reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

widzę, że raczej leniwie dziś na formum... u mnie mąż zajął się dziś obiadkiem bo byłam zmęczona...

Była mowa o prezentach dlatego dla zainteresowanych Dzień Darmowej Dostawy 2013 – kupuj w Internecie bez kosztów dostawy!

korzystałam w zeszłym roku (wtedy wader też się dołączył), trzeba tylko warunki przeczytać - wtedy mieliśmy jakiś śmieszny limit zamówienia min. 20zł ale każdy sklep ma po swojemu :)

Mam nadzieję że znajdziecie coś dla siebie

reklama
Witajcie,

filmiki super :)

przeczytalam Was ale nie jestem w stanie odpisac kazdej z kolei. Ja z objawow mam jeszcze czasem mdlosci i wahania emocjonalne (chyba silniejsze niz w I trym.). No i teraz brzuszek robi sie coraz bardziej widoczny :)

co do wszystkich swietych - w tym roku bylismy na grobach w rodzinnych stronach meza. Wyjazd z Warszawy - ok 1,5 h no i awantura :) w koncu dojechalismy w zamierzone okolice, ok 200 km. Bylismy na 3 cemnatrzach, a na koniec wizyta u rodziny. Pozniej zostalismy na noc u tesciow i dzisiaj wracalismy. Jestem mega zmeczona i padam.

Milego wieczoru :)

Ja na długi weekend nigdzie nie wyjechałam, zamiast tego miałam bardzo pracowity dzień, mnóstwo sprzątania i rozpakowywania kartonów do niedawno skręconych mebli a i tak jeszcze sporo pracy zostało... Trochę mnie to wykończyło, ale pociesza myśl, że wreszcie jakoś ten pokój będzie wyglądał i wszystkie klamoty mają swoje miejsce, bo w poprzednich meblach było poupychane, no a wkrótce dodatkowe miejsce się przyda;)

Witam się niedzielnie:)) My wczoraj byliśmy u Szwagra i szwagierki za płotem:) Posiedzieliśmy troszkę i stwierdzono wszem i wobec że mi brzuch rośnie i jak na ten tydzień ciąży to duży:sorry: Nie pomogło tłumaczenie że to już wieczór i że zawsze mnie wysadza o tej porze a poza tym kapustę jadłam:)

Ostatnia edycja:
wczoraj na jednym z moich zacnych "boczków" odkryłam mega wielkie skupisko pękniętych naczyń krwionośnych :/ chociaż nigdy nie miałam pajączków. To chyba zwiastun rychłej zmiany gabarytów...
Macie takie "ozdoby"?

Ja pajączków nie mam, ale małe rozstepiki sie pojawily. Smaruje sie ale nie pomaga widocznie :( a co do brzucha to i owszem, juz pokazny :)

Ja od początku ciąży zauważyłam na ciele milion popękanych naczynek, żyły mam na wierzchu a pajączki mam ale na nogach i pojawiły mi się już wcześniej z racji mojej pracy i non stop na nogach. Troszkę mnie to martwi bo tata miał wycinane żylaki i moge mieć ku temu skłonności uwarunkowane genetycznie. Poza tym na brzuchu już mam mega siniaki od tego Clexanu i chyba musze sobie zacząć robić zastrzyki w inną część ciała:(

reklama
Witam.
Jestescie nie do nadrobienia ;)
U mnie tez pajaczkow na brzuchu brak, za to na nogach a i owszem, plus mega zylaki. Tez mam po Tacie sklonnosci. Wyszly mi w pierwszej ciazy, a teraz, w drugiej tylko sie pogarsza :/ Czuje, ze po ciazy bee musiala cos z tym zrobic...

Duze macie juz brzuszki? Czujecie juz kopniaki? U mnie dopiero powoli zaczyna cos byc widac, a juz niedlugo zaczne 20tyg. Kopniakow tez jeszcze nie czuje...

Milej niedzieli :)

Do góry