Dagmar przede wszystkim ogromne gratulacje i dużo, dużo siły dla Ciebie i małej. Wiem, ze im dłużej w brzuchu tym lepiej i czeka was teraz ciężki czas ale trochę zazdroszczę, że córeczka już na świecie. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok!!
L-oka takie ciśnienie tak jak piszą dziewczyny to nie żarty, mam nadzieje, że zgłosiłaś się do ginekologa albo na IP. Moja ginka pytała czy aby na pewno nie mam powyżej 130, a i 130 jest już podejrzane bo w ciąży ciśnienie się obniża podobno.
Także swoje zadania zleć lepiej komuś innemu
edit. już doczytałam, ze lepiej, uffff
odpoczywaj i trzymaj się cieplutko
Powiem wam, że na mnie takie wiadomości tez działają orzeźwiająco - do czwartku mam zamiar mieć spakowana torbę. Bez paru drobiazgów które dokupię też w tym tygodniu (zapomniałam, że wyrzuciłam klapki pod prysznic, nie mam paputków też i staników do karmienia). A w piątek kontrola wód.
kroczek_k muszę Ci powiedzieć, że mnie nawiedzają bardzo podobne myśli do Twoich. Jak tylko bobo się mniej rusza to myślę sobie, że to przez te cholerne wody. dobrze, że w tym tygodniu kontrolę mam bo bym zwariowała
A moje dziecko do super ruchliwych nie należy - wiec wiadomo jak to wygląda. Ogólnie rusza się co kilka godzin, ale jak leżę i odpoczywam, a jak spaceruję, robię coś w domu, gdzieś jestem to nic. Mąż się śmieje, że w gości od małego będziemy zabierać bo widać to działa uspokajająco...(ciekawe czy tak będzie naprawdę
)
Sama wiec widzisz nie jesteś sama z tymi myślami. No i u mnie dodatkowo położenie poprzeczne, główka po prawej stronie i mój mężczyzna wraz z moją mama panikują, że dziecko ma ciasno i żeby nie spać mu na głowie za dużo
znaczy najlepiej jakbym cały czas na lewym boku leżała