reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Wiecie co t jest w sumie dziwne, bo ja przytyłam 6 kg, a brzuch tez mam spory.....ale za to chyba wszystko mi tym razem w brzuch idzie, a nie w d...:-D

może właśnie dlatego, że wszystko w brzuch idzie jest takie piorunujące wrażenie?

Nawet moja mama wczoraj przyszła i powiedziała, że z żadnym dzieckiem takiego wielkiego brzucha nie miałam.
No... bądź co bądź, fakt.

reklama
Witam się przy kawce

Ewelinka- :szok: jesteś moją bochaterką, w życiu bym tyle czasu nie wyrobiła przy desce, ja prasuje dopóki mi się nie znudzi:-)

Sandra- kochanego masz męża że tak dzielnie Ci pomaga:tak: Mój nie jest zły jak trzeba to pomaga tylko często go niema więc i tak muszę radzić sobie sama.

Ancona- u mnie ludzie też tak reagują jak słyszą "kwiecień" mimo że 3 to dla nich kwiecień. Ja czasami mówię że rodzę pod koniec marca tak na odczepne i wtedy już żadnych komentarzy nie ma :-)

Truskawkowa- to mi zdecydowanie idzie w d..ę i w nogi i w plecy:no: ogółem cała jestem nalana jak kluseczka a że mam 1.78cm to kluseczka na długich nogach

U nas leniwa sobota jeszcze w łóżlku z Alanem leżymy i nie wiem kiedy się pozbieramy. i tak nie mamy nic do roboty tzn inaczej, roboty to u mnie od cho..ry choćby mysie okien i pranie firan ale i tak niewiele mogę zrobić także z ciężkim sercem ale pasuje.

Witam się sobotnio:)

Ja to widze że tu tematy "wagi ciężkiej" są poruszane:-D Moja waga jak na razie wskazuje +13kg ale obwód brzuch mam jeszcze 97cm:tak: Tylko tyle że ja mam 170cm wzrostu czyli mnie brzuch wydaje się ogromny a znajomi mówią " gdzie ty masz te 13kg":tak: Tak więc ogólnie jestem zadowolona chociaż wieczorami mam ochote wyć tak mnie plecy bolą:-(

Któraś pisała, że w III trymestrze ma gorsze humory niż w II... no i ja tak mam:no: Po prostu ryczeć mi się chce codziennie i z byle powodu:eek: Nie wiem zupełnie co się ze mną dzieje:no: Ja zawsze taka opano2ana a teraz to tragedia:eek: Jestem niecierpliwa, histerycznie reaguje jak coś jest nie tak i ogólnie dramat:confused2:
Ehhh niech już będzie ta wizyta kolejna bo jak ustale termin cc to przynajmniej będę odliczać

Nie wiem jak niektórym z was udało się tak mało przytyć. Ja na chwilę obecną właśnie dobijam do +10kg i przy wroście 170 cm zaraz będę ważyć 64 kg :szok:, ale brzucha nie mam za dużego. W sumie na chwilę obecną przeszkadza mi jedynie w tym, że nie widzę swoich intymnych stref i nogi goli się trochę ciężej :-)

Witam się przy kawce

Ewelinka- :szok: jesteś moją bochaterką, w życiu bym tyle czasu nie wyrobiła przy desce, ja prasuje dopóki mi się nie znudzi:-)

Sandra- kochanego masz męża że tak dzielnie Ci pomaga:tak: Mój nie jest zły jak trzeba to pomaga tylko często go niema więc i tak muszę radzić sobie sama.

Ancona- u mnie ludzie też tak reagują jak słyszą "kwiecień" mimo że 3 to dla nich kwiecień. Ja czasami mówię że rodzę pod koniec marca tak na odczepne i wtedy już żadnych komentarzy nie ma :-)

Truskawkowa- to mi zdecydowanie idzie w d..ę i w nogi i w plecy:no: ogółem cała jestem nalana jak kluseczka a że mam 1.78cm to kluseczka na długich nogach

U nas leniwa sobota jeszcze w łóżlku z Alanem leżymy i nie wiem kiedy się pozbieramy. i tak nie mamy nic do roboty tzn inaczej, roboty to u mnie od cho..ry choćby mysie okien i pranie firan ale i tak niewiele mogę zrobić także z ciężkim sercem ale pasuje.

Ja zacznę myć okna p 1nym jak się lepiej poczuję bo są makabryczne!!!!

Witam się sobotnio:)

Ja to widze że tu tematy "wagi ciężkiej" są poruszane:-D Moja waga jak na razie wskazuje +13kg ale obwód brzuch mam jeszcze 97cm:tak: Tylko tyle że ja mam 170cm wzrostu czyli mnie brzuch wydaje się ogromny a znajomi mówią " gdzie ty masz te 13kg":tak: Tak więc ogólnie jestem zadowolona chociaż wieczorami mam ochote wyć tak mnie plecy bolą:-(

Któraś pisała, że w III trymestrze ma gorsze humory niż w II... no i ja tak mam:no: Po prostu ryczeć mi się chce codziennie i z byle powodu:eek: Nie wiem zupełnie co się ze mną dzieje:no: Ja zawsze taka opano2ana a teraz to tragedia:eek: Jestem niecierpliwa, histerycznie reaguje jak coś jest nie tak i ogólnie dramat:confused2:
Ehhh niech już będzie ta wizyta kolejna bo jak ustale termin cc to przynajmniej będę odliczać

n właśnie ja też mam 170 a u mnie brzuch jest ogromny.

Wiecie co dziewczynki- mam zły dzień :(
znów chce mi się wyć a mam iść do tego sklepu. Poszła bym do koleżanki ale za daleko.
Podsumowując wszystko nie tak

o no i mi się wkręciło i chodzę i wyję.
Wyję bo śpiewać to ja nie umiem ;P

happysad - Bakteryja - YouTube

a 28 mamy sprawę w sądzie- tzn. Adrian ma o to pobicie.
Musi się zgłosić jako posiłkowy- bo na adwokata nie ma :-(

Ehhhh Dagmar trzeba to załatwić bo nie można tak bezkarnie kogoś zlać ot tak dla zabawy:/

Ja dziś nie wyję:) za piękne Słoneczko świeci no i zamawiam dziś łóżeczko z materacem:)

Nie ma to jak "dobre wieści" w sobotni poranek. Dzwonił K. dostał manadat 200 zł i 6 pkt. na całe szczęście stare punkty miał już wyzerowane bo byłoby po prawku:no: I weż się tu zmuszaj do dobrego humory. Ledwo co ludzi uzbierał na wyjazd a tu dupa akurat to 200 zł to by był nasz zarobek:wściekła/y: a tak jesteśmy na zero. Na nas to chyba ktoś klątwę żucił.

Agunia- ja swoich intymnych części nie widziałam już hohohho z 3 miesiace będzie a po ogoleniu jednej nogi sapie jak lokomotywa. Nawet się zastanawiałam czy nie potraktować ich depilatorem miałabym spokój na ok miesiąc tylko że mnie strasznie potem boli skóra na nogach jak te włoski się na nowo przebijają.

Dagmar- to będzie nas dwie ze złym humorem chodziarz mi to się dzisiaj raczej nie na płacz a na wrzask zbiera.

dziewczynki, bez smutaskow! ja w domciu, ogladam jak biegnie Kowalczyk, maz na silce, potem idzie do pracy.
Szukam caly czas jakiejs fajnej i taniej komody dla malucha ale nie ma nic ciekawego :-(
wczoraj byli u nas znajomi i mialam obcisla bluske i oni zobaczyli jak maly tanczy w brzuszku to byli w szoku! mialam 5 rak na brzuchu :-)

reklama
Witam sie i ja:)
Dzisiaj wyspałam sie, wczoraj z synkiem położyłam sie o 21 i nie pamiętam kiedy usnełam, a dzisiaj pobudka dopiero o 7. Zastanawia mnie jak to jest, jak w tyg budze synka o 7.30 do przedszkola to jest krzyk że nie wyspał sie a jak przychodzi sobota to sam budzi sie radosny o 7 :szok:

Wczoraj po pracy byłam tak zmęczona jakbym niemal fizycznie pracowała, bolał mnie kręgosłup i kręciło mi sie w głowie, tylko to chyba z głodu bo zjadłam tylko rano śniadanie i do końca pracy do 18 nic.

Kurcze chciałabym juz tez zacząć cos prac prasować a dosłownie nie mam kiedy, ale wkońcu za tydzień mam wolny wekend to zacznę.
Czekam teraz na wypłatę w marcu i robię ostatnie zakupy.
Co do wagi ja już mam +11, ważę teraz 67kg przy 167 wzrostu, ale tez poszło mi w sumie tylko w brzuch

OLA moj tez ostatnio dostał mandat 300zł, ale byłam zła, bo juz za ta kwotę łóżeczko mogliśmy kupić:wściekła/y:

Do góry