reklama
Oliwia no ja wlasnie mam taki fajny sklep z pania sprzedawczynia, i ona mi ostatnio dobrala stanik. Ale ceny maja zabujczwe - 1 sztuk ok 100-200 zł. Za 200 zł zamówilam sobie 4 sztuki zobacze jak wyjdzie, zamówilam moj ostatnio kupiony rozmiar. Mam nadzieje ze bedzie oki
oliwia, pani Krysia jest niezastąpiona, muszę się do niej wybrać ale pewnie już po porodzie. Ona chyba nie ma typowych do karmienia (a może już ma?), ale mi dobrała fajne staniki, niby ze sztywnymi miseczkami ale miękkie, bo jak to ona powiedziała "pierś się napełnia, potem opróżnia, znów napełnia, musi mieć dużo miejsca kochana"
madziolina_p
Fanka BB :)
ja tez musze kupic sobie ze 2 staniki, tylko ja mam maly biust i te staniki sa miekkie a ja nosze nacodzien push up, ale musze sobie jakies kupic...Macie jakies allegrowe propozycje?
Zobaczcie, wyczailam taka kolyske na tablicy.pl. juz ja zarezerwowalam, wiec mi jej nie podbierac! hehe kosztuje 80 zl z materacykiem, ale do negocjacji jeszcze :-) planuje ja postawic w pokoju duzym, gdzie przebywamy i zeby tam sobie spalo, a lozeczko oczywiscie w sypialni kolo mnie :-)
mam jeszcze taki kosz na kolkach, ale w nim bedzie spalo w swoim pokoju lub np na tarasie.
Kołyska Warszawa Mokotów • Tablica.pl
Zobaczcie, wyczailam taka kolyske na tablicy.pl. juz ja zarezerwowalam, wiec mi jej nie podbierac! hehe kosztuje 80 zl z materacykiem, ale do negocjacji jeszcze :-) planuje ja postawic w pokoju duzym, gdzie przebywamy i zeby tam sobie spalo, a lozeczko oczywiscie w sypialni kolo mnie :-)
mam jeszcze taki kosz na kolkach, ale w nim bedzie spalo w swoim pokoju lub np na tarasie.
Kołyska Warszawa Mokotów • Tablica.pl
madziolina ja też należę do małobiuściastych i teraz się cieszę że trochę są większe
jeśli chodzi o stanik to uważam że najlepszy jest ten
Archiwalne: Biustonosz do karmienia Triumph Mamabel Plain P Mnich • Tablica.pl
on nie jest push-up ale też nie taki całkiem cienki jak te zwykłe bardzo go polecam a jak miałam nawał mleczny to ta gąbeczka też coś wyłapała jak wkładka nie nadążała
jeśli chodzi o stanik to uważam że najlepszy jest ten
Archiwalne: Biustonosz do karmienia Triumph Mamabel Plain P Mnich • Tablica.pl
on nie jest push-up ale też nie taki całkiem cienki jak te zwykłe bardzo go polecam a jak miałam nawał mleczny to ta gąbeczka też coś wyłapała jak wkładka nie nadążała
Z
Zovita
Gość
Porazka Dziewczyny, mam cukrzyce ciazowa :-( Glukoza po 2h godzinach 173 Penia szczęścia. Już martwię się o dziecko.
Jutro od rana będę probowala się zarejestrować do poradni diabetologicznej, ale do tego czas nie wiem co mam jesc. Poszukam w necie informacji, ale bardzo bylabym wdzieczna Nieznajomej ( o ile dobrze kojarze Ty tez masz to cholerstwo) gdyby mi napisala co ja mogę jesc :-(
Ja tez kupiłam staniki do karmienia na Allegro. Mam nadzieje ze rozmiar okaze się trafiony.
Jutro od rana będę probowala się zarejestrować do poradni diabetologicznej, ale do tego czas nie wiem co mam jesc. Poszukam w necie informacji, ale bardzo bylabym wdzieczna Nieznajomej ( o ile dobrze kojarze Ty tez masz to cholerstwo) gdyby mi napisala co ja mogę jesc :-(
Ja tez kupiłam staniki do karmienia na Allegro. Mam nadzieje ze rozmiar okaze się trafiony.
sandra910107
Fanka BB :)
Hej dziewczyny byłam na pomocy wieczorowej na szczęście mam wszystko czyste i jest to przeziębienie zapisał mi leki *spam* i powinno przejść ulżyło mi trochę bo się martwiłam że to zapalenie oskrzeli .
Oby nocka była przespana i będzie dobrze .
A wy jak się czujecie ?:-)
Oby nocka była przespana i będzie dobrze .
A wy jak się czujecie ?:-)
reklama
Porazka Dziewczyny, mam cukrzyce ciazowa :-( Glukoza po 2h godzinach 173 Penia szczęścia. Już martwię się o dziecko.
Nie martw sie - ja tez mam cukrzyce i powiem ci ze ta dieta, jak dla mnie nie jest ta zła. Odstaw słodycze, białe pieczywo, biały ryz i makaron, owoce rzadko i tylko do godziny 18, unikaj przetworzonej zywnosci (zamiast konserwy miesnej lepiej jesc szynke), nie jedz smażonego - lepiej pieczone. No i z napoi ja pije tylko wode mineralna, mozna tez pic kawe czy herbate bez cukru. Inne soki, napoje słodkie itp. odpadaja. Ser żółty - tylko w drugiej połowie dnia.
Ja jem 6-8 posilkow dziennie, z czego tylko 3 główne (sniadanie, obiad i kolacja) i te główne sa syte. Wazne jest zeby jesc druga kolacje - ok 30 min przed snem.
na mnie to dziala, nie martw sie - dasz rade dostaniesz glukometr i bedziesz musiala badac cukier czesto bo po i przed posilkami. Wtedy sama zobaczysz jak Twoj organizm reaguje na poszczegolne potrawy. A i mi jeszcze bardzo pomaga ruch, np. 40 min intensywnego marszu, czy godzinka na zajeciach sportowych dla kobiet w ciazy - od razu wtedy mi spada cukier. Trzymam kciuki