madzikm76
Fanka BB :)
Jouluatto - super mężuś:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Parę dni nieobecności a tu takie wieści.
DAGMAR trzymam kciuki. Lusia da radę bo zaprawiona w boju od samego początku
A Ty teraz odpoczywaj bo za chwilkę wyjdziecie do domu i nie bedziesz mieć czasu.
Dzisiaj do mnie dotarło, że się zaczyna nasze kwietniowe rozpakowywanie. Zrobiłam pierwsze maluszkowe pranie. Jutro kolejne itd.
Muszę zacząć kompletować torbę do szpitala.
Dziś sie dowiedziałam, że moja kuzynka jest w ciąży i ma termin na maja. Niestety konkretów nie znam bo owiane jest to wszystko wielką takemnicą. Hmmmmm dziwne :/
Powiem szczerze, że jestem troche zdegustowana tą konspiracją
Dagmar mam nadzieję, że dasz radę z mleczkiem!! Znajoma w 30tc miała cesarkę i wywalczyli mleczko więc jest możliwe!! Fajnie że Lusia bez respiratora. Trzymam kciuki za wyniki badań...
Anacona Zovita co u was?
L-oka leżysz i zbijasz ciśnienie, w razie czego IP... każdy dzień w brzuszku się liczy!!