reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam Ewelinka :)

Ja tak jak Agunia czy Magda nie mam jeszcze nic, przy pierwszej ciązy to juz na tym etapie miałam wszystko kupione, poprane poprasowane, a teraz spokój:-) Kupowac ciuszki i prac je mam zamiar dopiero na początku marca, łóżeczko upatrzyłam na allegro ale tez kupie dopiero pod koniec marca, bo i teraz u nas nastał kryzys finansowy, styczeń nas troche wykończyl z płatnościami.

Ja ja dzisiaj od niepamiętnych czasów spałam, nie obudziłam sie w nocy, dopiero rano jak budzik zadzwonił.
Jedynie moje dziecko mnie dzisiaj wyprowadziło z równowagi, po 3 dniach siedzenia w domu, nie chciał wstać do przedszkola, bo nie... bo on pójdzie ze mną do pracy, on nie chce chodzic do przedszkola tylko juz do pracy bo tam jest komputer a w przedszkolu nie ma;-).
Oczywiscie ubrac sie n ie chciał, musiałam krzyknąć, to zaczął ubierac sie bardzo powoli bo ma czas, a do przedszkola mamy kawałek wiec mówie że nie zdążymy i pani zamknie juz drzwi, najpózniej musimy byc o 8.15 bo pózniej zamykaja drzwi to on na to że o to mu chodzi aby nie zdążyć. Całą droge wył mi w aucie aż z tych nerwów wjechałabym w dupę facetowi. Nosi mnie od rana, czyżby hormony czy ta pogoda bo dzisiaj juz 0 stopni wiec moze cisnienie tak działa:tak:

reklama
Witam was dziewczyny
Jednak idę do lekarza taką mam nadzieję bynajmniej czekam za telefonem czy rodzinna mnie przyjmie :-(W nocy spałam tylko 4 godziny i padam na twarz normalnie pojawiła się gorączka i stwierdziłam że nie ma na co czekać tylko się zgłosić do lekarki . Martwi mnie że mogę dostać antybiotyk . Jak będę coś wiedziała to się odezwę i was nadrobię . Miłego popołudnia wam życzę :*

Oj z goraczka nie ma co zwlekać, dobrze ze idziesz do lekarza. Antybiotyku się nie boj, bo to mniejsze zlo niż szalejaca w organizmie infekcja. Ja już miałam w ciąży nie jeden i nic się nie stało :) Zdrowia zycze.

ewelinka witamy :)

sandra wez apap i do lozka. Zjedz czosnek i pij herbate z cytryna. i do lekarza jak bedzie juz mogl cie pryjac.

Oliwia, no to masz dzien. Dzieci czasem wkurzaja, niestety :) ale jakto facetowi w dupe wjechalas? nic ci nie jest? nie martw sie - burza hormonów. Ja tez mam lepsze a raz gorsze dni. Trzymaj sie :)

ja wlasnie zamówilam sobie 4 biustonosze do karmienia :) tak mnie naszlo po tych rozmowach o torbie, zobaczymy co z tego bedzie. Nigdy nie zamawialam biustonoszy w necie wczesniej :)

Hej :-) tak ostatnio przeglądam forum i w końcu zdecydowałam się do Was dołączyć (lepiej późno niż wcale). Termin mam na 13.04 (chłopak) a po domu już jeden diabeł gania (córa, 16miesięcy). Także tyle w ramach przywitania :-)

L-oka całe szczęście nie wjechałam, bym wjechala, ale wyhamowałam, dobrze że slisko nie było.
Ja kiedys kupowałam w necie staniki ale teraz troche mi urosły i w sumie nie wiem jaki mam rozmiar, chyba podejde w przyszłym tyg do stacjonarnego sklepu, kupuje u takiej Pani która super dopasowuje i sprowadziła mnie na ziemie, że zły rozmiar kupowałam cały czas

reklama
Do góry