reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

`Ancona` a co to jest `ktg`?

Wlasnie nadrobilam co nieco.. czy ja dobrze doczytalam -` Dagmar` urodzila juz?? WOW! 3mam kciuki za malenka by szybciutko rosla! Caluym sercem jestem z Toba `Dagmar!!!!!
Z Kroczkiem takze! bo widze ze tez w szpitalu........

Sciskam was bardzo kobitki!!!

reklama
a ja dziewczyny wstalam niedawno, maz jeszcze spi- znajomi wczoraj wyszli ok 2 w nocy, chlopaki sie troche upili i stwierdzam, ze juz zadnych podobnych nie uskuteczniam do porodu!
tylko sie zloszcze, juz zmeczona bylam, glosno- NIE!

teraz niewyspana jestem, ale specjalnie po wczorajszym nie sprzatam i czekam az laskawie wstanie i sniadanie zrobi!

Madziolinka czekaj aż mąż wstanie i posprzątab:tak:

Witam weekendowo

wypadałoby coś porobić a mi się nie chce. taki leniuch mnie opanował. Wybaczcie że nie odnoszę się do każdej z osobna ale na forum też mam zaległości, opewnie nadrobię po południu.

Kroczku- ale mnie zaskoczyłaś z tym szpitalem a jak z pessarem i szyjką ok?

Wszystkie szpitalne i leżące dziewczyny- trzymajcie się.

A jak tam nasze gwiazdeczki lutowe?

Dziewczyny zaraz zaczynam 9 miesiąc.:szok:

Pozdrawiam

Gratulacje Ola 9m:) za chwilke. Co z pessarem odpisze na wizytowym. W sumie dobrze że tu jestem bo przynajmniej poznam szpital:) i sprawdzą co trzeba:) Niestety chyba musze poczekac do poniedzialku na swojego lekarza bo pani doktor spytala tylko czy czegos potrzebuje. Nic nie powiedziala

Ostatnia edycja:
Madziolina, to strzelaj focha i każ sobie jeszcze obiad zrobić! :-D

Kroczek, super, że humor Cię nie opuszcza:) to chyba rzadkie podczas leżenia w szpitalu.

Dagmar, Madzikm, jak się mają Wasze maleństwa? Produkcja mleczka idzie pełną parą? :-)

`Ancona` a co to jest `ktg`?

Wlasnie nadrobilam co nieco.. czy ja dobrze doczytalam -` Dagmar` urodzila juz?? WOW! 3mam kciuki za malenka by szybciutko rosla! Caluym sercem jestem z Toba `Dagmar!!!!!
Z Kroczkiem takze! bo widze ze tez w szpitalu........

Sciskam was bardzo kobitki!!!

Neti - nie tylko Dagmar urodziła ale tez Madzik, mamy juz 2 dziewczynki:-)

Kroczek- wracaj szybko, a Kubus niech jeszcze posiedzi w ciepłym brzuszku do kwietnia:-)

Truskawkowa - ja myslałam o rolkach dla młodego, bo juz w tamtym roku marudził że chciałby

Marcia _ - rozumiem Cie, bo tez tak mam, że jak cos zaplanuje, to czekam na to, nastawiam sie a jak nie wypali to jestem zła.

A ja dzisiaj tez humor do d.... M wstał dzisiaj jakis nie w sosie, i ma focha, ale bądz tu mądry dlaczego, zrozum faceta:wściekła/y: i oczywiście mi humor popsuł, bo też wczoraj planowaliśmy że pojedziemy po wanienkę i łóżeczko ale dzisiaj oczywiscie on nigdzie nie jedzie:wściekła/y:
A mnie dzisiaj czeka mnóstwo sprzatania, juz nie wyrabiam w tym domu, marzy mi sie małe mieszkanko, szybciej bym je ogarneła niz dom. No i oczywiście prasowanie ciuszków, ale to juz raczej przyjemność:-)

Neti80 - ja mam zespół cieśni nadgarstka :/ ale nie mam co marudzić, skoro egzystuję jakies 10 h dziennie przy kompie...

Viltutti ja wlasnie nie siedze.. nie bylo mnie tutaj chyba prawie 3tyg!
a bierzesz cos, czy moze robisz cos z ta dolegliwoscia?
jak sobie radzisz?

czy moze `przyzwyczailas sie` albo raczej `probojesz funkcjonowac` tak jak ja... I liczysz tak jak ja ze `po porodzie` samo minie???

pozdrowionka!

Ostatnia edycja:
Dobry. Ale mam lenia :'( chyba potrzebuje kopa jakiegos:p
Dagmae jak tan samopoczucie dzisiaj?
Madzikm pewnie do domu sie zbiera.

Neti, Viltutti Mi tez strasznie dłonie drętwiały po nocy ale teraz to i w nocy się budzę z bólu rąk :-( pytałam gina na wizycie i powiedział że ucisk na kręgosłup mam i dlatego tak dłonie drętwieją, a puchną od zbierania się wody. Więc musze jeszcze jakoś to przetrwać choć dzisiaj tylko raz się obudziłam :-)

Kroczku wspaniale że humor Tobie dopisuje, uściski dla Ciebie i Kubusia :-)

Madziolinka my w zeszły weekend mieliśmy gości na przysłowiowe "dwa drinki" i imprezka skończyła się o 3 w nocy :sorry: i następnego dnia byłam taka padnięta jakbym to ja z nimi piła :szok: więc też już powiedziałam ostatnia taka imprezka bo ja już nie mam sił na takie posiedzenia :-)

Dagmar, Madzikm jak tam maleństwa i co tam u Was ?

U Mnie dzisiaj nie najgorzej bo jak już pisałam tylko raz się budziłam w nocy więc można powiedzieć że nawet się wyspałam :-) Malutka od rana " wygina śmiało ciało" :-D no i dzisiaj zaczęłam 36 tydzień i 35 dni do porodu :szok: :-) o rety ale ten czas szybko leci :-)

Ostatnia edycja:
reklama
`Evelinkaaa` dziekuje tobie ze napisalas!

zawsze jakos razniej wiedzac ze to nie tylko `ja` :-(
nie zebym zyczyla ten okropny dyskomfort innym! absolutnie! ale po prostu razniej troche wiedzac ze to normalnie I nie jestem w tym sama bo inaczje tez sie czyta `suche info/defunicje na necie` a inaczej jak ktos realnie napisze w wlasnego doswiadczenia...
rowniez Tobie zycze powodzenia I wszystkiego dobrego I oby to nas puscilo szybciutko! ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry