madzikm76
Fanka BB :)
Marcia - no to niefajnie:-( A moze by tak zaplanowac mniejszy metrazowo dom??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marcia współczuję sytuacji z kredytem :-( mam nadzieję że coś da się jeszcze zrobić.
A ja się właśnie wściekłam ku**** jak się pieprzy to wszystko! Mąż miał jutro do domu wrócić i siedzieć z Kubą przez weekend bo ja do szkoły jadę, a dopiero zadzwonił że cofają go z Wrocławia z powrotem na zachód i wróci pod koniec następnego tygodnia!
I z kim ja mam dziecko zostawić?? Dzwoniłam do siostry czy go popilnuje ale oni jadą do Płocka (ciuj wie po co) i na jeden dzień ale z małym już mi nie chce posiedzieć. Do kuzynki chłopak przyjeżdża to też nie dam jej dziecka do pilnowania a mój tata też ma jakiś wyjazd więc dooopa!!! Głupia szkoła, głowa mnie rozbolała i brzuch się napiął jak nie wiem co przez moje nerwy! :-( Jeszcze komuś coś będzie trzeba... a do teściów go nie dam żeby mu wodę z mózgu robili prędzej na zaliczenie nie pojadę niż go z nimi zostawię żeby go obrzydliwymi parówkami i cukierkami paśli! Maaatko bo zwariuję.
Mąż też wkurzony bo jutro miał być a tak musi wracać i ani zakupów na kolejny tydzień stania nie ma ani ubrań!
A on sam nie chce żeby Kuba u jego rodziców siedział bo wie jak to wygląda: co mamusia w domku robi? na co pieniążki wydaje? a gdzie chodzicie? gdzie mamusia jeździ? itd i itp i pchają w niego to obrzydliwe niezdrowe żarcie! FUJ !
Nie wiem co robić... a moja mama jest za granicą więc trochę za daleko
o to kochana nieciekawie, a kolezanki zadnej nie masz, zeby dziecko zostawic?
Ale moj maluch aktywny! Normalnie teraz sporo sie rusza, tez tak macie?
Mąż też wkurzony bo jutro miał być a tak musi wracać i ani zakupów na kolejny tydzień stania nie ma ani ubrań!
A on sam nie chce żeby Kuba u jego rodziców siedział bo wie jak to wygląda: co mamusia w domku robi? na co pieniążki wydaje? a gdzie chodzicie? gdzie mamusia jeździ? itd i itp i pchają w niego to obrzydliwe niezdrowe żarcie! FUJ !
Nie wiem co robić... a moja mama jest za granicą więc trochę za daleko
Ale moj maluch aktywny! Normalnie teraz sporo sie rusza, tez tak macie?