AniolekBB
Fanka BB :)
Hejka, ja tylko na chwilkę, zameldować się, że żyje. Czytam Was na bieżąco ale jakoś sił na pisanie brak, u mnie praktycznie cały czas mdłości i senność, a to dopiero połowa 7 tygodnia. Pozdrawiam gorąco
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka, ja tylko na chwilkę, zameldować się, że żyje. Czytam Was na bieżąco ale jakoś sił na pisanie brak, u mnie praktycznie cały czas mdłości i senność, a to dopiero połowa 7 tygodnia. Pozdrawiam gorąco
TruskawkowaMamba Moze przybralas kilogram z dnia na dzien bo wiecej pijesz? Ja "chudne" jak sie stresuje, bo sie odwadniam. Wiem to na pewno. Chodzi tu raczej o jakies krotkotrwale stresy typu moj slub czy lot samolotem. Szybko wszystko wraca do normy. No a teraz w ciazy, gdy sie wiecej pije to raczej bardzo dobrze
Dane do tabelki --> Ja dostalam ostatnia miesiaczke 18 lipca. Test ciazowy zrobilam w 29dc i wyszedl pozytywny. Raczej prymitywny kalkulator terminu porodu pokazuje mi - 25 kwiecien 2014.
Milego wieczoru :-)