reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Myśleliśmy o rowerku ale Oliwia jest chyba jeszcze trochę za mała i rowerek rwczej poczeka do 2 urodzin. Teraz jest na etapie kochania wszystkich misiow, pieskow i onnych maskotek więc chyba wlasnie jakiegos przytulaka.

reklama
Część Dziewczyny!

Widzę, że noce u wszystkich są coraz bardziej w kratkę. Ja już trzecią z kolei przespałam calusieńką, nawet na siku nie musiałam wstawać :tak:

A jak tam nasze szpitalne kobietki? Zdrówko i humory dopisują?

Witam Was z rana :-) jak samopoczucie? Ja wczoraj się zasiedziałam przy komputerze, więc pewnie bym pospała jeszcze ze 2 godz. ale moje dziecię nie zna litości. Godzina 6:45 tup tup tup i do mamy ;-) Może i dobrze, bo wypadałoby trochę ogarnąć mieszkanie zanim mąż wróci. Wczoraj leciutko mi podniosła ciśnienie siostra T. - okazało się że teściowa robi dziś imieniny, no i obowiązkowo musimy przyjechać, a że T. zabrał samochód to ona wymyśliła że przyjedziemy pociągiem. No jaki jest sens ciągania te 60km kobiety w 8m-cu z półtorarocznym dzieckiem nie wiem.... chyba żebym zjadła kawałek tortu i nie wypiła szampana ;-) Dodam jeszcze że najpóźniej o 8:00 w niedzielę musimy być z powrotem, więcej jeżdżenia więcej niż siedzenia.
Pozytywnego dnia Wam życzę :-)

w zyciu bym nie pojechala! olej, chyba ze ktos po Ciebie samochodem przyjedzie!

a ja dziewczyny wstalam niedawno, maz jeszcze spi- znajomi wczoraj wyszli ok 2 w nocy, chlopaki sie troche upili i stwierdzam, ze juz zadnych podobnych nie uskuteczniam do porodu!
tylko sie zloszcze, juz zmeczona bylam, glosno- NIE!

teraz niewyspana jestem, ale specjalnie po wczorajszym nie sprzatam i czekam az laskawie wstanie i sniadanie zrobi!

TruskawkowaMamba my mamy lego, a starszak kupił dla brata świnię angry- birds...
ale myślałam o wrotkach lub rolkach tylko nie wiem czy mąż sam da rade a ja uziemiona jestem przecież...

A tak w ogóle to dzień dobry, a ja zmykam do chlopaków

a ja dziewczyny wstalam niedawno, maz jeszcze spi- znajomi wczoraj wyszli ok 2 w nocy, chlopaki sie troche upili i stwierdzam, ze juz zadnych podobnych nie uskuteczniam do porodu!
tylko sie zloszcze, juz zmeczona bylam, glosno- NIE!

teraz niewyspana jestem, ale specjalnie po wczorajszym nie sprzatam i czekam az laskawie wstanie i sniadanie zrobi!

Też bym tak zrobiła-czekałabym aż wstanie i posprząta-taka oto zołza ze mnie:-D
U mnie teraz po malowaniu mąż sprzątał, a ja pojechałam do fryzjera:tak:

Mi się upiekło, remont kuchni robili jak byłam u mamy na 2 tygodnie :) Ominęło mnie sprzątanie :D Tak samo po powrocie moja mama mi kazała siedzieć i ładnie wyglądać - bo, zacytuję, "Jeszcze będę cię musiała na porodówkę zawieść". W efekcie mam mieszkanie wysprzątane na picuś glancuś :D

Witam weekendowo

wypadałoby coś porobić a mi się nie chce. taki leniuch mnie opanował. Wybaczcie że nie odnoszę się do każdej z osobna ale na forum też mam zaległości, opewnie nadrobię po południu.

Kroczku- ale mnie zaskoczyłaś z tym szpitalem a jak z pessarem i szyjką ok?

Wszystkie szpitalne i leżące dziewczyny- trzymajcie się.

A jak tam nasze gwiazdeczki lutowe?

Dziewczyny zaraz zaczynam 9 miesiąc.:szok:

Pozdrawiam

Czesc Kwietnioweczki!

Pamietacie mie jeszcze??
PO bardzo dlugim mileczeniu dolanczam do was ponownie.... a moje milczenie uwarunkowane bylo tym ze od paru tygodni cierpie na `zespol cisnienia nadgarstka`! :-:)-:)-(

czy moze ktoras z was - OBY NIE!:-( spotkala sie z czyms takim.. blagam o odpowiedz....

u mnie teraz jest 4 rano I wybudzilam sie wlasnie z tego powodu po raz kolejny .. jak co noc od tygodni.. z bolu z `cierpnietych palcow u dloni`....

nic tylko wyc mi sie chce,... I jak juz siobie tak poplakalam to sie zebralam by w koncu tutaj napisac.

Mam nadzieje ze u was chociaz lepiej leci -OBY!
pozdrawim was wszystkie serdecznie!

reklama
Truskawkowa u nas zdecydowaliśmy się na piłkę :-) myślę że Kubuś będzie zadowolony.
A teraz za to że tydzień dzielnie znosi bez rodziców i zastrzyki dwa razy dziennie to po wyjściu ze szpitala dostanie lego chima.

Kroczku obyś po obchodzie miała dobre wieści. Trzymam kciuki!

A ja popołudniu mam mieć jeszcze raz ktg :/

Do góry