reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ja do niedawna wózek brałam tylko do sklepu dla własnej wygody. Właśnie, żebym miała
gdzie zakupy włożyć, ale już teraz nie biorę.
Jeszcze jak idziemy do znajomych to biorę, bo zdarza nam się późno wracać [emoji6]

reklama
Ja wózek schowałam juz na strych. Jakbym była "tam" to jestem więcej niż pewna, że byłby użytkowany w dalszym ciagu na zakupy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

u nas też na nogach cały czas, a km robi sporo. Ale wózek jeszcze mamy bo czesto my na spore dystanse sie wybieramy i wtedy czasem sie mu zdarzy ze przysnie czy sie zmeczy.
Viltutti w tym wieku dzieci mogą mieć jaieś bóle - rosną kosci czy stawy sie naciagają, juz nie pamiętam ale to sie konczy wlasnie tym ze dzieci marudza ze je nogi bolą albo nie chca w ogole chodzic. Moze to w tym problem ? No i gratuluje zdolnosci logopedycznych :)

Kwietnióweczki kolejno odlicz
Nas pogoda nie rozpieszcza, zimno, deszczowo. Kinga zasmarkana jakaś.

Jak tam przygotowania do świąt?
U mnie na razie tylko rzeżucha posiana received_903999613074514.jpeg

Załączniki

• received_903999613074514.jpeg
    received_903999613074514.jpeg
    150,1 KB · Wyświetleń: 76
U nas też pogoda pod psem:(

Ja mam póki co okna pomyte i chyba na tym skończę bo sprzątam na bieżąco a i tak na Wielkanoc jadę do rodziców.

Edysiek zdrówka dla Kini. Fajne pojemniczki:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

u nas jeszcze przygotowań do świt nie ma - sajgon w pracy :) na swieta robimy urodziny tym samym unikniemy wyjazdów na swieta a pozniej spraszania calej rodziny raz jeszcze.
Pogoda brzydka ale ma sie niedługo poprawic :)

reklama
Imprezowe swieta sie na bb zapowiadaja.
My w swieta tez tematycznie,bedziemy zaproszenia na komunie rozwozic.

Kroczek fajna kolekcja ale Kuba juz zaawansowany w boju,moja jest na etapie 15elementow:rofl2:

Do góry