ola10
Fanka BB :)
Marcia- ja miałam podobnie nieraz do 20 dobijały. w miarę jak mijały dni było ich trochę mniej ok 13 pewnie zasługa magnezu i luteiny no i leżenia. Ostatnio wogóle mniej 5-8 dzisiaj pierwszy dzień jak nie liczyłam skurczy ale nie było ich dużo. Mi gin. mówiła że na 2 w godzinie to jeszcze ok ale 3 to już do szpitala. Ja nieraz miałam nawet 4 w godzinie a w następnej 1.
Zuzanka- może to skok rozwojowy że mała tak nie śpi. Skoro innych przyczyn nie ma.Oby szybko jej przeszło.
Sandra- fajnie ze masz przepustke na spacerna pewno ci posłuży.
Dagmar-nooo spacerki są fajne poprawiaja humor zwłaszcza jak sie nie spacerowało od prawie miesiąca.
Ancona- ja w tamtym tygodniu miałam 103 w pasie wiec chyba jesteśmy w czołówce. na wagę nie wchodzę bo po co sobie humor psuć.
Zuzanka- może to skok rozwojowy że mała tak nie śpi. Skoro innych przyczyn nie ma.Oby szybko jej przeszło.
Sandra- fajnie ze masz przepustke na spacerna pewno ci posłuży.
Dagmar-nooo spacerki są fajne poprawiaja humor zwłaszcza jak sie nie spacerowało od prawie miesiąca.
Ancona- ja w tamtym tygodniu miałam 103 w pasie wiec chyba jesteśmy w czołówce. na wagę nie wchodzę bo po co sobie humor psuć.