reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam nowe Dziewczyny:-)

Truskawkowa głowa do góry i starać się jak najmniej denerwować;-) Będzie dobrze.Musi być:tak: Ja sobie powtarzam to jak mantrę do następnego usg....

Najadlam się jak małe prosię, brzuch mi wywaliło jakbym połknęła piłkę do koszykówki a najlepsze jest to, że mam wrażenie, że jestem nadal głodna:szok:

reklama
ojej jaki tu ruch - ciężko nadążyc
TruskawkowaMamba tym razem musi być dobrze!!!!:tak:
agutkaZG na tej wizycie to był jakoś koniec 5 tygodnia więc pospieszyłam się bardzo...no i usg nie najlepsze.

Może mi jakaś dobra dusza podpowie jak suwaczek wstawić bo nie mogę jakoś tego ogarnąć:confused:
no i o dopisanie do tabelki też pięknie proszę ( to moja pierwsza ciąża, mam 31 lat, termin na 10 kwietnia)

Hej dziewczyny witam nowe ;)
Jak wieczorek mija... ja tu czytam ze macie mdlosci wymioty a ja nic...:( nie wiem czy to dobrze czy co jedynie co piersi bola i tyle..... jeszcze 4-5 tyg i zobacze swoje malenstwo na usg...;)

ojej jaki tu ruch - ciężko nadążyc
TruskawkowaMamba tym razem musi być dobrze!!!!:tak:
agutkaZG na tej wizycie to był jakoś koniec 5 tygodnia więc pospieszyłam się bardzo...no i usg nie najlepsze.

Może mi jakaś dobra dusza podpowie jak suwaczek wstawić bo nie mogę jakoś tego ogarnąć:confused:
no i o dopisanie do tabelki też pięknie proszę ( to moja pierwsza ciąża, mam 31 lat, termin na 10 kwietnia)

No właśnie też mam problem z suwaczkiem... ale ja blondynka to może dlatego ha ha

Wiem, wiem nie denerwować się itd ale jakoś mi nie idzie jak hormony szaleją a po domu biega 3-latek i ciągle woła "mamo to", "mamo tamto" i do tego etap pytań mu się zaczął:szok:

P.S. Może jeszcze coś o sobie napisze( bo ja dużo mówić lubię).
To jest moja 3 ciąża. Pierwsza przebiegała bez szczególnych komplikacji(drobne plamienie na początku) no i niestety cesarka:angry: w kolejną ciąże zaszłam za 1 razem ale nie nacieszyłam się nią zbyt długo.... przed Bozym Narodzeniem 2012 poszłam na pierwsza wizytę, a już 27.12.2012 zaczęłam plamić i niestety serduszko przestało bić. Potem szpital, zabieg itd. Staraliśmy sie o kolejnego maluszka od marca i efekty były marne. Więc postanowiliśmy wyluzować i w lipcu wybraliśmy sie cała trójeczką nad morze i.....14.08 niespodzianka 2 kreseczki:) Co prawda jedna blada i cienka ale była, a jutro powtarzam test i zobaczymy co będzie.....
Ale się rozpisałam:D

moi_pas - jesteś już dopisana do tabelki :-) Reszta nowych mamuś - dopiszcie się, albo podajcie wszystkie dane do tabelki. Suwaczek wstawiamy w swoim podpisie, robiąc wstaw obrazek i wpisując adres suwaczka.

truskawkowa - głowa do góry, nerwy nie pomagają...

portia - tak samo jest u mnie z brzuchem. Moja córcia ostatnio do mnie powiedziała: "Mamuś, ty masz taki duży brzuch, że chyba ukryłaś w nim dzidziusia?". Hehehe

tygryseczek - chyba bardzo dobrze :-)Mdłości i wymioty to nic przyjemnego...

Pozdrawiam dziewczyny wieczornie :-)

reklama
Misiarska,no wlasnie nie-jutro musimy kupić nowa czesc,a jak nie będzie,to nowy kibelek-jakbym przed wrześniem nie miala innych wydatków. :-(

Witam nowe Kwietnioweczki! :-)

U Nas najtrudniej bylo powiedzieć G. kuzynce,ktora 2miesiace przed Nami brala slub,a wcześniej dostala rozwód kościelny,ze względu na to,ze poprzedni maz nie powiedział jej,ze jest bezpłodny,wiedzac o tym wcześniej...No i oni tez sie staraja od 4lat.Sa po wszystkich możliwych badaniach,sa także po 3 nieudanych próbach in vitro...Wydali ogolem ponad 50tys. na wszystko i ... nic... Tesciowa moja,nie myśląc o niczym,jak tylko dowiedziala sie o mojej ciąży,od razu wszystkich obdzwonila,wlacznie z ta kuzynka... Dostaliśmy smsa z gratulacjami.Ale,czy szczerze? Nie będę sobie tym glowy zaprzątać i sie zamartwiać...

A jutro,jeśli tylko będę sie dobrze czuc,idziemy na festyn żużlowy. :-D

Do góry