reklama
dagmar
Fanka BB :)
kochana, całe 160cm
hmmm teoria upadła
no to ja nie kumam ja mam w pasie tyle samo 103 cm a 20 kg. na plusie. Daga jak to możliwe że ty tylko 3 kg.
Ola przypomnij sobie z Kajem 40tc miałam na +3,700 a 2 dni po porodzie -8kg od wagi z przed ciąży.
Ja tak mam
Nogi mi schudły i dooopa- spodnie z przed ciąży mi z tyłka spadają
dagmar kiedyś się nie robiło USG i moi rodzice mieli mieć bliźnięta bo mama miała taki ogromny brzuch a tu sama wyskoczyłam
kurcze to może ja mam tak samo.
Jutro wam wwalę fotę bo to wręcz nie możliwe jest!
Evelinkaaa
Dziewczyny właśnie skończyłam prasowanie od 18 :-( jestem wykończona idę coś zjeść i spać oby tą noc przespać całą. Kolorowych snów :-)
sandra910107
Tylko uwazaj na siebie na tych zakupach i nie przeforsuj sie a bedzie ktos ci mogl pomoc niesc te ciezkie proszki i płyny ?
Wiadomo P. wszystko nosił ja tylko mogłam pokazywać palcem co potrzebuję
Nawet do wózka nic nie mogłam włożyć , ale lepiej się poczułam jak chociaż na chwilę mogłam wyjść . Teraz zrobił mi kolację i idę spać :-)
Wszystkim dobrej i przespanej nocki życzę do jutra ;-)
Ola, Dagmar my ten sam termin mamy i ja mam o 10cm więcej :O
Muszę jutro fotkę cyknąć i Wam wrzucę bo wyglądam jak słoń w ciąży!
Wróciliśmy teraz od sąsiadów i u nich byli ich znajomi co mnie pierwszy raz widzieli i odrazu padło pytanie kiedy rodzę? Mówię termin 1.04 a oni że wyglądam jakby to miało być już a ja że tak też się czuję ale to jeszcze trochę..
A mam 170 wzrostu i +16, 5kg ) 74kg na wadze!
Kiedy ja to zrzucę.... :-(
Wróciliśmy teraz od sąsiadów i u nich byli ich znajomi co mnie pierwszy raz widzieli i odrazu padło pytanie kiedy rodzę? Mówię termin 1.04 a oni że wyglądam jakby to miało być już a ja że tak też się czuję ale to jeszcze trochę..
hej,
ja niestety nie spie. Dziewczyny ja mam +9 kg (z wczorajszego wazenia) i ok 115 cm w brzuchu ale nie powiem zebym zle wygladała nawet sie sobie podobam, choc wiem - ilosc centymetrow mnie przeraza. Ale jakos damy rade ze zrzuceniem tego
ja niestety nie spie. Dziewczyny ja mam +9 kg (z wczorajszego wazenia) i ok 115 cm w brzuchu ale nie powiem zebym zle wygladała nawet sie sobie podobam, choc wiem - ilosc centymetrow mnie przeraza. Ale jakos damy rade ze zrzuceniem tego
Wow Loka a myślałam że ja mam najwiekszy brzunio i kilogramów masz sporo mniej. Może to dzidziolki tak się układają że brzuszki takie wystające ;-)
Chociaż mi brzuch jak brzuch nie jest zły ale najgorsze są ramiona blee
Mąż tak chrapie że spać nie mogę to jest straszne! Nerwicy się przez niego nabawię :-/ albo mu z łokcia sieknę bo nie wytrzymam. ..
Chociaż mi brzuch jak brzuch nie jest zły ale najgorsze są ramiona blee
Mąż tak chrapie że spać nie mogę to jest straszne! Nerwicy się przez niego nabawię :-/ albo mu z łokcia sieknę bo nie wytrzymam. ..
hehe
mój sie przeklada z boku na bok, ale nie chrapie. Maluch w brzuchu bryka, no nic chyba sie poloze to moze zasne. Zaczne liczyc jakies barany czy cos bo od rana itensywny dzien sie szykuje a ja znowu bede niewyspana kolorowych snow!
mój sie przeklada z boku na bok, ale nie chrapie. Maluch w brzuchu bryka, no nic chyba sie poloze to moze zasne. Zaczne liczyc jakies barany czy cos bo od rana itensywny dzien sie szykuje a ja znowu bede niewyspana kolorowych snow!
TruskawkowaMamba
Wiecie co t jest w sumie dziwne, bo ja przytyłam 6 kg, a brzuch tez mam spory.....ale za to chyba wszystko mi tym razem w brzuch idzie, a nie w d...
reklama
dagmar
sandra
Super, że się wyrwałaś- to naprawdę cuda działa
Dawaj fotkę
Ale ja wyglądam jak 2 tyg po terminie z trojaczkami :O
Nie wiem od czego to zależy ale masakra.
Ja jeszcze 5 tyg i boję się, że jak brzuch jeszcze urośnie to znów rozstępy pójdą :/
Super, że się wyrwałaś- to naprawdę cuda działa
Ola, Dagmar my ten sam termin mamy i ja mam o 10cm więcej :O
Dawaj fotkę
Ale ja wyglądam jak 2 tyg po terminie z trojaczkami :O
Nie wiem od czego to zależy ale masakra.
hej,
Ja jeszcze 5 tyg i boję się, że jak brzuch jeszcze urośnie to znów rozstępy pójdą :/
Ostatnia edycja: