ola właśnie dlatego taki kupiłam zeby fajnie wyglądał i żeby miał ten smoczek ale już jestem niezadowolona bo głośno chodzi no a para nie leci leciała tylko raz ale przecież tam nie ma się co zepsuć jak on dmucha tylko nie wiem czy powinien dmuchać ciepłym czy zimnym hmmmm
reklama
Cześć Dziewczyny
A ja spałam dziś jak zabita i jakieś 20 min temu otworzyłam dopiero oczy
Co prawda obudziłam się bo miałam koszmar, że maż mnie zostawił ;D chyba zaczynam świrować od nadmiaru wolnego czasu i siedzeniu samej w domu...
Uciekam zjeść śniadanko a Wam życzę miłego dnia
A ja spałam dziś jak zabita i jakieś 20 min temu otworzyłam dopiero oczy
Co prawda obudziłam się bo miałam koszmar, że maż mnie zostawił ;D chyba zaczynam świrować od nadmiaru wolnego czasu i siedzeniu samej w domu...
Uciekam zjeść śniadanko a Wam życzę miłego dnia
Jotemka
Fanka BB :)
To może ciąg dalszy Cię zdystansuje ;-) http://m.youtube.com/watch?v=1BOoA7zV8Zseeeeee na szczęście mi Bożydara nie zabił
Bernard też fajne
Ola wczoraj był u nas lekarz w domu. Póki co domowe sposoby, w razie czego jutro pójdę do mojego. Mnie bardziej martwi Arti, wkraczamy z antybiotykiem. Dobrze ze Twoja mama już w domu.
L-oka, zawsze można podejść do kancelarii i umówić się indywidualnie na koledę. U nas można i wręcz o to proszą.
Ostatnia edycja:
Witajcie,
jejku ale piszecie ale dobrze, wszystko przeczytalam
kurcze, a jakis ksiadz znajomy, albo "rodzinny" ? ja sie boje co z nami bedzie - my nie przyjmowalismy koledy od lat bo ciagle kolede ustalają tak, ze nas nie ma w domu. Ksiadz o 18 , a my w pracy czasem jestesmy do 19..wiec dupa troche. Raz przyjelam ale zobaczymy.. bo my z mezem nie mamy jeszcze slubu koscielnego i ciekawe co na to ksiadz
dobrze ze mama juz w domu - zycze zdrowka i zeby juz teraz wszystko bylo oki. A tak to z lekarzami bywa. Jk to mowią : "nie dało sie to sie nie zrobiło, zrobiło sie tyle ile sie dało" oj cos w tym jest niestety jeszcze w naszej słuzbie zdrowia. Choc oczywiscie zdarzaja sie lekarze z powolania.
zdrowka dla pieska
no to Kochana poszalałas bedzie na pewno piekny pokoik. Czekamy na fotki jak juz ogarniecie wszystko!
gwarancja czy rekojmia chyba jeszcze to obejmą? a moze skontaktuj sie ze sprzeadwcą i popros o wymiane? oni czasem nie robią problemów.
A ja Kochane dzisiaj pospalam, w nocy coprada niewiele ale jak w dzien sie polozylam to niedawno wstalam nie czuje sie jescze wyspana do konca..ale juz czuje taka dobra energie Dzisiaj spokojnie, male porzadki w domku i powoli przygotowania do weekendu
Miłego popoludnia!
jejku ale piszecie ale dobrze, wszystko przeczytalam
Kobitki,z tym świadkiem chrztu nie jest za łatwo, też tak próbowałam przeforsować kandydata, mi powiedzieli że stosuje się to w przypadku innych wyznań a nie związków niesakramentalnych. Niestety ja już miałam okazję interwencji w kurii i wiem jak proboszczowie działają, nam odmówili chrztu Majki bo mąż jest po rozwodzie i traktują nas jako rodzinę drugiej kategorii
kurcze, a jakis ksiadz znajomy, albo "rodzinny" ? ja sie boje co z nami bedzie - my nie przyjmowalismy koledy od lat bo ciagle kolede ustalają tak, ze nas nie ma w domu. Ksiadz o 18 , a my w pracy czasem jestesmy do 19..wiec dupa troche. Raz przyjelam ale zobaczymy.. bo my z mezem nie mamy jeszcze slubu koscielnego i ciekawe co na to ksiadz
Ja też widzę tylko górki pagórki na brzuchu i czuję jak np. się dziecko przesuwa z lewej na prawą i ledwo wtedy mogę wysiedzieć takie to mało komfortowe uczucie. a tutaj to normalnie lambada ostańczona.
Mama na oddziale za pół godziny bedzie miała usuwane polipy. wściekła jestem bo 6 dni temu była u gina na wizycie właśnie z powodu plamień i jakoś on polipów nie umiał dojrzeć. oczywiście jak by poszła do niego prywatnie to pewnie lepiej by się przyglądał. Brak słów .
dobrze ze mama juz w domu - zycze zdrowka i zeby juz teraz wszystko bylo oki. A tak to z lekarzami bywa. Jk to mowią : "nie dało sie to sie nie zrobiło, zrobiło sie tyle ile sie dało" oj cos w tym jest niestety jeszcze w naszej słuzbie zdrowia. Choc oczywiscie zdarzaja sie lekarze z powolania.
Dzień Dobry
Ola trzymam kciuki za szybki powrót mamy do zdrowia
Dagmar ja walę w całe uda tylko mocno musisz potem przytrzymac jak przy pobieraniu krwi żeby siniaka nie zrobić. Oczywiście najmniej boli tam gdzie mam więcej tłuszczyku i mięśnie są schowane czyli z boku wysoko Mam zrosty bo czasami się wbiję ale siniaków nie mam
Zpieskiem jakby lepiej niby łapka spuchnięta ale nie ma dreszczy i nosek jest zimny PJeszcze żeby cośczjadł i wypił
Jotemeczko chory bzdylku a powiesz mi czym sie obiawia uczulenie na jabłko u was? Ja w pewnym momencie zaczelam przed ciażą tak myśleć u siebie bo jak tylko zjadłam jabłko to zaraz miałam pleśniawki w buzi. Potem zaaobserwowałam że robi mi się tak jak zjem jabłko ze skórką mimo że dobrze umyte. No i zgupiałam
zdrowka dla pieska
Ola- trzymam kciuki za biedną mamę! Niektórych lekarzy to bym o przyrodzenie skróciła!
Kroczek- dobrze że z psiną lepiej, jak nosek zimny i coś zjadł to już jest na prostej.
Dagmar- Ty mi tu nie wypisuj że tak tego CC się boisz bo w końcu ja zaczną się nakręcać. Od początku jakoś to wyrzucam z głowy, tzn. odkąd mam termin to się cieszę ale sobie mówię że to termin zobaczenia maluchów a nie zabiegu! Ja wszelkie zabiegi tak znoszę że makabra jakaś! Po laparoskopii leżałam 2 tyg w domu i myślałam że umrę. To fakt że dała też popalić narkoza z intubacją, której teraz kategorycznie nie chcę, no ale jednak.! I żadnych płaczów! Idź na rzeczy dla córuni pooglądaj to od razu będzie lepiej :-)
Jotemka- polecam *spam* (syrop dla kobiet ciężarnych), inhalacje działają cuda i to ze zwykłej soli fizjologicznej. I pij pij pij tylko nie kawę i czarną herbatę bo wysuszają drogi oddechowe.
Aaaa właśnie, wczoraj dzień zakupowy miałam. Co prawda na leżąco ale liczy się efekt :-) Zamówione zostały: szafa, komoda, fotel i łóżeczka dla chłopców. Teraz tylko czekać co to przyjdzie i czy po złożeniu będzie wyglądać tak jak na zdjęciach!
no to Kochana poszalałas bedzie na pewno piekny pokoik. Czekamy na fotki jak juz ogarniecie wszystko!
cześć
u nas dzisiaj tak pochmurnie że nie nie chciało nam się w łózka ruszyć mimo to nic nie przespana dobrze że mam swojego Booxa i mi Ivona książkę do uszka czytała
a zła jestem bo kupiłam Ali inhalator taki INHALATOR NEBULIZATOR Care Life + GRATIS SMOCZEK! (3850855161) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bo ciagle ma suchy nos a słychać że tam coś siedzi no i wczoraj działał a dzisiaj już dupa wrrrrrrr jestem mega ZŁA i nie wiem czy ja coś źle zrobiłam czy się zepsul
gwarancja czy rekojmia chyba jeszcze to obejmą? a moze skontaktuj sie ze sprzeadwcą i popros o wymiane? oni czasem nie robią problemów.
A ja Kochane dzisiaj pospalam, w nocy coprada niewiele ale jak w dzien sie polozylam to niedawno wstalam nie czuje sie jescze wyspana do konca..ale juz czuje taka dobra energie Dzisiaj spokojnie, male porzadki w domku i powoli przygotowania do weekendu
Miłego popoludnia!
Lizzy te inhalatory wszystkie raczej głośno chodzą. Ta para jest taka normalna, nie zimna i nie ciepła. A z samego wężyka czuć wypływające powietrze? Inhalator FLAEM NUOVA Magic Care GHIBLI ciągła pr (3927645532) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ja mam taki inhalator.
Ola dobry tekst męża moja też się wierci i przekręca jeszcze. Na wizycie była głową w dół, a jak ostatnio miała czkawkę to ją z prawej strony czułam.
Ola dobry tekst męża moja też się wierci i przekręca jeszcze. Na wizycie była głową w dół, a jak ostatnio miała czkawkę to ją z prawej strony czułam.
sandra910107
Witam się czwartkowo :-):-)
Nocka przebiegła w miarę normalnie oprócz chorych snów jak zwykle ale zdążyłam się przyzwyczaić bo od samego początku ciąży mnie nękają w noc w noc , ale ten dzisiejszy to już jakaś porażka była
A co do choroby to bardzo pomógł mi *spam* syrop i tabletki na gardło i inhalacja z solą i eukaliptusa oraz dodatkowo Lipomal dla dzieci :-)
Kroczek dobrze że z pieskiem już lepiej
Ola zdrówka dla mamy :-) A film to aż mnie przeraził chociaż moja mała daje mi nie źle popalić od wczoraj próbuję pod żebra się wciskać , ale są momenty że boli szczególnie jak od pół godziny wali w jedno i to samo miejsce
Nocka przebiegła w miarę normalnie oprócz chorych snów jak zwykle ale zdążyłam się przyzwyczaić bo od samego początku ciąży mnie nękają w noc w noc , ale ten dzisiejszy to już jakaś porażka była
A co do choroby to bardzo pomógł mi *spam* syrop i tabletki na gardło i inhalacja z solą i eukaliptusa oraz dodatkowo Lipomal dla dzieci :-)
Kroczek dobrze że z pieskiem już lepiej
Ola zdrówka dla mamy :-) A film to aż mnie przeraził chociaż moja mała daje mi nie źle popalić od wczoraj próbuję pod żebra się wciskać , ale są momenty że boli szczególnie jak od pół godziny wali w jedno i to samo miejsce
ola10
Lizzy- nie odpuszczaj i dzwoń i ślij maile do skutku.
Sandra- a ten eukaliptus do inhalacji to pod jaką postacią. kupuje się w aptece? kropelki czy olejek?
Snów wam wszystkim współczuje ja tym razem nie mam jakiś strasznych czy realitycznych. odpukać w niemalowane oczywiscie bo często tak jest ze jak piszę ze śpię dobrze to potem nie śpię, albo że nie mam zgagi a zaraz mam:-)
Jak mnie denerwuje cała ta gadka ksieży. jednym uchem wpuszczam drugim wypuszczam. Powiem wam tak my z K. byliśmy zaręczeni ponad 2 lata ślub planowalismy od dawna 6 lat razem, a jak poszlismy podpisać protokół to nam sie tak sięgło jak jakimś gówniarzom że razem przed ślubem mieszkamy. jak wyszłam to byłam tak wściekła że aż mnie trżesło. z kolej na drugi dzień szwagierka poszła ze swoim narzeczonym podpisać protokół znali się niecały rok ona w zaawansowanej ciąży i ślub szykowany na huura (tydzień przed nami się wcisnęli) i ten sam ksiądz nawet słowem się nie odezwał.
Sandra- a ten eukaliptus do inhalacji to pod jaką postacią. kupuje się w aptece? kropelki czy olejek?
Snów wam wszystkim współczuje ja tym razem nie mam jakiś strasznych czy realitycznych. odpukać w niemalowane oczywiscie bo często tak jest ze jak piszę ze śpię dobrze to potem nie śpię, albo że nie mam zgagi a zaraz mam:-)
Jak mnie denerwuje cała ta gadka ksieży. jednym uchem wpuszczam drugim wypuszczam. Powiem wam tak my z K. byliśmy zaręczeni ponad 2 lata ślub planowalismy od dawna 6 lat razem, a jak poszlismy podpisać protokół to nam sie tak sięgło jak jakimś gówniarzom że razem przed ślubem mieszkamy. jak wyszłam to byłam tak wściekła że aż mnie trżesło. z kolej na drugi dzień szwagierka poszła ze swoim narzeczonym podpisać protokół znali się niecały rok ona w zaawansowanej ciąży i ślub szykowany na huura (tydzień przed nami się wcisnęli) i ten sam ksiądz nawet słowem się nie odezwał.
DJMka no własnie u mnie dmucha zimnym powietrzem ale para nie leci
a do sprzedawcy wysłałm maila a dodzwonić sie nie umiem
Kurczę, to nie wiem czemu tak. Na zdjęciach widziałam jakieś filtry, je się gdzieś wkłada? Przy wszystkich końcówkach nie leci para?
reklama
sandra910107