reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Laski Jonasz złamał w szkole prawą, stałą jedynkę. :angry::angry::angry::angry::angry:
Nawet mi nie powiedział- dopiero jak jadł kolację stwierdził, że go ząb boli.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

reklama
ancona a moze do jakiegoś kolegi z przedszkola by poszedł i zaproponuj rodzicom ze ty wezmiesz ich syna na następny raz u nas to funkcjonuje z sąsiadami co mają synka w wieku Ali
dagmar kurcze to nieciekawie trzymaj sie

mój mały też dokazuje, czuje jak się prostuje bo nagle w boku wychodzą nogi a głową wali w mój pęcherz

Dagmar to co on zrobił?nie ma bóla jedynkę będzie trzeba naprawić,nie będę się powtarzać że byle do porodu,potem koniec nieszczęsć;-)

Moja mała też rozbrykana,dziś nad ranem tak waliła rekami że aż wyłam z bólu

Ale mi dobrze. Maz zrobil sosik czosnkowy i domowe hot-dogi :-) ale sie objadlam. Nawet zmywac mi sie nie chce. Trudno, dzisiaj odpuszczam. Jutro rano posprzatam. Teraz marze tylko o lozeczku.

Marcia współczuję nerwów z kredytem ale już dziewczyny wszystko powiedziały:) Nieznam się na tym i nic nowego nie doradze:no:

Ancona z tego co zrozumiałam to masz tylko ważniejsze zaliczenie więc skoro nie masz z kim zostawić synka to może jedz tylko na zaliczenie i zabierz go ze sobą no chyba wykładowcy zrozumieja:confused:

Dagmar no jak nie urok to przemarsz wojsk:no:

A mój synek to niesamowicie spokojne dziecko. Spać mi daje, nie wierci sie za bardzoi nie rozpycha. Jak trzeba to się tak ułoży że mama sie wysypia. No cudowne dzieciątko i mam nadzieje że mu tak zostanie:tak:

o to kochana nieciekawie, a kolezanki zadnej nie masz, zeby dziecko zostawic?

Ale moj maluch aktywny! Normalnie teraz sporo sie rusza, tez tak macie?

Mój też daje teraz do wiwatu :) ale wole tak niż siedzi spokojnie bo wtedy mniej sie "nakręcam" że coś z nim nie tak :)
Najbardziej daje o sobie znać wieczorami i jak zjem coś słodkiego.
Niech szaleje bo to ostatnie podrygi przed ciasnotą, ktora go niedługo czeka :D

reklama
Do góry