Dagmar Ty zawiodlas? Ty to wlasnie zrobilas wszystko co moglas, a jak lekarze mowia, ze drgawki normalne, to normalne, nie martw sie, jakby bylo cos nie tak to by panikowali!
A mnie dziewczyny juz pomalu zaczyna byc ciezko- tak tak wiem, nie powinnam narzekac patrzac na to, co niektore z Was przechodza... ale ciesze sie, ze bardzo dobrze ciaze przechodze. Ale juz kregoslup boli, jak dluzej chodze to sie mecze, troche nogi bola.
Dzis cwiczenia w szkole rodzenia, chyba pojde sama, bo maz ma klienta w pracy, jutro na 14:50 wizyta, juz pogadam o porodzie, a w srode wyklad w szkole rodzenia! Bedzie o pielegnacji maluszka, wiec bardzo ciekawe!
Ja tez dziewczyny czasem sie martwie, bo maly mi sie nie rusza, wtedy sobie wkrecam :-) ale chyba faktycznie dzieciaki juz coraz wieksze i maja mniej miejsca, zreszta wszedzie pisza, ze mniej juz sie czuje ruchy, wiec nie ma sie czym martwic!
Ciesze sie, ze juz pokoik malego uprzatnelismy, teraz wystarczy sciany zagruntowac i bedzie malowanie!
Wrzucilam jakis czas temu lozeczko turystyczne, ktore zarezerwowalam u babeczki, kolega po nie pojedzie przy okazji, bedzie mi w pokoju malego sluzyl za przewijak, lozeczko i na wyjazdy, jednak sie na to zdecydowalam:
Łóżeczko turystyczne CAPELLA 2 firmy ARTI Kórnik • Tablica.pl
co o nim sadzicie?
Dodatkowo znalazlam naklejki na sciane, ktore tez kupie dla Michasia, przykleje nad lozeczkiem :-)
Naklejki ścienne NA ŚCIANĘ Kubuś Puchatek 70x100 Wrocław Stare Miasto • Tablica.pl
Spadam dziewczyny, trzymajcie sie cieplo, bedzie wszystko w porzadku! Zobaczycie, tylko trzeba byc dobrej mysli!
Zaraz bede zamawiac aparat fotograficzny, juz sie zdecydowalam, wczoraj bylismy na spacerze ze znajomymi w lesie i tam kolezanka wziela aparat ze soba- prawie taki, jaki ja kupuje i zdjecia sa super!