dagmar
Fanka BB :)
Myślę marcia, że to dobry pomysł. Tak czy siak będzie dobre ;-) A najważniejsza jesteś Ty i dzidziuś ;-)
Ja jeszcze krwawię, ale dużo mniej i pewnie będę jeszcze tak miała przez jakiś czas. Małe skrzepki schodzą nadal, myślę ze to krwiaczek się oczyszcza. Wczoraj dzidzia mocniej dawała o sobie znać, w ogóle mocniej kopie od czasu jak uwolnił się ten skrzep. Lepiej czuję się psychicznie i grzecznie leżę by dzidziusiowi było jak najlepiej
super ale się cieszę, teraz pij dużo, żeby wód przybywało
witam.
Wiatr&woda- trzymam kciuki nadal:-)
marcia- co za wredna małpa. jak się nie ugnie to idź na L4;-);-) I miej ją w nosie. Ty jestes teraz najważniejsza
Ja mam dziś intensywny poranek. najpierw na 7 gnałam na pobranie krwi(mam nadzieję, że tym razem wyjdzie), a potem z Młodym do pediatry. Ja pierdziele wiecie co- od 8:30 do 10:30 czekaliśmy w kolejce. Nie dość,że tyle ludzi to jeszcze przyszła para z 8 miesięcznym dzieckiem i od drzwi wrzeszczeli, że bez kolejki wejdą i już. Rozumiem-chore dziecko, temp wysoka ale troche kultury trzeba mieć. Facet tak arogancki, że trudno ale puściły mi nerwy i mu nawrzucałam,że owszem niech wejdą poza kolejnością ale niech nie obrażają innych, No cholera trochę kultury trzeba mieć. A nie do babki 70letniej tekst, że chyba z choinki sie urwała. o nie trafił na mój zły dzieńTaki był mądry jak sam wrzeszczał, ale jak ja zaczęłam to zwątpił i wyszedł, a matka weszła bez kolejki ale juz bez słowa. Ja to mam szczęście
no i dobrze zrobiłaś, ja nigdy nie wchodziłam bez kolejki z maluchem a teraz żałuję ale można kulturalnie powiedzieć, że z małym dzieckiem i bez kolejki a nie drzeć się po ludziach :/
No właśnie jestem oburzona za brak możliwości wypowiedzenia się, wyboru. Nie każde dziecko się nadaje do szkoły a szczególnie jak ta szkoła i nauczyciele nie są przygotowani (bo tacy też są) do przyjęcia czasami dzieci w wieku 4 lat i 8 miesiecy do 1 klasy!!!!!
Moja jest lipcowa i na bank pójdzie do zerówki. Ale przy Arturze wyboru nie będzie :-(
Kaj pójdzie mając 5 lat i 8 miesięcy do 1szej klasy. Niech się szykują bo jak nie to zagryzę...
Amelka miała 6 lat i 3 mieś a Jonasz 6 lat i 7 mieś ale Amelka była jakaś "mądrzejsza" a Jonasz bez problemów bo już większy ale Kaj jest dziecinny i ja sobie tego nie wyobrażam. Cóż, zobaczymy...
Jeszcze raz dzieki za wsparcie. Najgorsze jest to ze ja powinnam cos odpowiedziec tam na stazu od kiedy chce zaczac. A teraz mi glupio ze oni mi ida na reke i chca mnie przyjac teraz a ja im powiem ze sorry ale po nowym roku. A po nowym roku to moga juz nie miec miejsca. A ja wychodze na glupia.
Idź jeszcze raz do niej i powiedz, że kazała ci się pytać a teraz się wymiguje...wrrrr
Czesc dziewczyny,
ja tylko na chwilke - nie czytalam jeszcze Waszych wpisów, pozniej nadrobie i odpisze. Jestem załamana. Od wczoraj mam bóle brzuche i skurcze byłam u lekarza, niby z brzuchem ok, ale dostalam skierowanie na USG - zeby wykluczyc poronienie zagrażające jejku jak się boje
trzymajcie kciuki, jade na 17 na USG
jedź a my tu trzymamy kciuki. Może to tylko macica się rozciąga