reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dzien,doberek. ;-) Oczywiscie,z mdlosciami,ale nie pije 2gi dzien kawy,żeby uniknąć chociaz,wymiotów. :sorry2:

Wlasnie sie szykuje i jadę zawieźć L4 do pracy... Jestem strasznie ciekawa ich reakcji... No i lekkie obawy mnie nie omijają... :sorry2:

Wiatr&woda,do mojego Męża tez nie do końca to dotarli od razu-nadrobicie. ;-)

Myslalam sobie wczoraj nad zamkniętym dzialem Kwietniowek,chociazby ze względu na to,by podzielić sie zdjeciami,bo fajnie,wiedzieć,z kim sie pisze. :tak: :-)

reklama
ja jestem jak najbardziej za!

Ja dzis mam wizyte u lekarza o 16:20, boje sie, bo to moja pierwsza...

Ja mdlosci nie mam, tylko spac mi sie ciagle chce juz nawet teraz w pracy i czuje sie tak slaboooo

Madziolina- kciuki za wizytę! Będzie dobrze:tak:
agutka- daj znać jaka reakcje w pracy mieli :-)

Zaczynam sie stresować, o 17.20 wizyta. Oby wszystko było na dobrej drodze.

Miłego dnia!

Cześć dziewczynki!
Ostatnio mniej się udzielam przez moje samopoczucie - mdłości 24h (bo nawet jak się w nocy przebudzę to są), zawroty głowy albo biegunka. Mąż się śmieje że to bliźniaki ale mi nie było by do śmiechu.. Wizyta w środę no i zobaczymy.
Agutka jak to zamkniętym? a to się tak da? bo ja nie jestem za bardzo obcykana w takich sprawach ;-) a rzeczywiście fajnie było by wstawić jakieś fotki.

Męczę teraz śniadanie (pomidor ze śmietanką i białym serkiem, taka papka) z niesłodzoną herbatką i tak okropnie mi się odbija że dokończę tylko herbatkę.
Wczoraj tak mi brzuch wywaliło że musiałam szeroką bluzkę założyć żeby nic widać nie było hehe ale to pewnie po leczo bo to za wcześnie na takie rozmiary :-D

Madziolina, Krówkabordo nie stresujcie się, będzie dobrze i odrazu nam napiszcie jak było.

Ostatnia edycja:
Witam i ja:-)
U mnie poranek bez mdłości za to ze strasznym zmęczeniem....matko jaka padnięta jestem-jakbym w nocy jakis maraton przebiegła hahahha U mnie z nowości to hmmm dziwnie waga mi skacze:confused2: Mimo, że wczoraj prawie nie jadałam bo cały dzien w rozjazdach to dziś mam ponad kg więcej-któraś z Was tez tak ma???

Zawiozlam. Reakcja bardzo mila,kazaly o siebie dbać,odpoczywać,nie przemeczac sie i życzymy dużo zdrowia. ;-)
Wiec mile zaskoczenie,bo pracuje tam 4,5miesiaca. ;-)

Ancona,dzial zamkniety jest wyłącznie dla hm...zaufanych osób,zgloszonych do administratorki forum. :-) Nikt obcy wtedy nie ma dostępu do tych ukrytych tematow. ;-) Czytają je tylko te użytkowniczki,które są w ty "tajnym gronie",hehe. :p

Witam :-)
U mnie raczej spokojnie. Tylko zmęczona jestem, ale wstałam o 5 rano więc to chyba nic dziwnego.
Kawa mi zupełnie nie smakuje, ale bez niej chyba bym nie dała rady. Kanapki też jakieś niedobre mi się wydawały i zjadłam trochę, bo byłam głodna. Sama nie wiem co ja będę jadła w pracy :baffled:

Misiarska fajnie, że udało się wyjść i troszke rozerwać :tak:
Agutka ja nie mam nic przeciwko.
Madziolina, Krówkabordo kciuki za wizyty :-)
Ja coraz bardziej nie moge się swojej doczekać, a to jeszcze ponad tydzień :surprised:
Ancona wspólczuję dolegliwości. Ja mdłości nie mam. Ale właśnie goni mnie na kibelek. Nie mam biegunki, ale tak ze 2 razy dziennie idę na posiedzenie ;-) A podobno to zaparcia mogą dokuczać. No ja chyba jestem jakaś inna :rofl2: Ale to chyba dobrze, że pochłonięte jedzonko szybko się trawi a nie odkłada ;-)Truskawkowa ja nie wiem jak tam waga bo na nią nie wchodzę :-p

Jeszcze 3 godziny muszę wysiedzieć w pracy. A w domu czekają na mnie ogórki.

Dziendobry. za pol godzinki mam pierwsza wizyte u gp;-)i tak jak krowkabordo, madziolina_p mam jakiegos stresa:confused2: samopoczucie u mnie juz ok, mldlosci a ale sporadycznie, za to wzdecia takie ze chwilami plakac mi sie chce:-( zakupilam aktivie wczoraj i licze na cudowne uzdrowienie:-p

Agutka ja tez sie balalam reakcji w pracy bo tez krotko tam pracuje,ale na szczescie nie bylo sie czym martwic przelozone nie mialy problemow;-)

A moj synek chyba chory bedzie jeszcze przed rokiem szkolnym :sorry:eh

ide sie ubierac:tak:

Witam Kwietniowe Mamunie :) Tak nieśmiało się przyłączam, bo dopiero teścik pokazał bladą krechę, jutro odbiorę wynik bety a w sobotę mam wizytę u gina.. Termin wypada na drugą połowę kwietnia, maluszek będzie jak prezent na 30tkę mężusia hihihi Jeśli chodzi o mnie to razem z krowkabordo udzielałam się na Marcówkach 2011 :) Poza tym mam 31 lat, jestem tłumaczem i mam wspaniałego małego mężczyznę w domku o imieniu Jaś :D Zaczynam z wagą 54kg i mam nadzieję nie styć się tak jak w poprzedniej ciąży, bo dobiłam do 80kg :p

Wszystkim Brzuszkom życzę zdrówka i czerpania radości z każdego dnia w ciąży aż po ten Najszczęśliwszy ;)

reklama
Dzień dobry Mamusie :)
Ja jestem ZA zamkniętym forum, z biegiem czasu będziemy się dzielić zdjęciami brzuszków, maluchów itd Możemy poczekać jeszcze trochę aż dojdą wszystkie kwietnióweczki, bo jeszcze kilka pewnie nie wie o ciąży ;-)

Mi się udało przepisać na jutro na usg, więc będe wiedziała czy wszystko w porządku. Trzymam kciuki za dzisiejsze Wasze wizyty!

Tak po za tym to węch mi się wyostrzył jak w pierwszej ciąży i wszystko mi śmierdzi ;P

Miłego dnia !

Do góry