reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

dagmar kiedyś się nie robiło USG i moi rodzice mieli mieć bliźnięta bo mama miała taki ogromny brzuch a tu sama wyskoczyłam :)

reklama
kochana, całe 160cm :-D

hmmm teoria upadła :D

no to ja nie kumam ja mam w pasie tyle samo 103 cm a 20 kg. na plusie. Daga jak to możliwe że ty tylko 3 kg.:no:

Ola przypomnij sobie z Kajem 40tc miałam na +3,700 a 2 dni po porodzie -8kg od wagi z przed ciąży.
Ja tak mam :)

Nogi mi schudły i dooopa- spodnie z przed ciąży mi z tyłka spadają

dagmar kiedyś się nie robiło USG i moi rodzice mieli mieć bliźnięta bo mama miała taki ogromny brzuch a tu sama wyskoczyłam :)

kurcze to może ja mam tak samo.
Jutro wam wwalę fotę bo to wręcz nie możliwe jest!

Dziewczyny właśnie skończyłam prasowanie od 18 :-( jestem wykończona idę coś zjeść i spać oby tą noc przespać całą. Kolorowych snów :-)

Tylko uwazaj na siebie na tych zakupach i nie przeforsuj sie:) a bedzie ktos ci mogl pomoc niesc te ciezkie proszki i płyny ? :)

Wiadomo P. wszystko nosił ja tylko mogłam pokazywać palcem co potrzebuję :-D:-D
Nawet do wózka nic nie mogłam włożyć , ale lepiej się poczułam jak chociaż na chwilę mogłam wyjść . Teraz zrobił mi kolację i idę spać :-)
Wszystkim dobrej i przespanej nocki życzę do jutra ;-)

Ola, Dagmar my ten sam termin mamy i ja mam o 10cm więcej :O
Muszę jutro fotkę cyknąć i Wam wrzucę bo wyglądam jak słoń w ciąży!

Wróciliśmy teraz od sąsiadów i u nich byli ich znajomi co mnie pierwszy raz widzieli i odrazu padło pytanie kiedy rodzę? Mówię termin 1.04 a oni że wyglądam jakby to miało być już :-D a ja że tak też się czuję ale to jeszcze trochę..
A mam 170 wzrostu i +16, 5kg ) 74kg na wadze!
Kiedy ja to zrzucę.... :-(

hej,

ja niestety nie spie. Dziewczyny ja mam +9 kg (z wczorajszego wazenia) i ok 115 cm w brzuchu :) ale nie powiem zebym zle wygladała :) nawet sie sobie podobam, choc wiem - ilosc centymetrow mnie przeraza. Ale jakos damy rade ze zrzuceniem tego :)

Wow Loka a myślałam że ja mam najwiekszy brzunio :-D i kilogramów masz sporo mniej. Może to dzidziolki tak się układają że brzuszki takie wystające ;-)
Chociaż mi brzuch jak brzuch nie jest zły ale najgorsze są ramiona blee

Mąż tak chrapie że spać nie mogę to jest straszne! Nerwicy się przez niego nabawię :-/ albo mu z łokcia sieknę bo nie wytrzymam. ..

hehe
mój sie przeklada z boku na bok, ale nie chrapie. Maluch w brzuchu bryka, no nic chyba sie poloze to moze zasne. Zaczne liczyc jakies barany czy cos :) bo od rana itensywny dzien sie szykuje a ja znowu bede niewyspana :) kolorowych snow!

Wiecie co t jest w sumie dziwne, bo ja przytyłam 6 kg, a brzuch tez mam spory.....ale za to chyba wszystko mi tym razem w brzuch idzie, a nie w d...:-D

reklama
sandra
Super, że się wyrwałaś- to naprawdę cuda działa :)

Ola, Dagmar my ten sam termin mamy i ja mam o 10cm więcej :O
Muszę jutro fotkę cyknąć i Wam wrzucę bo wyglądam jak słoń w ciąży!

Wróciliśmy teraz od sąsiadów i u nich byli ich znajomi co mnie pierwszy raz widzieli i odrazu padło pytanie kiedy rodzę? Mówię termin 1.04 a oni że wyglądam jakby to miało być już :-D a ja że tak też się czuję ale to jeszcze trochę..
A mam 170 wzrostu i +16, 5kg ) 74kg na wadze!
Kiedy ja to zrzucę.... :-(

Dawaj fotkę :)
Ale ja wyglądam jak 2 tyg po terminie z trojaczkami :O
Nie wiem od czego to zależy ale masakra.

hej,

ja niestety nie spie. Dziewczyny ja mam +9 kg (z wczorajszego wazenia) i ok 115 cm w brzuchu :) ale nie powiem zebym zle wygladała :) nawet sie sobie podobam, choc wiem - ilosc centymetrow mnie przeraza. Ale jakos damy rade ze zrzuceniem tego :)

Ja jeszcze 5 tyg i boję się, że jak brzuch jeszcze urośnie to znów rozstępy pójdą :/

Ostatnia edycja:
Do góry