reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Madziolina_p niestety nie za dobrze, o 2-giej jade dp szpitala na usg bo lekarka stwierdzila ze brzuch boli mnie w dziwnym miejscu...ehhhh

Z moich obserwacji mogę podpowiedzieć, że główny wątek otwarty jest do prowadzenia rozmów, do kontaktu, do pisania na bieżąco, a ukryty przydaje się gdy ktoś ma jakiś problem osobisty, rodzinny i potrzebuje porady albo zwykłego wsparcia, a nie ma nikogo bliskiego, wtedy taka zamknięta grupa ma sens :) Szkoda by było, gdyby wszyscy przenieśli się na taki zamknięty wątek, żeby pisać o codzienności..

Trzymam kciuki za pozytywne wieści na dzisiejszych wizytach :) Czekamy na pierwsze fotki z USG.. Może zrobimy sobie więcej wątków? Np. badania, kulinarny itp??

Niunia- w dziwnym miejscu czyli jakim? Trzymaj się!
Malina- jestem za! Więcej wątków to dobry pomysł :-)

A ja już odpicowana i z trzęsącą sie dupką czekam do wizyty. Dam znać po. Trzymajcie kciuki:-)

Niunia,dziwna to jedynie moze byc ta lekarka! Brzuch moze bolec w każdym miejscu,bo sie rozciąga! Trzymam kciuki i czekam na dobre wiesci!

Malinka,wlasnie o to mi chodzi z tym zamkniętym dzialem. :tak:

ja też jestem za zamkniętym - nie lubię "obnażać" się publicznie ze zdjęciami :) Dziś trochę mi lepiej, ale wczoraj wstałam o 17:30 - od rana mnie mdliło i wymiotowałam, a co wróciłam znad muszli, to głowa do poduszki i spałam. wykańczają mnie te mdłości. I najgorsze, ze nic nie pomaga, ani jedzenie zanim wstane, ani picie zimnej wody.

Na początek może dodajmy sobie takie wątki: "Kwietniówki w kuchni" - może się przydać jak nas zaczną dopadać smaczki i chętki ;) A drugi wątek proponuję taki: "Wizyty u lekarza - badania, wyniki, zdjęcia USG" - mogłybyśmy wklejać tam nasze pierwsze fotki maluszków i dzielić się wynikami badań..
Co Wy na to?

reklama
Do góry