reklama
Viltutti
Fanka BB :)
No właśnie Ancona jest w tym szpitalu, w którym moja siostra musiała znaleźć się w 40 minut tam faktycznie sajgon niezły mają, bo w sumie i poziom warty przemęczenia się.
Pytam więc, gdzie ten niż demograficzny! ;-)
Ja mam w domu lazaret, bo odebraliśmy sunię po sterylizacji, a ja naprawdę przeżywam strasznie, jak moje psiaki takie biedne i cierpiące. A niestety, poprzedni egzemplarz dostarczał mi takich wrażeń zdecydowanie zbyt często.
Ale liczę że Fetunia jest okazem zdrowia i jutro już będzie brykała
Pytam więc, gdzie ten niż demograficzny! ;-)
Ja mam w domu lazaret, bo odebraliśmy sunię po sterylizacji, a ja naprawdę przeżywam strasznie, jak moje psiaki takie biedne i cierpiące. A niestety, poprzedni egzemplarz dostarczał mi takich wrażeń zdecydowanie zbyt często.
madzikm76
Laski jak dojechalam mialam 170/110
Oczywiście gestoza już wpisana. Dostałam zastrzyk, 2 tabsy i leżę pod kroplówką. Nie wolno mi wstawac.
Mała ok. skurczy nie mam.
Z krwią znów coś nie tak ale jeszcze nie wiem co.
Aaa leżę na pojedynczej sali, żebym nie miała "bodźców"
ciśnienie już 130/90
Trzymaj się Dagama ciepło!!! Może wpisali Gestoza bo już miałaś w dwóch ciążach? A w pojedynczej sali przynajmniej się nie nasłuchasz historii i nie będziesz się zbędnie denerwować
Dagmar trzymaj się i nie denerwuj żeby to ciśnienie unormować.
Mnie też zostawili :/ z małym ok ale mi wyniki poleciały, krew a zwłaszcza mocz i że to coś od nerek i skurcze na ktg. Dostalam antybiotyk i zastrzyk :/. Leżę na korytarzu (jak i piętnaście innych dziewczyn). Tylko nie mam w co się ubrać ale jutro mąż ma dowieźć. Nic przyjemnego ale dla małego wszystko
Dla maluszków wszystko - masz rację!!!!! Mam nadzieję, że nie będziesz musiała leżeć na korytarzu cały czas tylko jakieś miejsce w sali pomału się dla Ciebie znajdzie Trzymaj się i staraj nie denerwować zbytnio!
Ja też przeżywałam po kastracji Forresta ale szybko wrócił do siebie. Tylko pamiętaj że u suczek to jednak poważniejszy zabieg niż u samczyków i powinno się je chronić przez parę dni przed nadmiernym wysiłkiem i wariactwami. Szczególnie wskakiwanie i zeskakiwanie z wyższych mebli nie jest wskazane
marcia331
O rety dziewczyny co za dzien. Zostawic Was na jeden dzien i takie numery odwalacie!!!! A tak na powaznie to trzymajcie sie tam dzielnie. Dagmar oby cisnienie spadlo i zeby nie cchcieli Cie jeszcze kroic. Trzymam kciuki za twoje d-dimery.
Ancona za Ciebie tez kciuki zacisniete, oby skurczyl nie bylo.
My polozylismy Tymka spac i zostawilismy go z moja mama a sami jedziemy na spontaniczna posiadowke u znajomych. Mam nadzieje ze wysiedze bez skurczy. Odezwe sie jutro.
Ancona za Ciebie tez kciuki zacisniete, oby skurczyl nie bylo.
My polozylismy Tymka spac i zostawilismy go z moja mama a sami jedziemy na spontaniczna posiadowke u znajomych. Mam nadzieje ze wysiedze bez skurczy. Odezwe sie jutro.
milenka30
LIZZY też oglądałam wydarzenia i powiem Wam że przeraża mnie to ile ostatnio zmarło zdrowych dzieci donoszonych,choćby te blizniaki wcześniej.Robimy usg genetyczne,cieszymy się że dzieciaczek zdrowy a tu taka tragedia na finiszu,lepiej nie myśleć:-(.
MARCIA udanej imprezki,masz zdrowi kobieto;-).
DAGMAR dobrze że ciśnienie spada,oby przez weekend cię wykurowali i wracaj do domu
ANCONA o kurczę,tyle dziewczyn na korytarzu?masakra,tylko się modlić żeby wyniki były dobre i do domu Cię wypuścili.
LOKA zelmer bezkonkurencyjny,tylko czemu on ma tyle części,musiałabym z instrukcją obsługi z nim pracować,coś na wiosne muszę kupić z blenderem bo zupki czymś miksować będzie trzeba.
A ja skończyłam prasowanie,jestem umordowana,3godziny mi to zajęło ale komoda pęka w szwach.Niech ktoś idzie za mnie pod prysznic bo nie mam siły,a miałam jeszcze włosy farbować
MARCIA udanej imprezki,masz zdrowi kobieto;-).
DAGMAR dobrze że ciśnienie spada,oby przez weekend cię wykurowali i wracaj do domu
ANCONA o kurczę,tyle dziewczyn na korytarzu?masakra,tylko się modlić żeby wyniki były dobre i do domu Cię wypuścili.
LOKA zelmer bezkonkurencyjny,tylko czemu on ma tyle części,musiałabym z instrukcją obsługi z nim pracować,coś na wiosne muszę kupić z blenderem bo zupki czymś miksować będzie trzeba.
A ja skończyłam prasowanie,jestem umordowana,3godziny mi to zajęło ale komoda pęka w szwach.Niech ktoś idzie za mnie pod prysznic bo nie mam siły,a miałam jeszcze włosy farbować
Ostatnia edycja:
Coś ostatnio nie mam czasu żeby na spokojnie przeczytać wpisy i potem juz zupelnie nie wiem co i u kogo...
Przede wszystkim Dagmar, ancona, zovita - trzymajcie się!
Lizzy - ja też jestem wyjatkowo wrażliwa na takie informacje, ale niestety takie nieszczęścia się zdarzają. I można mieć tylko nadzieję, że nas ominą
Przede wszystkim Dagmar, ancona, zovita - trzymajcie się!
Lizzy - ja też jestem wyjatkowo wrażliwa na takie informacje, ale niestety takie nieszczęścia się zdarzają. I można mieć tylko nadzieję, że nas ominą
reklama