reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

`Ancona` a co to jest `ktg`?

Wlasnie nadrobilam co nieco.. czy ja dobrze doczytalam -` Dagmar` urodzila juz?? WOW! 3mam kciuki za malenka by szybciutko rosla! Caluym sercem jestem z Toba `Dagmar!!!!!
Z Kroczkiem takze! bo widze ze tez w szpitalu........

Sciskam was bardzo kobitki!!!

reklama
a ja dziewczyny wstalam niedawno, maz jeszcze spi- znajomi wczoraj wyszli ok 2 w nocy, chlopaki sie troche upili i stwierdzam, ze juz zadnych podobnych nie uskuteczniam do porodu!
tylko sie zloszcze, juz zmeczona bylam, glosno- NIE!

teraz niewyspana jestem, ale specjalnie po wczorajszym nie sprzatam i czekam az laskawie wstanie i sniadanie zrobi!

Madziolinka czekaj aż mąż wstanie i posprzątab:tak:

Witam weekendowo

wypadałoby coś porobić a mi się nie chce. taki leniuch mnie opanował. Wybaczcie że nie odnoszę się do każdej z osobna ale na forum też mam zaległości, opewnie nadrobię po południu.

Kroczku- ale mnie zaskoczyłaś z tym szpitalem a jak z pessarem i szyjką ok?

Wszystkie szpitalne i leżące dziewczyny- trzymajcie się.

A jak tam nasze gwiazdeczki lutowe?

Dziewczyny zaraz zaczynam 9 miesiąc.:szok:

Pozdrawiam

Gratulacje Ola 9m:) za chwilke. Co z pessarem odpisze na wizytowym. W sumie dobrze że tu jestem bo przynajmniej poznam szpital:) i sprawdzą co trzeba:) Niestety chyba musze poczekac do poniedzialku na swojego lekarza bo pani doktor spytala tylko czy czegos potrzebuje. Nic nie powiedziala

Ostatnia edycja:
Madziolina, to strzelaj focha i każ sobie jeszcze obiad zrobić! :-D

Kroczek, super, że humor Cię nie opuszcza:) to chyba rzadkie podczas leżenia w szpitalu.

Dagmar, Madzikm, jak się mają Wasze maleństwa? Produkcja mleczka idzie pełną parą? :-)

`Ancona` a co to jest `ktg`?

Wlasnie nadrobilam co nieco.. czy ja dobrze doczytalam -` Dagmar` urodzila juz?? WOW! 3mam kciuki za malenka by szybciutko rosla! Caluym sercem jestem z Toba `Dagmar!!!!!
Z Kroczkiem takze! bo widze ze tez w szpitalu........

Sciskam was bardzo kobitki!!!

Neti - nie tylko Dagmar urodziła ale tez Madzik, mamy juz 2 dziewczynki:-)

Kroczek- wracaj szybko, a Kubus niech jeszcze posiedzi w ciepłym brzuszku do kwietnia:-)

Truskawkowa - ja myslałam o rolkach dla młodego, bo juz w tamtym roku marudził że chciałby

Marcia _ - rozumiem Cie, bo tez tak mam, że jak cos zaplanuje, to czekam na to, nastawiam sie a jak nie wypali to jestem zła.

A ja dzisiaj tez humor do d.... M wstał dzisiaj jakis nie w sosie, i ma focha, ale bądz tu mądry dlaczego, zrozum faceta:wściekła/y: i oczywiście mi humor popsuł, bo też wczoraj planowaliśmy że pojedziemy po wanienkę i łóżeczko ale dzisiaj oczywiscie on nigdzie nie jedzie:wściekła/y:
A mnie dzisiaj czeka mnóstwo sprzatania, juz nie wyrabiam w tym domu, marzy mi sie małe mieszkanko, szybciej bym je ogarneła niz dom. No i oczywiście prasowanie ciuszków, ale to juz raczej przyjemność:-)

Neti80 - ja mam zespół cieśni nadgarstka :/ ale nie mam co marudzić, skoro egzystuję jakies 10 h dziennie przy kompie...

Viltutti ja wlasnie nie siedze.. nie bylo mnie tutaj chyba prawie 3tyg!
a bierzesz cos, czy moze robisz cos z ta dolegliwoscia?
jak sobie radzisz?

czy moze `przyzwyczailas sie` albo raczej `probojesz funkcjonowac` tak jak ja... I liczysz tak jak ja ze `po porodzie` samo minie???

pozdrowionka!

Ostatnia edycja:
Dobry. Ale mam lenia :'( chyba potrzebuje kopa jakiegos:p
Dagmae jak tan samopoczucie dzisiaj?
Madzikm pewnie do domu sie zbiera.

Neti, Viltutti Mi tez strasznie dłonie drętwiały po nocy ale teraz to i w nocy się budzę z bólu rąk :-( pytałam gina na wizycie i powiedział że ucisk na kręgosłup mam i dlatego tak dłonie drętwieją, a puchną od zbierania się wody. Więc musze jeszcze jakoś to przetrwać choć dzisiaj tylko raz się obudziłam :-)

Kroczku wspaniale że humor Tobie dopisuje, uściski dla Ciebie i Kubusia :-)

Madziolinka my w zeszły weekend mieliśmy gości na przysłowiowe "dwa drinki" i imprezka skończyła się o 3 w nocy :sorry: i następnego dnia byłam taka padnięta jakbym to ja z nimi piła :szok: więc też już powiedziałam ostatnia taka imprezka bo ja już nie mam sił na takie posiedzenia :-)

Dagmar, Madzikm jak tam maleństwa i co tam u Was ?

U Mnie dzisiaj nie najgorzej bo jak już pisałam tylko raz się budziłam w nocy więc można powiedzieć że nawet się wyspałam :-) Malutka od rana " wygina śmiało ciało" :-D no i dzisiaj zaczęłam 36 tydzień i 35 dni do porodu :szok: :-) o rety ale ten czas szybko leci :-)

Ostatnia edycja:
reklama
`Evelinkaaa` dziekuje tobie ze napisalas!

zawsze jakos razniej wiedzac ze to nie tylko `ja` :-(
nie zebym zyczyla ten okropny dyskomfort innym! absolutnie! ale po prostu razniej troche wiedzac ze to normalnie I nie jestem w tym sama bo inaczje tez sie czyta `suche info/defunicje na necie` a inaczej jak ktos realnie napisze w wlasnego doswiadczenia...
rowniez Tobie zycze powodzenia I wszystkiego dobrego I oby to nas puscilo szybciutko! ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry