dagmar
Fanka BB :)
Viltutti, jakie cudenko! <3
Ej nie straszcie z tym glaskaniem, bo ja sie ciagle po brzuchu glaszcze Maly nawet mam wrazenie czasami na to reaguje. Na pewno reaguje na takie delikatne skrobanie po skorze paznokciem, jesli jest aktywny to od razu wtedy mocno kopie
Wczoraj bylam z tesciami na kolacji i ogladaniu dekoracji swiatecznych na starowce. Towarzyskiego mamy malucha bo bardzo sie wiercil slyszac gwar i muzyke dookola Niestety wieczor sie zakonczyl malym niesmakiem, bo okazalo sie ze tesciowie zaplacili za taksowke do hotelu 120zl... Za jakies moze 5km jazdy. Moja wina, bo powinnam byla sama wszystko z kierowca ustalic i zaplacic z gory, a nie puszczac ich samych i dawac takim oszustom okazje do naciagniecia nie mowiacych po polsku turystow :/
no faktycznie trochę nie fajna sytuacja
miejmy nadzieję, że teściowie się nie przejmą. Teraz będziesz już wiedzieć,
żeby na takie hieny uważać.
Po wielu próbach zapadła decyzja że będzie nazywała się Feta :-) i tym oto sposobem zazwyczaj mówimy na nią Fetor ;-P
Fetor no bomba
Co do glaskania i dotykania brzucha mi dzis lekarz na izbie zabronil. Powiedzial zeby nie prowokowac macicy.
Pojechalam w koncu do szpitala bo rano bolal mnie brzuch jak na okres ( kroczek, dagmar dzieki za oswiecenie z tymi skurczami). Jak dojechalam juz nie bolal wiec ktg wyszli ok. Z zewnatrz szyjka trzyma a zeby zbadac wewnetrznerozwarcie mam miec usg...i do teraz nie mialam >.< . Dostaje luteine- lekarz powiedzial ze udowodniono iz dziala na rejon szyjki wzmacniajaco. Pobrali mi krew, zrobili wymaz i jutro zbadajamocz. Mam nadzieje ze okaze sie iz ta sytuacja z szyjka to tylko szary dym.
trzymam kciuki, żeby było ok. no i dawaj znać na bieżąco