzie jesteście to zrozumiałe bo coraz ciężej się ruszać. Choć z drugiej strony sprawdza się to co lekarz 2 tyg temu powiedział, że będę coraz bardziej zmęczona i ciężko się będzie rano z łóżka podnieść. No i się zaczęło niestety. Energii zeroooo. Chyba organizm już ma dość powoli :-(

Dagmar- trzymam kciuki za ważenie
Marcia- oby dobre wieści na was czekały
Agmaa- może się uda, bo naprawdę ciężka sytuacja by była

reklama
hej kwietniówki

nie obiecuję że was nadrobię bo ledwa dzisiaj jestem że nawet mi się przysypiało w dzień, ale nic dziwnego skoro na wizycie ciśnienie miałam 90/70. Zaraz opiszę resztę na odpowiednim wątku.

ale widzę że nie mnie jedną jakaś słabość opanowała.

Nosz kur..... pi...pi... ciagle klody pod nogi!!!! Odrzucili wniosek o kredyt bo znalezli jakis wpis w BIG. BIK mamy czysty ale w BIGu sie czegos dopatrzyli. Nie mam pojecia czego!!!! I w dodatku nie poinformowali kogo sie to tyczy czy mnie czy meza. Pewnie chodzi o jakas *******e mandat lub cos podobnego. Musialam sie porejestrowac na stronach tych rejestrow dlugu i powysylac zapytania o co chodzi. Mama stwierdzila przed chwila ze jeszcze wczesniej urodze przez te stresy. I stwierdzila ze chyba mi sie brzuch opuscil. Ehh nadrobie Was pozniej jak Tymek pojdzie spac.

czesc Kwietnioweczki, mam pytanko, czy zauwazylyscie u siebie syndrom chodzacej kaczuszki:-) bo ja zaczelam sie kolysac z lewego boku na prawy, a jak jest u Was?

Hej babeczki, nadrabiam was bo nie czytałam od weekendu, a jeszcze wczoraj na cały dzień mi internet wcięło:angry:

jestem jeszcze ze 20 stron wstecz he he he
na razie zatem tylko co u mnie i potem doczytam o waszych perypetiach. Przeżyłam wizytę u rodziców czwartek- sobota rano (przy okazji wizytę u gina tam) i potem wizytę przyjaciółek do niedzieli, było super, no ale ostatni raz takie gościny na razie! za dużo się nalatałam to tu to tam. Z tego wszystkiego trochę mi ciśnienie wariowało i spuchły mi nogi do rozmiarów słoniowych. Zrobiłam mocz zatem prywatnie i wszystko ok, ale nogi nieodpuchły do końca:( buuuu
mimo, że od poniedziałku głównie odpoczywam. A no i zgaga mnie dopadła - czyli pełen czilałt:))) Ale zostało mi niecałe 30 dnie wiec chyba dam radę:-):-)

Gosia o tak, czuję się jak kaczuszka, bardzo mnie to denerwuje i mocno obciaża kręgosłup, staram się chodzic normalnie, ale nijak mi nie idzie :D

Marcia współczuję i trzymam kciuki by szybko się wyaśniło.

Mi już się ciąży i dłuży, jestem bez formy, jeszcze niedawno robiłam takie długie spacery, a teraz po 3 km ledwo żyję. Zgaga mnie męczy, pupa od siedzenia też, stać cieżko, leżeć niewygodnie, chyba lewitować zacznę :D

Gosia o tak, czuję się jak kaczuszka, bardzo mnie to denerwuje i mocno obciaża kręgosłup, staram się chodzic normalnie, ale nijak mi nie idzie :D

Marcia współczuję i trzymam kciuki by szybko się wyaśniło.

Mi już się ciąży i dłuży, jestem bez formy, jeszcze niedawno robiłam takie długie spacery, a teraz po 3 km ledwo żyję. Zgaga mnie męczy, pupa od siedzenia też, stać cieżko, leżeć niewygodnie, chyba lewitować zacznę :D

Matko jak się cieszę, że masz takie objawy-teraz wiem, że nie jestem sama hahhahaha a tak poważnie to na prawdę stać mi ciężko, ,leżeć nie mogę, chodzić za długo tez nie......a lekarz karze czekać jeszcze 6 tyg:szok::szok::szok:

reklama
Do góry