reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

A ja się przeraziłam tym surowym mlekiem i teraz nie mogę złych myśli od siebie odgonić :-( cały czas myślę że coś jest nie tak, zresztą tak od miesiąca mam głupie sny baaardzo realistyczne że coś nie tak jest z moim dzidziusiem, śni mi się poród, komplikacje i w ogóle same durnoty. Jakiejś psychozy się przez to nabawię.

reklama
Ancona, nie zamartwiaj się, mała szansa, że złapałaś paskudztwo, a nawet jeśli, to się wyleczysz:)

Ostatnia edycja:
Dagmar, jak sie dzis czujesz? Noc mialas spokojna?

Anacona, ja wprawdzie w ciazy odstawilam niepasteryzowany nabial, ale jak powiedzialam babce od ktorej zawsze kupowalam dlaczego to zrobila wielkie oczy i stwierdzila ze u nich wszystkie kobiety na wsi pija mleko i jedza twarog wlasnej produkcji w ciazy i nikt o zadnej listeriozie nie slyszal ;)
To jest rzadko wystepujaca bakteria i z tego co czytalam w naszych warunkach latwiej o nia w salatce z marketu niz w nabiale. Zrob badanie ale nie wpadaj w panike!

Kroczek, ja tez sie troche czuje jak narkoman... Jak pakowalam walizke do rodzicow to az sie smialam bo 1/3 miejsca byla zajeta przez leki ;) No ale czego sie dla tych malenstw nie robi...

Ide blagac Mame o faworki ;)

Hej dziewczynki.
U mnie dzisiaj noc spokojna. Nawet sie wyspalam. Padlam przed 22. Tymek zrobil pobudke o 7 ale cala noc grzecznie spal. Juz druga noc spi z wyjetymi szczebelkami i balam sie ze bedzie wychodzil. Wczoraj wylazl o 5.30, a dzisiaj ladnie do 7 spal.
A snil mi sie dzisiaj Ignas. Ze wlasnie urodzilam. I sprawdzalam po porodzie czy to na pewno chlopak :-) a potem przerazona stwierdzilam ze ja nawet ciuszkow jeszcze nie przywiozlam a maz nie bedzie wiedzial ktore zabrac od mamy.

Dzisiaj u tesciow jestesmy. Znowu sie objem, bo tesciowa paczki robila!!!

Spokojnej niedzieli Wam zycze. Oczywiscie bez skurczyl i innych atrakcji. Zagmatwane to szczegolnie do Ciebie!!!!!

baw się dobrze i odpoczywaj
pączek...

Dagmar, jak sie dzis czujesz? Noc mialas spokojna?

Anacona, ja wprawdzie w ciazy odstawilam niepasteryzowany nabial, ale jak powiedzialam babce od ktorej zawsze kupowalam dlaczego to zrobila wielkie oczy i stwierdzila ze u nich wszystkie kobiety na wsi pija mleko i jedza twarog wlasnej produkcji w ciazy i nikt o zadnej listeriozie nie slyszal ;)
To jest rzadko wystepujaca bakteria i z tego co czytalam w naszych warunkach latwiej o nia w salatce z marketu niz w nabiale. Zrob badanie ale nie wpadaj w panike!

Kroczek, ja tez sie troche czuje jak narkoman... Jak pakowalam walizke do rodzicow to az sie smialam bo 1/3 miejsca byla zajeta przez leki ;) No ale czego sie dla tych malenstw nie robi...

Ide blagac Mame o faworki ;)

Faworki :(

laski obejrzyjcie sobie

Kabaret PUK - Terapia Małżeńska - YouTube

U mnie dzień fatalny i taki pewnie już będzie . Kłótnia z P wyprowadziła mnie z równowagi psychicznej i fizycznej łzy same lecą choć wiem że nie powinnam robię wszystko nikogo nie prosząc o pomoc a i tak obrywam
odezwę się później i spróbuję nad gonić . Miłego dnia wam życzę do usłyszenia

Sandra to trudne ale postaraj się zdystansować do tego co mówią i robią inni. Wiem, że to trudne tym bardziej jeśli przykrość sprawiają bliscy ale uwierz mi tak będzie lepiej dla Ciebie i dziecka. Teraz musisz myśleć jak egoistka:))

Sandra, wspolczuje stresow :( Ale sprobuj wie troszke uspokoic dla dobra malenstwa...

A z serii "zamartwiam sie", wyczytalam wczoraj o mozliwej komplikacji w kolejnych ciazach po cesarskim cieciu, a mianowicie o peknieciu macicy... Powiedzcie mi, orientujecie sie, czy to sie czesto zdarza? Bo ja zdecydowanie nie planuje zakonczenia rozmnazania na jednym dziecku i troche sie zaniepokoilam...

PS. Mam faworki! Kocham moja Mame! :)

reklama
Do góry