reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Laski Jonasz złamał w szkole prawą, stałą jedynkę. :angry::angry::angry::angry::angry:
Nawet mi nie powiedział- dopiero jak jadł kolację stwierdził, że go ząb boli.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

reklama
ancona a moze do jakiegoś kolegi z przedszkola by poszedł i zaproponuj rodzicom ze ty wezmiesz ich syna na następny raz u nas to funkcjonuje z sąsiadami co mają synka w wieku Ali
dagmar kurcze to nieciekawie trzymaj sie

mój mały też dokazuje, czuje jak się prostuje bo nagle w boku wychodzą nogi a głową wali w mój pęcherz

Dagmar to co on zrobił?nie ma bóla jedynkę będzie trzeba naprawić,nie będę się powtarzać że byle do porodu,potem koniec nieszczęsć;-)

Moja mała też rozbrykana,dziś nad ranem tak waliła rekami że aż wyłam z bólu

Ale mi dobrze. Maz zrobil sosik czosnkowy i domowe hot-dogi :-) ale sie objadlam. Nawet zmywac mi sie nie chce. Trudno, dzisiaj odpuszczam. Jutro rano posprzatam. Teraz marze tylko o lozeczku.

Marcia współczuję nerwów z kredytem ale już dziewczyny wszystko powiedziały:) Nieznam się na tym i nic nowego nie doradze:no:

Ancona z tego co zrozumiałam to masz tylko ważniejsze zaliczenie więc skoro nie masz z kim zostawić synka to może jedz tylko na zaliczenie i zabierz go ze sobą no chyba wykładowcy zrozumieja:confused:

Dagmar no jak nie urok to przemarsz wojsk:no:

A mój synek to niesamowicie spokojne dziecko. Spać mi daje, nie wierci sie za bardzoi nie rozpycha. Jak trzeba to się tak ułoży że mama sie wysypia. No cudowne dzieciątko i mam nadzieje że mu tak zostanie:tak:

o to kochana nieciekawie, a kolezanki zadnej nie masz, zeby dziecko zostawic?

Ale moj maluch aktywny! Normalnie teraz sporo sie rusza, tez tak macie?

Mój też daje teraz do wiwatu :) ale wole tak niż siedzi spokojnie bo wtedy mniej sie "nakręcam" że coś z nim nie tak :)
Najbardziej daje o sobie znać wieczorami i jak zjem coś słodkiego.
Niech szaleje bo to ostatnie podrygi przed ciasnotą, ktora go niedługo czeka :D

reklama
Do góry