reklama
Cześć
u mnie poza lekko zaokrąglonym brzuszkiem brak widocznych zmian ale poprzednio wszystko tzn rozstępy i pajączki i żylaki WSZELAKIE (dla wtajemniczonych wiadomo jakie ) wyskoczyły w 3 trymestrze mimo smarowania
u mnie poza lekko zaokrąglonym brzuszkiem brak widocznych zmian ale poprzednio wszystko tzn rozstępy i pajączki i żylaki WSZELAKIE (dla wtajemniczonych wiadomo jakie ) wyskoczyły w 3 trymestrze mimo smarowania
Evelinkaaa
Fanka BB :)
Duze macie juz brzuszki? Czujecie juz kopniaki? U mnie dopiero powoli zaczyna cos byc widac, a juz niedlugo zaczne 20tyg.Witaj mój brzuszek tez nie należy do największych a dzisiaj zaczęłam 19 tydzień ale spokojnie jeszcze Nam wyskoczą i pewnie będą mega okrągłe i zatęsknimy za malutkim brzusiem a ruchy już czuję od 18 tygodnia lekarz powiedział że jestem szczupła i jest to możliwe że czuję ruchy a teraz to już maleństwo chwilami strasznie figluje jeszcze troszkę i też poczujesz pozdrawiam
Witajcie dziewczynki a ja dzisiaj mam strasznie leniwy dzień nic Mi się nie chce i leżę sobie pod kocykiem przed TV i wypoczywam bo jutro do pracy i co najważniejsze do lekarza już nie mogę się doczekać mam nadzieję że ujawni się płeć a może tylko potwierdzi nie zapeszam zobaczymy jutro
Miłej niedzieli foremki
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
No u mnie to chyba ewidentnie za wcześnie na odczówanie ruchów Niedługo zacznę dopiero 16 tydz wiec chyba jeszcze kilka tygodni Może koło wizyty 20 listopada coś poczuję A brzusio mi nie wydaje się duży ale jak pisałam wcześniej jest już mocno widoczny
TruskawkowaMamba
Witam równie leniwie...
U mnie za oknem szaro, ponuro i ulewa, że szok Jakby tego było mało Młody załapał jelitówkę i od rana wymiotował puki nie zasnął ok 12. Teraz już lepiej....
Na imprezie szału nie było, pojadłam, a potem godzinke poleżałam i pojechaliśmy do domku. Ale.....kupiłam w końcu wymarzone butki zimowe
Miłej niedzieli życzę-ide chyba na drzemkę;-)
U mnie za oknem szaro, ponuro i ulewa, że szok Jakby tego było mało Młody załapał jelitówkę i od rana wymiotował puki nie zasnął ok 12. Teraz już lepiej....
Na imprezie szału nie było, pojadłam, a potem godzinke poleżałam i pojechaliśmy do domku. Ale.....kupiłam w końcu wymarzone butki zimowe
Miłej niedzieli życzę-ide chyba na drzemkę;-)
AniolekBB
I ja się witam, co do ruchów to ja czuje od jakiś 10 dni wiadomo zdarza się tak, że jest przerwa 2-3 dniowa ale z reguły dzidzia daje o sobie znać rano lub wieczorem
CO do brzuszka, to mój też powiększa się z dnia na dzień, ale oprócz widocznych żył na razie brak jakichkolwiek pajączków, rozstępów itp, czasem swędzi ale to wiadomo skóra się naciąga, smaruje tylko oliwką bambino i tym balsamem z rossmana.
Ja spędzam niedziele leniwie, z kocykiem i laptopem, za oknem deszcz, więc nigdzie się dzisiaj nie ruszam zbieram siły na cały tydzień pracy
Miłego popołudnia,
CO do brzuszka, to mój też powiększa się z dnia na dzień, ale oprócz widocznych żył na razie brak jakichkolwiek pajączków, rozstępów itp, czasem swędzi ale to wiadomo skóra się naciąga, smaruje tylko oliwką bambino i tym balsamem z rossmana.
Ja spędzam niedziele leniwie, z kocykiem i laptopem, za oknem deszcz, więc nigdzie się dzisiaj nie ruszam zbieram siły na cały tydzień pracy
Miłego popołudnia,
decudna
Początkująca w BB
Witajcie dziewczyny w tą leniwą i szarą niedziele. Co do brzuszków to mój już się robi pomalutku widoczyny, już go nie mogę wciągnąć Rano mniejszy na wieczór większy a i mam po lewej stronie jest delikatnie większy może dzidziuś tak jest ułożony. Co do ruchów to niestety jescze nie, choć czasem tylko motylki. Pozdrawiam
reklama
a ja kupiłam sobie pierwsze ciążowe dżinsy i legginsy powiem Wam, że trochę bałam się, że to jakieś takie straszne gacie będą, a są super normalne rurki, tylko że z tym pasem na brzuch. widziałam też fajną kurtkę, więc pewnie się skuszę
a poza tym (odpukać) czuję się super. mdłości w końcu minęły. znowu czuję się, jakbym nie była w ciąży choć brzuszek coraz większy
a poza tym (odpukać) czuję się super. mdłości w końcu minęły. znowu czuję się, jakbym nie była w ciąży choć brzuszek coraz większy