reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam witam wieczorowo

Zmęczona jestem, padam na pysk :/, pogoda taka sobie, humor hmmmmm nie mogę narzekać i nie będę przynajmniej dzisiaj :D

DAGMAR uszy do góry, cyc do przodu, uśmiech na twarz i do Lusiaczka inaczej nie mozesz podchodzić !! Będzie dobrze i tak jak dziewczyny pisały daj Jej troszku czasu !!

reklama
Coś za dużo kwietnióweknw tych szpitalach!:-(
Kroczek trzymam kciuki teraz za Ciebie i syneczka!!!

Truskawkowa tez taki wlasnie mam plan bede prasowac na siedzaco:-) ale jutro bo jeszcze musze zrobic male zmiany w szafach :-D
Kroczek trzymaj sie★

Cześć kobitki:) Dziękuję za miłe słowa i wybaczcie ale nie nadrobie dzisiaj tego co pisałyście. Napisze tutaj że licze na to że mnie wypuszczą za kilka dni. Ogólnie to lekarz wysłał mnie tu ze względu na małowodzie. Dostałam już pierwszy zastrzyk ze sterydów bo to w razie gdyby zechciał za szybko wyjść. Jeszcze nie panikuje bo z jednej strony powiedział lekarz ze jak skurczy nie bedzie to wyjde:) ale z drugiej moge urodzić w każdej chwili. Oby nie:tak:

O kurcze kroczek nie spodziewalam sie Ciebie w szpitalu! A w ktorym szpitalu lezysz??? Tam gdzie chcesz rodzic? Mam nadzieje ze ten pobyt to tylko tak na wszelki wypadek i ze za pare dni wyjdziesz. A jak Twoja szyjka i pessar? Eh znowu sie zestresowalam kolejna kwietniowka w szpitalu. Za bardzo przezywam te wasze ciaze.

Dagmar spokojnie Lusia jest jeszcze w takim czasie ze moze troche ubyc. No a jesli cos z moczem nie tak to tym bardziej. Jesli okaze sie ze to infekcja to dadza antybiotyk i za pare dni wszystko wroci do normy. Trzymajcie sie dzielnie a Ty sie nie poddawaj!!!!!

Wiecej nie odpisuje bo mi humor nie dopisuje :-( a do tego jest mi strasznie niedobrze.
Jutro standardowo do tesciow pojedziemy i na dzialke. Do znajomych z Chrzanowa nam sie nie oplaca, bo mielismy w drodze powrotnej ich odwiedzic w niedziele, bo jutro maja inne plany. A jazda 3 godziny w jedna strone tylko na jeden dzien to bez sensu.
Postaram sie odezwac jutro.

reklama
Kroczek trzymaj się tam i Kubusia koniecznie!!!

Kurcze, a u mnie też się chyba coś sypie powoli...:crazy: Mały od kilku dni rozpycha się jak szalony, ale dziś przechodzi sam siebie!!! Do tego co chwila twardnieje mi brzuch i mały jakoś się przemieścił i mnie wali baardzo blisko krocza. Kilka razy aż krzyknęłam z bólu bo mam uczucie jak by mnie tam ktoś od środka na dole porządnie złapał, albo jak bym się na jakiś pal nadziała:szok:... Nie mam pojęcia co to jest czy szyjka czy co... Na razie nic nie robię, czekam i obserwuję, ale mam nadzieję że mój Kubuś nie szykuje się do wyjścia:no:

Do góry