Marcia wredny babsztyl
ewidentnie robi Ci na złość
Rozumiem, że nie chcesz rezygnować z pracy, pisałaś że przez ostatnią ciąże też musiałaś przerwać. Chyba tak jak piszesz będzie najlepiej, 2 tygodnie i zobaczysz co dalej. Może ktoś przemówi szefowej do rozumu.
Truskawkowa niektórzy ludzie nie wiedzą co to kultura
Nikusia dobrze, że czujesz się lepiej psychicznie, bo to bardzo ważne. Oby tak dalej
Dagmar nie przejmuj się tymi bęcwałami w szpitalu i ani się waż mieć złych myśli, zobaczysz że malutka będzie jeszcze długo w brzuszku siedzieć i zrobi im wszystkim na złość ;-)
Jotemka oto piękny przykład naszej demokracji
Ja sama jestem raczej za posyłaniem 6 latków do szkoły. Z tym, że ja patrzę przez pryzmat dzieci ze wsi, które w żaden inny sposób nie mają szans na wcześniejszą edukację, a nawet na kontakt z rówieśnikami.
Chciałam, żeby moja córcia, która jest grudniowa poszła szybciej do zerówki ( właśnie jak miała 4 lata i 8 miesięcy) ale niestety nie miała takiej szansy.
Jednak wiem, że pewnie zupełnie inaczej to wygląda w mieście i wiele szkół nie jest na to gotowe.
Myślę, że rodzice powinni mieć w tej sprawie coś do powiedzenia. Choć jak widzę matki (osobiście znam takie przypadki), które tylko dlatego nie chcą posyłać dziecka szybciej, bo będą musiały rano szanowne doopsko podnieść to mnie trafia.
Ale i tak mimo wszystko uważam, że to rodzice powinni decydować o tak kluczowych sprawach jak edukacja.
PS. Jak piszę z pracy to nie mam włączonej funkcji sprawdzania pisowni i czasem mogą pojawić się literówki, za co z góry przepraszam.