madziolina_p
Fanka BB :)
hehe Agunia no napewno!
Jejku ja mam jutro glukoze- booooje sie!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wróciłam z pierwszych zajęć ze szkoły rodzenia i jestem zachwycona położną,która je prowadzi super kobieta.
Oczywiście drastycznie zaniżyłam średnią wieku może jedna albo dwie były przed trzydziestką.
Mi się na już samo płacze jak sobie pomyślę ile będę musiała się naużerać z teściową, która wszystko będzie widziała inaczej niż ja i do tego jest strasznie foszasta i obrażalska... a mieszkamy razem. Więc to nie jest dobra pomoc Ale przeczytałam większość sensownych książek na temat pielęgnacji, oglądam masę poradników na yt no i ogólnie fora, artykuły itp, więc nie sądzę że szkoła rodzenia wniesie dużo nowych informacji.
Oj... jakoś to będzie.
Ja też współczuje i wiem co czujesz to samo mam w domu...największa pomyłka jaką mogłam zrobić to przeprowadzić się do tesciów.moglismy dalej wynajmowac mieszkanie i miec spokoj.Najlepiej wpuscic jednym uchem drugim wypuscic bo inaczej w wariatkowie mozna wyladowac.... Jesteśmy w koncu kobietami i damy sobie rade, jak nie my to kto,kazdaz nas ma swoj instynkt i najlepiej wie,bedzie wiedzial co dla naszego dzieciątka najlepsze..
A ja mam kolejną 13.01)
hehe Agunia no napewno!