reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Kroczek chyba Kubusie tak mają mój jak był mały też uwielbiał puzzle a H niestety nie. On tylko klocki i samochody.
A wczoraj bawił się w The Walking Dead [emoji23] żołnierzyki były zombie i atakowały samochody..

My dzisiaj cały dzień w rozjazdach, rano zawieźliśmy M do pracy i zobaczymy się na długi weekend majowy. Także święta sami, umyłam tylko okna i uprałam firanki a że ogólnie jest czysto to nie robię nic więcej i jedzenia też żadnego nie szykuję żeby później wyrzucić albo jeść na siłę i tylko d*** rośnie [emoji23][emoji23][emoji23] Na śniadanie wpadniemy do mojej babci i tyle.

Milenka ja jeszcze nie mam zaproszeń hmm ale prosić zamierzamy w długi weekend majowy.
Doszliśmy też do wniosku że prosimy tylko najbliższych i wyjdzie nam max 20 osób wszystkiego.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ancona pewnie że jak siedzisz tylko z dziećmi to po co szykować jedzenia.
Wiecie ja uważam że w święta jakiekolwiek nie chodzi tylko o jedzenie i siedzenie za stołem ale o czas z rodziną. Niestety u mnie w domu rodzinnym ciągle panuje przekonanie że trzeba się najeść aż uszami wychodzi i broń Boże wychodzić na spacer:/
Może uda mi się to przełamać w tym roku.

Zakupiłam sobie na Zoio bluzkę. Śliczna po prostu i byłaby dobra tylko ma źle uszyty rękaw jeden i drugi i zarówno ja jak i moja szwagierka ( dużo drobniejsza) nie mieścimy się w barach w niej:/ No i muszę zwrócić:( A miała być bluzka na Wielkanoc:/

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kroczek my jak pogoda pozwoli pewnie większość czasu spędzimy na dworze, chyba że plany w ostatniej chwili się zmienią ;)
Szkoda bluzki :( jeszcze żeby za duża była to można coś pokombinować a tak tylko zwrot.

Ja zamówiłam 3 dni temu sukienkę na komunię (już trzecią - poprzednie zwróciłam) i baleriny na święta i jeszcze nie wysłali [emoji19] może do świąt dojdą bo inaczej pójdę w trampkach do kościoła.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie niedawno dostałam od koleżanki zaproszenie na fb do grupy dziewczyn które handlują butami. No boskie mają te buty i co jedne to piękniejsze ale czekam na zamówione dwie pary bo muszę zobaczyć jak jakościowo wyglądają bo ceny są hurtowe. Za dwie pary zapłaciłam raptem 63zł

Teoretycznie mają wyglądać tak:
1491595733-aaaaaa.jpeg

1491595743-aaaaaa.jpeg

reklama
A jak już jesteśmy przy butach to mam do sprzedania takie cuda. Chodzone chyba 4 razy na krótkie dystanse bo obcas za wysoki jak dla mnie[emoji39]Nie wiem gdzie miałam głowę kupując je[emoji23]
1491595885-aaaaaa.jpeg

1491595899-aaaaaa.jpeg

Obcasik lekko postrzępiony ale są w pudełku nowe fleki

Do góry