reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam:-) Ja dzisiaj tylko się melduję, rano byłam z córcią na basenie, trochę się rozruszałam ale przepłynęłam kilka długości basenu i dałam spokój.

reklama
Ostatnia edycja:
Dagmar współczuję kłopotów z babcią, a za akcję z psem chyba bym ją udusiła.
Zovita dbaj o siebie i w razie jakiegoś pogorszenia jedź do szpitala.
Co do czkawki dzieciaczka to absolutnie nie można pomylić tego z kopniakami, jest to regularne podskakiwanie brzucha. W sumie to jest to takie uczucie jakbym sama miała czkawkę, tylko bez objawów ;-)
Natomiast co do mandarynek to też jem ich bardzo dużo, ale generalnie ostatnio to ja jem wszystkiego dużo więc nie wiem czy to się liczy :-)

Witam :-)
Agunia ciekawa jestem jakie to uczucie z tą czkawką, nie pamiętam żeby córa miała jak była w brzuszku.
A tak w ogóle to moje dzieciątko jest bardzo spokojne, rusza się ale bez szaleństwa, no a najczęściej czuję jak mi po pęcherzu daje :baffled:

Ja się tylko melduję-żyję i wszystko ok. Przez ten wiatr nie miałam internetu. nadrobie wpisy wieczorem, a teraz śmigam pobiegać po sklepach bo to czas na prezenty, a ja jeszcze nic nie mam.....

Witajcie foremki w niedzielne południe :-)

Ja już wstałam, ogarnęłam i biorę się za klejenie choinek :-) zostało Mi jeszcze 3 :-p balkon pięknie wczoraj ustroił Mój A. i już się powolutku czuje ten nastrój Świąt :-)

Zakupów jeszcze też nie robiliśmy ale przeraża Mnie ten nawał ludzi w sklepach jedyne co dobre to że są tzw. kolejki z pierwszeństwem dla kobiet w ciąży :-) więc póki można to się korzysta :-)

Ja jeszcze nie czułam czkawki u Niuni tylko kopniaczki i przewracanie się z boku na bok :-p ciekawe jakie to uczucie :-) ale już czuję ruchy coraz wyżej aczkolwiek i tak nisko bo cały czas pod pępkiem :-) super uczucie :-)

Miłej niedzieli dziewczynki :-)

reklama
Aaaaa dziewczyny :-) mam jeszcze dwa pytanka: Czy słyszałyście coś że nie można się głaskać, masować po brzuchu bo podobno się skurcze rozmasowuje :szok: ? dla Mnie to trochę dziwne bo chyba przez dotyk ma się kontakt z dzidziusiem i chyba powinno się właśnie dotykać brzuszka :-) Miałam się o to zapytać położnej ale zupełnie Mi z głowy wyleciało. A drugie pytanie czy czasami drętwieją Wam nogi ale tak od boku brzucha w dół aż do uda i chodzą Wam mrówki (tak najlepiej to określić :-p) bo ja mam tak co wieczór po lewej stronie też się miała o to zapytać ale zapomniałam :-( muszę sobie następnym razem zapisać :-p

Do góry