reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Djmka żyje [emoji5] moje dzieci coś mają z tymi komodami bo K jak był w wieku H zrobił dokładnie tak samo tylko nie było mnie w pobliżu ale skończyło się na płaczu i rozbitych donicach.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój też ma zapędy to zabaw komoda...
Dziewczyny, jak to jest z chodzeniem waszych dzieci? Bo mój ma problem. Teraz wdrażamy chodzenie z przedszkola, niecałe 2km to tak 2/3 trasy pokonuje. Generalnie w wózku nie chce, bo nie jest dzidzia, ale każe się nosić...

Viltutti u nas z chodzeniem nie ma problemu pokonuje całkiem spore odcinki, chyba że jest to już wieczór i widać że jest zmęczony to wtedy wózek.

Truskawkowa H też na nóżkach ale wyjście do miasta po zakupy bez wózka jest niemożliwe. Wszędzie na nóżkach a jak wchodzimy do sklepu musi wsiąść do wózka bo inaczej nie ma zakupów tylko bieganie po sklepie, no i jest w co zakupy zapakować [emoji6]

No właśnie u nas nie ma możliwości pójścia z nim w określone miejsce, np. do osiedlowego sklepu. Zaraz jest płacz że nóżki go bolą, ale tak lazic po swojemu np. po podwórku to może długo.
Aaa, muszę się pochwalić że mówi już K i G. Do logopedy jeszcze się nie wybraliśmy, w przedszkolu logopeda jeszcze nie zaczął zajęć, ale któregoś razu siadlam, wytłumaczyłam jak mówi się litery a po kilku dniach sam wrócił z przedszkola i stwierdził że już umie...
Chyba odkryłam w sobie talent logopedyczny [emoji6]

reklama
U nas też wszędzie Kuba na nóżkach popyla. Jak byliśmy w górach to też wszędzie chodził i wózek był tylko po to żeby wozić rzeczy.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry