reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dziewczyny zostawić was na 2 dni a tu takie wieści .
Dagmar , Acona : trzymajcie się dzielnie ja trzymam z małą kciuki za was by było dobrze i żeby was szybko wypuścili no i zdrówka dla was :-):-):-)
Kroczek a gdzie są prywatne wątki , albo jestem ślepa albo już durnieje w tej ciąży:-D:-D
U mnie bóle ustąpiły , teraz powrócił ząb i szukam dentysty bo na daje się on do wyrwania , a w trzech mi powiedzieli że kanałowe , ale on nie wytrzyma kanałowego i się rozpadnie :wściekła/y::wściekła/y: a czwarty za życzył sobie tylko 600 zł :szok::szok:
Masakra jakaś ale szukam dalej może ktoś się na de mną zlituję i ulży w bólu w nocy 3 -4 godziny snu i padam w dzień jestem nie kumata zwariować idzie z tym wszystkim
Dziewczyny trzymajcie się w dobrym samopoczuciu i bez dolegliwości . Odezwę się jutro idę spać póki jeszcze nie boli. Spokojnej nocki wam życzę ;-)

reklama
Kroczku dziękuję za bieżące wieści od Dagmar. Dobrze ze jest w szpitalu. Skoki ciśnienia mogą grozić nawet śmiercią dziecka, wiec niech opiekują nie nimi jak należy nawet jeśli byłoby cc.
Ancona co u Ciebie?
Zovitka, współczuje bo Ci się maksymalnie nagromadzilo.
Dziewczyny, powodzenia. Zamykam bo pisze z iPada a b.nie lubię.

Ehh dziewczyny taka nerwówka z rana:( Ja już odbyłam z synem dziś poważną rozmowę:tak: Powiedziałam mu, że mamusia się martwi jak się za bardzo nie rusza i że wymyśla sobie głupoty i już sobie ubzdurała że ma za mało wód dlatego się nie rusza, że jak nie poczuję że jest ok, jak nie da znaku że wszystko om to pojedzie na IP a do Radomska nie chce trafić do szpitala... I wiecie co podziałało:) Za 5 min zaczął się ruszać aż miło:) Zjem śniadanie i zobaczę jak bbędzie:)

A tak poważnie to mój kluseczek się ostatnio tak pozwijał i łówke położył niżej że na prawdę martwię się czy ma wystarczającą ilość wód czy mi znów ubyło:( Za tydzień mam wizytę i jak mam trafić do szpitala to wolę w Warszawie nie tutaj:(

Przepraszam że ja tak od rana marudze ale to chyba ze stresu o Dagmar i Lusie mam takie mysli

Dagmar- myślami jestem z Tobą i Malutką!!!

Kroczek- mnie lekarz poinformował na wizycie że teraz ruchy trochę będą inne. Będzie więcej wypinania i przesuwania kończynami po ścianie brzucha bo dszidziory coraz większe. Myślę że nie ma sensu się nakręcać że się nie rusza bo masz mało wód! Pijesz dużo płynów a ubytek wód był mały bo jakby było coś poważnego to dawno w szpitalu byś była! Głowa do góry :-)

Rila no masz racje ale to takie stresujace:( Ruszac sie rusza tylko nie tyle co 3 dni temu...

Dziewczyny z racji tego ze Dagmar pewnie dzis urodzi to zalozylam watek z wiadomosciami o urodzonych dzieciatkach . Jesli chcecie to ja go bede uzupelniala lub jesli macie ochote to same wpisujcie ale wg schematu. Poniewaz jest to ogolny watek to nie wklejamy zdjec i nie piszemy imion dzieci no chyba ze ktoras sobie tego zyczy. Bardzo prosze tez nie komentowac na tamtym watku.

Dagmar - myślami jestem z tobą i całą twoją rodzinką!!! Wszystko będzie dobrze!!! Z Lusi jest duża dziewczynka a ty jesteś babka nie do zdarcia, więc nawet nie ma innej opcji!!!:tak:

Uduszę tą Dagmar! Się wepchnęła w moją kolejkę do rodzenia ;) Ale trzymamy kciuki i czekamy na wieści.

My dzisiaj trochę ciężką noc mieliśmy, bo piesia po sterylce łaziła i za wszelką cenę chciała spać wtulona a to dupa nie spanie jak się tak śpi na pół gwizdka żeby krzywdy nie zrobić. Ale jest ok.

Oj... się nerwowe czasy na forum zaczynają z tego co widzę.

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za was i za dzieciaczki i oby szybko wypuścili was do domu.

Dagmar kciuki zaciśnięte, a Lusie całe szczęście jest już dużą dziewczynką i znakomicie sobie poradzi po drugiej stronie brzuszka.

Do góry