reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Moj synus jest bardzo aktywny i tez sie czasem zastanawiam czy on w ogole kiedys spi!! I tez tak jak madzikm obawiam sie co to bedzie po porodzie!!!! Tymek byl o wiele spokojniejszy. Mial okreslone pory aktywnosci a pomiedzy grzecznie spal. W nocy mnie nie budzil i dawal sie wyspac. I tak mu zostalo. Byl bezproblemowym niemowlakiem. Boje sie co bedzie teraz z drugim.

Dagmar przyznaj sie ile luster stuklas przed ta ciaza!!! A to nie jest tak ze jedynki to robia na nfz jak cos sie z nimi stanie? Nie znam sie ale cos mi sie tak wydaje.

reklama
Witajcie dziewczynki :-)

Ostatnio taka zmęczona jestem i do tego przeziębienie Mnie dopadło z bólem gardła, że tylko Was poczytuje. U Nas nikt nie komentuje płci ale za to do imienia każdy daje swoje propozycje byle nie Zuzia :wściekła/y: ale ostatnio się wkurzyłam i powiedziałam ze to nasza decyzja i bezie ZUZANNA i koniec kropka :-) i od tamtej pory cisza :-) ale trzeba było obydwie rodzinki do pionu postawić :-)

Strasznie się czuję, codziennie apap na noc biorę + na gardło tylko Tantum verde w psikaczu i tabletkach no i ten katar taki zatokowy jest okropny, ale już przechodzi całe szczęście :-( wstrętne choróbsko.
A jeszcze na dodatek przeczytałam na wątku z wizyt że Ninka miała strasznie nieudaną wizytę u lekarza którego jej poleciłam to mój gin prowadzący, a jak dla Mnie rewelacyjny, z polecenia a zwłaszcza ze sama wcześniej miałam przejścia z poprzednią ginką a ten jest super ajj przkro Mi i smutno ze tak wyszło bo biedna i się wykosztowała i nerwy straszne a tak się cieszyła na tą wizytę ajjj :-(

No nic idę po leki i kładę się spać do jutra dziewczynki :-)

Laski Jonasz złamał w szkole prawą, stałą jedynkę. :angry::angry::angry::angry::angry:
Nawet mi nie powiedział- dopiero jak jadł kolację stwierdził, że go ząb boli.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

No kurcze!!! Jak ni urok to sraczka!!!!:no::no: Moze faktycznie da sie na NFZ zrobic - chociaz wiadomo jak Na NFZ to Nie bedzie Funkcjonowac Zaje%&&^%$:no:

Dagmar brak mi słów. Ty to masz tą ciaze pod hasłem "tor przeszkód". Zorientuj sie - moze NFZ pokryje koszty naprawy ząbka.

A moj Maluch tylko raz byl mega hiper aktywny - wtedy myslalam zeby jechac na IP zeby sprawdzic czy on na pewno dobrze sie czuje :) tak to odczuwam ruchy o roznej czestotliwosci ale nie jest to zle, a ja przynajmniej weim ze wszystko u niego ok.

Dobranoc :)

Moj synus jest bardzo aktywny i tez sie czasem zastanawiam czy on w ogole kiedys spi!! I tez tak jak madzikm obawiam sie co to bedzie po porodzie!!!! Tymek byl o wiele spokojniejszy. Mial okreslone pory aktywnosci a pomiedzy grzecznie spal. W nocy mnie nie budzil i dawal sie wyspac. I tak mu zostalo. Byl bezproblemowym niemowlakiem. Boje sie co bedzie teraz z drugim.

Dagmar przyznaj sie ile luster stuklas przed ta ciaza!!! A to nie jest tak ze jedynki to robia na nfz jak cos sie z nimi stanie? Nie znam sie ale cos mi sie tak wydaje.

no właśnie żadnego!!!
Witajcie dziewczynki :-)

Ostatnio taka zmęczona jestem i do tego przeziębienie Mnie dopadło z bólem gardła, że tylko Was poczytuje. U Nas nikt nie komentuje płci ale za to do imienia każdy daje swoje propozycje byle nie Zuzia :wściekła/y: ale ostatnio się wkurzyłam i powiedziałam ze to nasza decyzja i bezie ZUZANNA i koniec kropka :-) i od tamtej pory cisza :-) ale trzeba było obydwie rodzinki do pionu postawić :-)

Strasznie się czuję, codziennie apap na noc biorę + na gardło tylko Tantum verde w psikaczu i tabletkach no i ten katar taki zatokowy jest okropny, ale już przechodzi całe szczęście :-( wstrętne choróbsko.
A jeszcze na dodatek przeczytałam na wątku z wizyt że Ninka miała strasznie nieudaną wizytę u lekarza którego jej poleciłam to mój gin prowadzący, a jak dla Mnie rewelacyjny, z polecenia a zwłaszcza ze sama wcześniej miałam przejścia z poprzednią ginką a ten jest super ajj przkro Mi i smutno ze tak wyszło bo biedna i się wykosztowała i nerwy straszne a tak się cieszyła na tą wizytę ajjj :-(

No nic idę po leki i kładę się spać do jutra dziewczynki :-)

Czemu "tylko nie Zuzanna" Przecież to piękne imię :tak:

Za mną masakryczna noc. Masakryczna- kręgosłup chciało mi rozerwać, brzuch też. Masakra

Witam :-)
Dzisiaj ja z kawusią i pączkiem :-D

Ancona mam nadzieję, że uda się znaleźć jakieś rozwiązanie.
Dagmar znowu coś :no:
Marcia może jeszcze nie wszystko stracone. Najwyżej jeszcze trochę pomieszkacie z mamą i uciułacie co nieco. A może coś mniejszego zbudujecie?

Kroczek moja córcia też spokojna, bardzo nie fika, choć zdarza jej się rozpychać, że czasem boli.
Mam nadzieję, że później też będzie taka spokojna ;-)

Evelinka zdrówka.
Mi się bardzo podoba imię Zuzanna, ale moim już nie.

Właśnie wymyśliłam, że w ramach Walentynek (choć ja właściwie ich nie uznaję) zrobię ciacho :-) i padło na Karpatkę :-D

Ja nie obchodzę Walentynek bo dla mnie komercją zalatuje jak tylko a poza tym co to za święto:confused: Kocham Cie mówie codziennie do męża:-D

Evelinka zdrówka życzę:tak:

Jouluatto jak tam wczorajsza wizyta?

Z tymi ruchami to ja myślę że później będziemy też czuły tylko rozpychanie a nie kopniaczki

Dagmar jesli sie nie myle to do 18rż są wieksze uprawnienia co do zakresu swiadczen. Moze byc ta odbudowa refundowana (tak samo jak kanalowka! ) dowiedz sie ktory prywatny lekarz rozlicz sie z nfz i w ramach ubezpieczenia moze sie uda...
Marcia ten mdm to lipa z metrazem jak nie wiem...

Nie wiem jeszcze co i komu bo na tablecie czytam. Maks z goraczka i brakiem innych objawow zostal ze mna w domku wiec nuz to widze ze sobie poleze

Witam :-)
Dzisiaj ja z kawusią i pączkiem :-D

Ancona mam nadzieję, że uda się znaleźć jakieś rozwiązanie.
Dagmar znowu coś :no:
Marcia może jeszcze nie wszystko stracone. Najwyżej jeszcze trochę pomieszkacie z mamą i uciułacie co nieco. A może coś mniejszego zbudujecie?

Kroczek moja córcia też spokojna, bardzo nie fika, choć zdarza jej się rozpychać, że czasem boli.
Mam nadzieję, że później też będzie taka spokojna ;-)

Evelinka zdrówka.
Mi się bardzo podoba imię Zuzanna, ale moim już nie.

Właśnie wymyśliłam, że w ramach Walentynek (choć ja właściwie ich nie uznaję) zrobię ciacho :-) i padło na Karpatkę :-D

no mi tez sie podoba Zuzanna, u nas zanim sie dowiedzielismy jaka plec, to moj tata mowil, ze bedzie Zuzia :-)

reklama
Dagmar jesli sie nie myle to do 18rż są wieksze uprawnienia co do zakresu swiadczen. Moze byc ta odbudowa refundowana (tak samo jak kanalowka! ) dowiedz sie ktory prywatny lekarz rozlicz sie z nfz i w ramach ubezpieczenia moze sie uda...
Marcia ten mdm to lipa z metrazem jak nie wiem...

Nie wiem jeszcze co i komu bo na tablecie czytam. Maks z goraczka i brakiem innych objawow zostal ze mna w domku wiec nuz to widze ze sobie poleze

ja zdycham a na 17tą jadę z dziećmi do "krainy kinder niespodzianki" ciekawe jak ja tam dojadę- lepiej jak ja dojdę na przystanek :O

Dentysta 4 marzec i wcześniej muszę zrobić RTG tego zęba.

Do góry