reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam:-) Ja dzisiaj tylko się melduję, rano byłam z córcią na basenie, trochę się rozruszałam ale przepłynęłam kilka długości basenu i dałam spokój.

reklama
Ostatnia edycja:
Dagmar współczuję kłopotów z babcią, a za akcję z psem chyba bym ją udusiła.
Zovita dbaj o siebie i w razie jakiegoś pogorszenia jedź do szpitala.
Co do czkawki dzieciaczka to absolutnie nie można pomylić tego z kopniakami, jest to regularne podskakiwanie brzucha. W sumie to jest to takie uczucie jakbym sama miała czkawkę, tylko bez objawów ;-)
Natomiast co do mandarynek to też jem ich bardzo dużo, ale generalnie ostatnio to ja jem wszystkiego dużo więc nie wiem czy to się liczy :-)

Witam :-)
Agunia ciekawa jestem jakie to uczucie z tą czkawką, nie pamiętam żeby córa miała jak była w brzuszku.
A tak w ogóle to moje dzieciątko jest bardzo spokojne, rusza się ale bez szaleństwa, no a najczęściej czuję jak mi po pęcherzu daje :baffled:

Ja się tylko melduję-żyję i wszystko ok. Przez ten wiatr nie miałam internetu. nadrobie wpisy wieczorem, a teraz śmigam pobiegać po sklepach bo to czas na prezenty, a ja jeszcze nic nie mam.....

Witajcie foremki w niedzielne południe :-)

Ja już wstałam, ogarnęłam i biorę się za klejenie choinek :-) zostało Mi jeszcze 3 :-p balkon pięknie wczoraj ustroił Mój A. i już się powolutku czuje ten nastrój Świąt :-)

Zakupów jeszcze też nie robiliśmy ale przeraża Mnie ten nawał ludzi w sklepach jedyne co dobre to że są tzw. kolejki z pierwszeństwem dla kobiet w ciąży :-) więc póki można to się korzysta :-)

Ja jeszcze nie czułam czkawki u Niuni tylko kopniaczki i przewracanie się z boku na bok :-p ciekawe jakie to uczucie :-) ale już czuję ruchy coraz wyżej aczkolwiek i tak nisko bo cały czas pod pępkiem :-) super uczucie :-)

Miłej niedzieli dziewczynki :-)

reklama
Aaaaa dziewczyny :-) mam jeszcze dwa pytanka: Czy słyszałyście coś że nie można się głaskać, masować po brzuchu bo podobno się skurcze rozmasowuje :szok: ? dla Mnie to trochę dziwne bo chyba przez dotyk ma się kontakt z dzidziusiem i chyba powinno się właśnie dotykać brzuszka :-) Miałam się o to zapytać położnej ale zupełnie Mi z głowy wyleciało. A drugie pytanie czy czasami drętwieją Wam nogi ale tak od boku brzucha w dół aż do uda i chodzą Wam mrówki (tak najlepiej to określić :-p) bo ja mam tak co wieczór po lewej stronie też się miała o to zapytać ale zapomniałam :-( muszę sobie następnym razem zapisać :-p

Do góry